Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι η πλειοψηφία όσων κράζουνε έχουν δει μια ηλιθία φωτογραφία 20 χρόνια πριν, έχουνε δει και τους στίχους του Kings of Metal (ούτε καν έχουν ακούσει το κομμάτι, λόγος για τα πρώτα άλμπουμ ούτε καν) και βγήκε το συμπέρασμα.
ΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ!το να μη σου αρεσει ενα συγκροτημα λογω image ειναι απλα γελοιο.
Έχουμε πάνω από 100 σελίδες και γράφονται τα ίδια και τα ίδια αυτολεξεί πολλές φορές. Ας κάτσει ο καθείς να τις διαβάσει, να μην κουράζεται ρε αδερφέ να πληκτρολογεί.
Μπαίνει ο ένας, κράζει.
Μπαίνει ο άλλος, υπερασπίζεται.
Κούραση βρε αδερφέ.
freedomofrock εχεις αμφιβολια οτι οι περισσοτεροι ειναι τετοιοι?
Καθόλου. Αλλά δε βαριέσαι, γέλιο προκαλούν.
Βασικά αδίκως το’χουν φάει όλο αυτό το θάψιμο.
Και σημαντικούς δίσκους έβγαλαν, και το ιματζ τους ηταν εναρμονισμένο με τα τότε δεδομένα (δες σπόιλερ), και ναι οι στίχοι τους στις αρχές ήταν για τον πέοντα (δε νομίζω όμως οι αντίστοιχοι π.χ. του Kill 'em all να είναι και καμιά ποίηση ε?).
Απλά ήταν οι κραυγαλεότεροι των κραυγαλέων. Ο εύκολος στόχος. Και κάπου το εκμεταλλεύτηκαν και οι ίδιοι για επιπλέον δημοτηκότητα.
Θελω να υποστηρίξω πως το Ηeavy Metal δεν ειναι τοσο γελοιο
ε ναι…αντι να πουν,“δε μου αρεσει η θεματολογια για σπαθια και δρακους ή για μηχανες” καθονται και σου δειχνουν φωτογραφιες απο τα αρχαια χρονια και σου λενε να γιατι οι Manowar ειναι καραγκιοζηδες…ε και αναγκαζομαι να γινω κακος και δε το θελω:(
καταρχας σταματα να λες την μιση ιστορια του 80’ς heavy metal γελοια.
α0χα0χα0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χα0χα0χ Το 50% ειναι οι Manowar ολοι οι υπόλοιποι ειναι το αλλο 50% συμπεριλαμβανοντας τα μεγαλυτερα Heavy Metal συγκροτιματα συν τα υπολοιπα δεν κανα αναλογη καριερα αν αυτο πιστευεις εισαι τουλαχιστον αστειος
δε μπορεις να καταλαβεις γιατι οι manowar ειναι ιστορια γαμωτο…
δε μπορω να κατσω να γραψω κατεβατο κειμενο τωρα,βαριεμαι.
ασχετο,να υποθεσω οτι ακους γκρουπς σαν αυτα που ειναι στη συλλογη που εχεις για avatar?
Ρε οι Manowar και καραγκιοζηδες ειναι, και κατι μεταξυ Rambo και Conan την εχουν δει και σε πολλα τραγουδια μας τα πρηζουν στους στιχους με το ποσο γαματο ειναι το συγκροτημα τους και πολλα Albums τους τα συμπληρωνουν με Fillers και και και… αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οταν παιζει το Bridge Of Death, Battle Hymn, Guyanna… αισθανομαι πραγματα που δε προκειται να μου τα προσφερει κανενα αλλο συγκροτημα του επικου Metal (πλυν Bathory και ως ενα βαθμο και Candlemass, Guardian). Οι στιχοι τους σε αυτα τα τραγουδια ειναι επη και στα σιγουρα μονο καποιος που εχει μια γενικη επιδερμικη ιδεα πανω στη θεματολογια τους πεταει τετοιες παπαριες για αποκριατικα τοξα. Δικαιωμα του να μην του αρεσει οτιδηποτε αλλα αν ειναι να προσπαθει να μας πει οτι τους θεωρει για τα μπαζα να μπει και στον κοπο να βρει και κανα σοβαρο επιχειρημα που να φανερωνει μια υποτυπωδη εστω επαφη και ουσιαστικους λογους που δε γουσταρει. Εγω προσωπικα δε δαγκωνω.
Και οσον αφορα την ατακα του MAYHEM(οτι οι Manowar ειναι το Metal, ο καθενας μπορει να το πει για το αγαπημενο του συγκροτημα, ποσο μαλλον οταν ειναι και τοσο ισχυρο αρχετυπο αυτου του ορου).
