Καλα φιλε εχεις ξεφυγει εδω μιλαμε πλεον για προσωπολατρεια. Μεχρη τοτε ο Μεταλλας αισθανοταν ιδιο με τον Popa. Πες μου οτι μιλαω με άρρωστο να κοψω την συζητησει. Σαν να προσπαθω να πσισω ενα απο τη Θυρα 7 οτι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα (δεν ειμαι ουτε ΟΣΦΠ ΟΥΤΕ ΠΑΟ)
ρε darth…τοση ωρα σοβαρη απαντηση δεν εχει δωσει…αυτα τα ακουω απο ασχετους που δεν εχουν ιδεα με τους manowar και τη προσφορα τους στο metal
Γουστάρω ατελείωτα. Γίνεται του μεσημεριανού το κάγκελο. Θα φταίει η ώρα, φαίνεται…
αμα εχεις ασχολιθει λιγο με την ιστορια θα καταλαβαινες καποια πραγματα παραπανω,…
και ΑΚΟΜΑ δεν εχεις δωσει απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα!!!γιατι ειναι καραγκιοζηδες οι manowar?
Κοιτα, οπως αδιαμφισβητητη ειναι η προσφορα τους στο μεταλ ετσι είναι και το γεγονος πως ειναι καραγκιοζηδες. δεν υπαρχει γιατι
τον λογο γιατι δεν μου τον λετε???
ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MANOWAR ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩ GROUP ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΙDEN ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΕ ΟΚ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΕΑVY METAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MANOWAR
Εγω κρινω εναν ανθρωπο καραγκιοζη με αυτα που λεει και με το image που βγαζει προς τα εξω. Π.χ. οι emo ειναι καραγκιοζιδες με αυτα που λενε και με το image που βγαζουνε. Οι manowar ειναι καραγκιοζιδες. ΤΙ αλλο θες, στο απαντησα
οκ.ευχαριστω που δε μου εξηγησες:lol:
ρε παιδι μου για μερικα πραγματα δεν υπαρχει δικαιολογηση. βλεπεις πχ τον Ψωμιαδη και λες “να ενας καραγκιοζης”. δεν χρειαζεται να το δικαιολογησεις. ε κατι τετοιο συμβαινει και με τους manowar
αρα οι judas priest ειναι μαλακες γιατι ο Halford ειναι gay,φοραει δερματινα και οι στιχοι τους ειναι για πεταμα.πες ετσι να καταλαβω
Δλδ καποιος δε μπορει να χει ακουσει manowar και να μην τ αρεσουν…
Και να γελαει κ με Ryche, Infernal Majesty κτλ οσο κι αν τους προσκυναει μουσικα (ακομα κ στιχουργικα)
αλλο μαλακας και αλλο καραγκιοζης. και το gayλικι δεν ειναι κατι κακο για να πιαστεις απο αυτο ουτε ειπε κανεις οτι ομοφυλοφιλος = μαλακας. μηπως εισαι ομοφοβικος ? οι Manowar όμως είναι καραγκιοζηδες.
εννοειται πως γινεται!
αλλα οχι ομως να λεμε τους manowar καραγκιοζηδες για λογους (ηλιθιους) που ανετα κατηγορουμε και τους priest και τους metallica…μπορεις απλα να πεις δεν μου αρεσει η επικη θεματολογια:p οχι το Image αυτο,το image το αλλο…
δε ξερω αν με καταλαβαινεις
Φιλε εισαι ατσιστης κ ομοφοβικος???
δε προλαβαινω να απανταω
το gay δεν αναφερθηκε ως κατηγορια ρε!!!
αναφερθηκε ως αχρηστος λογος να μη σου αρεσει ενα γκρουπ!οπως αναφερθηκαν οι μηχανες και τα λαδια για τους manowar
και με τον στοιχο : Manowar Manowar living on the road
When we’re in town speakers explode
We don’t attract wimps 'cause we’re too loud
Just true metal people that’s Manowar’s crowd
They wanna keep us down
But they can’t last
When we get up we’re gonna kick your ass
Gonna keep on burnin’
We always will
Other bands play Manowar kill
Other bands play Manowar kill
Η μονη λεξη που μου ερχετε ειναι ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗΣ και η δευτερη ΨΩΝΑΡΕΣ
Ναι ρε παιδι μ, εγω καταλαβαινω τι λες, πχ εμενα ολη αυτη η επικο- πολεμοκαυλη θεματολογια με κανει να ξερναω… Αλλο το ιματζ οπου πολλων ειναι για γελια (κ των manowar mazi κ τοσων αλλων) κ αλλο μουσικη στιχοι
σοβαρεψου και βρες σοβαρο λογο να μιλας