Χαχαχαχαχαχα…
Μια που εφτασε εδω η κουβεντα Manowar η Maiden ?
το τι αρεσει στον καθενα ειναι γουστο του…
με αυτο που ρωτησες ουτε σε 40 χρονια δε τελειωνουμε
Και καλύτερα να γίνει σε thread στα δημοψηφισματα. Αρκετά το σοδομίσαμε το τόπικ:P
Μποθ.
Παραηρέμησε το τόπικ:
Ο Κολομπους δεν ταιριάζει στο ιματζ γιατι δεν είναι πολύ σφιχτερμαν. Μαλλον τους στήνει στα 4 έτσι που τους βρίσκει λαδωμένους…
Μην τους κάνεις κακό, ασε τους ταλαίπωρους. Δεν φταίνε αυτοί, η κακούργα κοινωνία
Μακαριοι οι πτωχοί…
Τα πολλς είναι ένα δημοψηφισματα στα οποία συμμετέχουν οι χρήστες των φόρουμ, επιλέγουν ελεύθερα την προτίμηση τους και στο τέλος κερδίζουν οι Μεταλικα…
Κάποτε κερδίζουν και οι Iced Earth…Δις ις Γκρις
αξίζει να μπει στις ατάκες πιστεύω :lol:
διάβαζα 100 ποστς και έχω να δηλώσω ότι ορισμένοι μας πρήξατε τ αρχίδια. αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα γιατί εμείς οι τρου μεταλλάδες που ακούμε μάνογουορ τα χουμε κ μεγάλα ε. άντε, φλώροι.
νομιζω(επειδη διαβαζα τα ποστς του γρακχου)οτι εσεις φαν των μανογουορ που λετε οτι δεν τους εχουμε ακουσει,οτι κρινουμε απ’το παρουσιαστικο τους και μονο κτλ και μας λετε πως πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν πρεπει να τους αξιολογουμε ΜΟΝΟ μ’αυτα τα κριτηρια,ετσι πρεπει και σεις ν καταλαβετε οτι ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ βρε παιδι μου…το οτι λεμε ποσο γραφικοι ειναι(αναφερομενοι στην εμφανιση (και δεν εχουμε αδικο πιστευω)δε σημαινει οτι δεν τους εχουμε ακουσει καν…
προσωπικα τους θεωρω απαισιους τοσο μουσικα οσο και εμφανισιακα και δεν θα ηθελα να παρεξηγηθω γι’αυτο που λεω…ειναι απλα γνωμη μου…(και αρκετων απ’οτι βλεπω…:p)
Καλά όλα αυτά, αλλά κοίταξε να δεις, ΑΥΤΟ
δεν μπορεί να θεωρείται σοβαρή απάντηση στην ερώτηση “ποιά είναι η γνώμη σου για τους τάδε”. Αν μπορούσε, το φόρουμ δε θα είχε λόγο ύπαρξης. Οι απαντήσεις σε κάθε ερώτηση/δημοψήφισμα/τόπικ θα κυμαίνονταν μεταξύ του “πανάθλιοι” και του “γαμάτοι”.
Για τα περί γραφικότητας δεν έχω κάτι να προσθέσω. Οποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα, πρόβλημά του.
Σόνοφ… σόρι που δε σου απάντησα ρε συ… :oops: Αυτό τον καιρό, ίσως να το παρατήρησες, δεν έμπαινα σχεδόν καθόλου στο φόρουμ (και έχασα και τζέρτζελο εδώ μέσα γαμώ!) Εν πάσει περιπτώσει αυτό που εξ΄αρχής ήθελα να πω ήταν ότι η άποψή μας για τους Manowar και τους κάθε Manowar δεν πρέπει/δεν είναι ανάγκη/καλό θα ήταν, αν όχι να μην επηρρεάζεται καθόλου, τουλάχιστον να μην καθορίζεται εξ΄ ολοκλήρου από τη στάση των μελών του. Θυμίζω μια σωστή κουβέντα που είπε (προφανώς στα διαλείμματα ανάμεσα στα μαστουρώματα) γνωστός “ροκ σταρ”/“τζόβενος” του μακρινού παρελθόντος: “Οταν ένα έργο τέχνης έχει ολοκληρωθεί, παύει να ανήκει στο δημιουργό του”.
GODS OF WAR…τπτ αλλο…
παραφραζω το κομματι των slipknot απο people=shit σε …you know who=shit(αμα δεν αναφερω ονομα ακουγεται καλυτερα!)
Γράκχο, πολύ σωστή κουβέντα έβαλες μες στο σπόιλερ. Και εν τέλει, παραδέχομαι ότι η μεταλλική σκηνή βρίθει από πιο γραφικούς καλλιτέχνες, έτσι ώστε να αναγνωρίζω ότι οι Μάνογουορ δεν είναι το πρόβλημα.
Είδατε ρε πόσο ωραία μπορούν να συνεννοηθούν ένας Manowar-ικός και ένας αντι-Manowar-ικός όταν μπαίνουν στην άκρη τα κόμπλεξ;
Κατά τ’ άλλα, αν μετά το απο-αποπάνω ποστ βγουν 20 Night*Sky και 15 MAYHEM και αρχίζουν να κράζουν, θα φταίνε αυτοί, έτσι; [-X
Απ’ το ένα μπαίνουν, απ’ το άλλο βγαίνουν… βαριεστημένος αναστεναγμός
η αληθεια ειναι γρακχε οτι σε αυτο που μου λες παραπανω οτι το ‘‘παναθλιοι’’ η το ‘‘γαματοι’’ δεν ειναι σοβαρη απαντηση,ναι οκ,εχεις δικιο εν μερει.παρολα αυτα δεν ειναι κατι που μπορει να αποφευχθει(κατα τη γνωμη μου παντα)και ουτε και χρειαζεται να σου πω την αληθεια…το να αποκαλεις καποιο αγαπημενο σου συγκροτημα γαματο ειναι σιγουρο οτι θα το κανεις.γιατι ειναι γαματο για ΣΕΝΑ.εξαλλου’‘ποια η γνωμη σου’’ δε λεει το θρεντ?τωρα οσον αφορα το κραξιμο τυπου ‘‘παναθλιοι’’ ναι εχεις δικιο μια τετοια απαντηση ειναι ανοητη απο τη στιγμη που δεν ειναι τεκμηριωμενη.που οντως δεν ειναι.λαθος μου…
8)8)8)
Οι αλλες bantes παιζουν, οι Manowar τον παιζουν
Οι αλλες bantes παιζουν, οι Manowar τον παιζουν
Ετοιμαζομανα να κραξω τους σωβρακο-βελετζες…αλλα μολις με εφερες σε απελπιστικο αδιεξοδο…
Τελικα,οι manowar ή εσυ?
Χθες μετά από πααααααρα πολλά χρόνια έβαλα να ξανακούσω το sign of the hammer…ανατρίχιασα! Ξανά! θα ακουστεί υπερβολικό, αλλά αν λες ότι ακούς Heavy Metal ΠΡΕΠΕΙ να γουστάρεις τους 4 πρώτους δίσκους των Manowar! Για να μην πω ότι πρέπει να τους κάνεις εικόνισμα!
Πέστα ρε γμτ. Into glory ride. Τι λες τώρα…