εννοειται αυτο που λες.δεν ηρθα εγω στο σπιτι κανενος με το μαχαιρι να τον αναγκασω να ακουσει manowar,απλα οταν κατηγορουμε κατι,να χουμε και σοβαρα επιχειρηματα:)
Το avatar ειναι απλος τιμητικό για το Μεταλ που εχει βγαλει η Βρεανια το ιδιο και το ονομα. Και αμα λες μιση ιστορια του 80’ς heavy metal τους Μanowar προσβαλεις ολοι την μεταλικη κοινωνια. Και θες δεν θες πρωτος δισκος ειναι το 82 για τους Manowar δηλαδη ετοιμη μουσικη ήδη 10 χρονια παιζαν αλλοι μεταλ Sabbath - Priest - Motorhead k.a.
Ας το σοβαρέψω λίγο. Ρε γμτ, τα γούστα του καθενός, δέχομαι ότι δεν μοιάζουν με κανενός άλλου. Αλλά μιλάμε για μουσική. Δεν έχω τίποτα ρε παιδιά με το ίματζ των RHCP, RATM, Nirvana, δε μ’ενδιαφέρει, αλλά σόρυ, δεν τους μπορώ μουσικά. Aλλά είναι η μουσική και μόνο. Όπως και χίλια άλλα τόσα που δεν αναφέρω, για να μην κουράσω.
Και πάμε στο ίματζ. Ή στο χαρακτήρα. Lemmy. Θα ήθελε κανείς να έχειο ζήσει το παιδί του τη ζωή του Lemmy; Μην πείτε ναι, θα είναι ψέματα. Halford. Αφήνω την ομοφυλοφιλία, ότι γουστάρει ο καθένας κάνει και λόγος δε μας πέφτει, καλό παιδί να’ναι. Αλλά εκεί στους two, δήλωσε κάποια πολύ “τιμητικά” για το μέταλ, ότι τελείωσε από αυτό, δεν τον ενδιαφέρει κλπ. Metallica. Εντάξει, πολύ οργή τότε πριν 25 χρόνια, παιδιά είμαστε και το αίμα μας βράζει, αλλά και τώρα; Πόσο πάει η φρέσκια ρε παιδιά; Και αν συνεχίσω θα θυμηθώ άπειρα παραδείγματα…
Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν ακούω Motorhead, Priest και πάει λέγοντας; Όχι βέβαια. Δε νομίζω ότι θα άκουγα μέταλ, αν όλα αυτά έπαιζαν ρόλο στα γούστα μου. Ούτε Borden, ούτε Dio (αλήθεια, τι είδους στιχουργική θεματολογία έχει ο κοντός σε όλη του τη σταδιοδρομία; δράκους, μάγους, λύκους και μετά μας μάρανε ο Θωρ με τη Βαλχάλα. Αλλά είναι και αυτο το Stargazer, βλέπετε), ούτε Ryche, ούτε, ούτε, ούτε.
Αν θέλουμε να το παίξουμε κριτές και τιμητές των πάντων, ας κοιτάξουμε άλλα πράγματα στη ζωή μας πολύ πιο σημαντικά και όχι αυτά. Πράγματα, που θα έπρεπε να μας είχαν βγάλει με τα τσεκούρια στους δρόμους. Γιατί η μουσική, όπως και το ποδόσφαιρο, ανήκει στα σημαντικότερα δεύτερα πράγματα της ζωής μας. Ας κοιτάξουμε λοιπόν να κρίνουμε και να αποφασίζουμε για τα πρωτεύοντα και απείρως σημαντικότερα θέματα που επηρεάζουν τη ζωή μας και μετά αν το δερμάτινο του De Maio ή το πέτσινο του Adams, προσβάλλει την αισθητική μας. Αλλά ακόμα και στη μουσική, αν έχουμε θέσει όλες μας τις προτεραιότητες και αποφασίζουμε ότι το καροτέν είναι λόγος διαμόρφωσης του μουσικού γούστου μας, ας είναι.
:thumbup:
Και νομίζω πως όσοι ήμασταν στον Ross the Boss το 2006, ξέρουμε πολύ καλά γιατί γουστάρουμε αυτή τη μπάντα.
ολοσωστος:)μουσικη και οχι ιματζ ρε γαμωτο!!!
Φιλε darthvader εγω προσβληθηκα με αυτη του την φραση γιατι προκητε για τη μουσικη που γουσταρω πιο πολυ. Ακουω Μanowar αλλα δεν τρελενομαι και ολας.
Α, μπράβο, μεγάλη πόρωση και δεν είδα κανένα σπαθί εκεί…
ο τιτλος του τοπικ ειναι ποια η γνωμη σας για τους manowar?
δεν μπορει καποιος δηλαδη να πει πως θεωρει τους μανογουωρ αθλιους για το ιματζ τους?