Manowar

και για να πω τη τελευταια κακια μου στον φιλο british steel,αφου δινεις τοση σημασια στο image,πως ακους βρετανικο μεταλ???ΟΛΟ το nwobhm ειχε μακραν το χειροτερο Image ever!!το λεγομενο ninja metal :stuck_out_tongue:

O toxikos ειναι ο ποιο λογικός απ΄ολους μας

Σπαθί υπήρχε, αλλά από το κοινό:p

φιλε haliseco δυστυχως δε μπορει…γτ το μεταλ ειναι μουσικη και οχι πασαρελα

Ε ενταξει ρε μεγαλε σου ειπα ο καθενας μπορει να το πει για το αγαπημενο του συγκροτημα αυτο, εσυ ειναι σα να μου λες οτι δεν εισαι καν εμπαθης προς το συγκροτημα αλλα προς το ατομο που τους γουσταρει. Αμα ειναι ετσι να πιασω και γω να κυνηγαω οποιον μου λεει οτι Maiden ηταν καλυτεροι με τον Dianno.

Το βρετανικο ροκ και μεταλ καθορισε την μεταλ μουσικη απο καθε αλλη χωρα στο κοσμο

ααααα τωρα το πας μουσικα???γιατι δε μιλας για Image???

Δηλαδη οι Metallica, Slayer, Queensryche, Savatage, Blue Oyster Cult, Rush, Sepultura, Death κτλ. δεν εχουν χωρο σε αυτη τη μουσικη? Τιποτα δεν καναν?

Ολο το μεταλ εχει ιδιετερο image αλλα οι manowar υπερβολικο ρε φιλε. Εσυ ηθελες να το παμε μουσικα

τελως παντων…κουραστηκα…συγνωμη αν παρεξηγηθηκα.
η μουσικη ειναι μια ασχετα με το πως βγαινει στις φωτος ο καθενας…:slight_smile:

παντως και το ιματζ παιζει ρολο…αν δεν επαιζε δε θα εκαναν και οι ιδιοι αυτα τα καραγκιοζιλικια

(φιλικα παντα :D)

Kαι βεβαια καναν αλλα Μεταλ πρωτοι παιξαν οι sabbath και με βαση ηλικιας οι sepultura ακουγαν sabbath. Αλλα οι sepultura θα επηρεασουν εμας οπως και οι metallica, slayer κοκ οπως και η Σουηδια

1. Αν οι Manowar εχουν υπερβολικο Image τι να πουν και οι Motley Crue πχ. Αμα ειναι μπες και κραξε και κει. Μην παιρνεις μονο τους Manowar εργολαβια.
  2. Μουσικα πες μας ρε παιδακι μου τι σε χαλαει και ειμαστε οκ.

Προφανως αλλα αμα το παμε ετσι θα καταληξουμε στα Blues και τον Hendrix απο τα οποια οι Sabbath ηταν εμφανως επιρρεασμενοι αλλα οκ ας μη βγαινουμε αλλο Off Topic.

μουσικα ειναι καλοι. Δεν εχεις καταλαβει που εχω κολισει στο οτι υποθικε πος το heavy metal ειναι οι manowar αν ελεγαν το ιδιο για τους motley crue και για του καθε motley crue το ιδιο θα ελεγα

Καλα για τους Crue θαψε δε με νοιαζει, απλα εχεις και συ μια εμμονη λες και ειναι δικο σου το Metal και στο κλεψαν οι Manowar, χαλαρωσε και λιγο.

http://www.youtube.com/watch?v=s2bnKeUvKG0 τελευταιο μου σχολιο για εδω:)

Τη μορφη του μεταλ την εδωσαν οι sabbath αυτο ειναι δεδομενο εκτος αμα υπαρχει καποια μπαντα που δεν την ξερω. Εχω ακουσει τοτο heavy του 80 οπως και εσυ εκτος αν δεν εισαι τοσο του heavy που αποδεδειγμενα οι manowar δεν ειναι η μιση ιστορια του heavy του 80

Γιατί; Δεν ήταν; :stuck_out_tongue:

Ουστ ρε προβοκατορα.