Manowar

Ε να μη γράψω και γω για τα σώβρακα. θα πω μόνο πως είναι καλύτερα που τους ακούω και δεν τους βλέπω. Εισπράτω μόνο τη μουσική τους και τίποτα άλλο.

Γραφικοι… Ειδικα ο Ερικ που το εχει πιστεψει τοσο πολυ που παει για κυνηγι με τοξα και βελη!!!

περα απο τις καγκουριες που κανουν,δεν με ενοχλει αυτο καλα κανουν,συνθετικα εχουν πεσει πολυ.δεν γραφουν τις τραγουδαρες που γραφαν παλια.εκτος των 4 πρωτων αλμπουμ κ το wariors of the world τα υπολοιπα δεν με τρελενουν κ τοσο.εχουν 5 τραγουδια κ τα υπολοιπα εισαγωγες κ εφε να γεμιζουν τον δισκο(βλεπε πχ τον τελευταιο τους)…
αρα παρολα αυτα μου αρεσουν κ περιμενω το μεγαλo come back!

Ετσι ελεγα κι εγω στην αρχη και ειχα απογοητευτει πολυ με το δισκο αυτον… Πιστεψέ με μετά από κι άλλα ακούσματα θα σου αρέσει όπως εμένα τώρα…

Αυτός έφαγε τα Ελάφια στη Πάρνηθα?

Και στο θέμα,πρέπει να εξάφανιστούν άμεσα. Αυτοί και τα τσιγκίνα σώβρακα, τα σπαθία, οι ασπίδες,οι γούνινες καλτσόδέτες, τα διπλο-πελέκη τα τσεκούρακια στύλ ινδιάνων και όσο για τα τόξα και τα βέλη ας τα δώσουν σε καναν μάο μάο της Αφρίκης να σκότώνει σουρικάτες!

Παντως μακαρι καθε ποζεραδικο και τοσο κραγμενο μεχρι εκει που δεν παιρνει band να εγραφε κι απο ενα Hail to England…

Και ενα Triumph of steel!!!

Όχι ρε παιδιά όχι. Έχουν κακό ίματζ και είναι ψώνια. Να διαλυθούν.

Οκ. Είναι ψώνια, έχουν ηλϊθιο ίματζ και γενικώς μας τα πρήζουν λίγο. Αλλά έχουν ΤΗ φωνή και μερικά από τα μεγαλύτερα και επικότερα τραγούδια του metal. Το δεύτερο ισχύει κυρίως για τα 80’s. Λόγω ηλικίας, μπορώ να πω ότι ανέκαθεν οι απόψεις για το γκρουπ πάντα προκαλούσαν έριδες και καυγάδες. Δεν άλλαξε ποτέ αυτό. Απλά είναι και τα δύο αλήθεια.

:lightsabre::youwish:

αστειοι.

Ναι όντως… αστειοι. Για πλάκα έβγαλαν μερικά διαμάντια… έτσι για την πλάκα τους μωρέ…:stuck_out_tongue:

εχουν και ωραιες καποτες ομως να μην ξεχνιομαστε

Για τα κωλαρακια των απιστων.

:stuck_out_tongue:

Φτάνει όμως ρε παιδιά με τα σώβρακα και τις καπότες και τα σπαθιά.
Πείτε και δυο κουβέντες για τη μουσική τους, αν έχετε αλλιώς τα υπόλοιπα υπάρχουν ήδη σε άπειρα ποστ εδώ μέσα.

:lol: :thumbup:

:bow: :bow:

Γαμάνε ρε οι Μάνογουορ.

οι MANOWAR γ****νε…ποζεριλίκια κάνουν πάρα πολλόι.δεν είναι οι πρώτοι. ντάξ έχουν γράψει και μαμακίες… αλλά… κάτι κομματάρεςςςςς… έχουν και τις καλυτερες groupies…:smiley:

Για γέλια…

:lol::lol::lol::lol::lol:
#-o
παναθλιοι
:lol::lol::lol: