Έ είναι λίγακι…
αυτοι ειναι θεοι,οι manowar καραγκιοζηδες.αφου το λεει το μεταλ χαμερ και ο τυπος απο πανω.
οχι εσυ about music
για τον κουφο λεω
Κανα σοβαρο επιχειρημα μουσικης φυσεως εχεις(Οχι αυτο με το Drum Machine δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα, τετοια κολπακια, Drum Machines, Triggers κτλ. εχει χρησιμοποιησει το μισο συμπαν αλλο που δεν το εμαθες)? Δικια σου αποψη επι αυτου περα απο τις καθυστερημενες γελοιοτητες της Frikipedia? Για τους στιχους? Jag Panzer, Dio, Virgin Steele, Blind Guardian, Wishbone Ash, Uriah Heep? Ολοι αυτοι για τον πεο ειναι? Oι δικοι σου(μου, για τους Priest μιλαω) οσο θεοι και να ναι δεν ειναι και ο Μπρεχτ του Metal, οσο και να τους λατρευω η θεματικη τους και το Image τους ειναι για τα πανυγηρια. Σκεψου λιγο πριν γραψεις. Τι εχεις ακουσει απο Manowar? Και οταν λεμε ακουσει εννοω καλα ακουσματα και οχι μια ξεπετα και “ελα μωρε με τους καραγκιοζηδες θα ασχολουμαι”.
Εγω κρινω εναν ανθρωπο καραγκιοζη με αυτα που λεει και με το image που βγαζει προς τα εξω. Π.χ. οι emo ειναι καραγκιοζιδες με αυτα που λενε και με το image που βγαζουνε. Οι manowar ειναι καραγκιοζιδες. Συμφωνω με το παραπανω και οπως σου ειπα θα μπορουσε να ηταν καλθτερη banta αμα δεν κανα μαλακιες. Και ακουω Manowar δεν κρινω κατι χωρης να το ξερω
και αφου ειναι καραγκιοζηδες γτ τους ακους?
Φιλε darthvader τα λεω ολα αυτα γιατι ο ΜΑΥΗΕΜ εγραπσε πως οι Μanowar ειναι το Heavy Metal τα ιδια θα ελεγα αν εγραφε και για τους Blind Gurdian
Τους ακουω γιαιτι μ αρεσουν αλλα η γνωμη μου ειναι αυτη και ολο αυτο ξεκίνησε απο το οτι οι Manowar ειναι το Heavy Metal εγω σε αυτο διαφωνω. Δεν χρηαζετε να ξεφτιλιστείς σαν ανθρωπος για να βγαλεις λεφτα στο βωμό του Heavy Metal (αυτο ισχύει για πολους) και να θεωρησε η καλυτερη Heavy metal banta
και ειπες να με κανεις να σταματησω λεγοντας εντελως οτι να ναι
το 90% της νοοτροπιας των μεταλλαδων ευθυνεται στους manowar. οταν οι manowar ελεγαν οτι εμεις οι μεταλλαδες διαφερουμε απο τη μαζα και οτι ειμαστε δυνατοι οταν ειμαστε ενωμενοι κτλ ολοι τους λατρευαν.
μετα βεβαια καποιοι βρηκαν καποιοι που δεν ακουνε manowar (δεν εχουν ακουσει manowar) και και λενε αυτα που λες εσυ.
Και αν εσυ μου το ελεγες εσυ για τους Priest και σου λεγα “τι παπαριες ειναι αυτα με τους μαλακες με τις Harley, τον πουστη και τα S&M δερματινα” ακου λιγο Slayer και Sabbath τι θα ειχες να πεις? Μη βιαζεσαι να κρινεις ετσι κατι, ποσο μαλλον οταν δεν εχει να κανει με μουσικη αλλα με Image και μαλιστα στη δεκαετια που το Medrano εμοιαζε με τη Βουλη των Λορδων.
ax0ax0a0xa0x0a0xa0x0ax0a0xa0x0a0xa0xa0x0a0xa0x:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
To οτι ειναι πουστης δεν εχει να κανει με τιν μουσικη και φιλαρακο διαβασε τι εχω γραπσει Δεν χρηαζετε να ξεφτιλιστείς σαν ανθρωπος για να βγαλεις λεφτα στο βωμό του Heavy Metal (αυτο ισχύει για πολους). Οπως ακουστικε ειναι το 80s ε ρε φιλε οι Manowar το γαμησαν ομως
προφανως δε ξερεις οτι τα γκρουπ που προφαως λατρευεις (priest,maiden,metallica) εχουν 400000000000πλασια λεφτα απο τους manowar ε?αλλα αυτοι γαμανε?
και αμα πιστευεις οτι οι manowar ξεφτυλισαν τα 80’s …δεν εχεισς ακουσει manowar:p
Nταξ’, το βίντεο έχει μεγάλο γέλιο, αλλά δε θα σταματήσω να γουστάρω τους Manowar, από αυτό. Το τι παθαίνουν αυτοί οι πυροβολημενοι, ακούγοντάς το, δε με αφορά. Αν όλοι, όσοι γουστάρουν το μέταλ, δίνανε σημασία στο ίματζ, που προβάλλουν τα γκρουπ για να προσελκύσουν κοινό και στο πόσο είναι (ή δεν είναι) καραγκιόζηδες οι μουσικοί, θα είχαμε άλλη μία γενιά σκεπτομένων θαυμαστών μουσικής δωματίου.
…Ή θα σώζαμε αφιλοκερδώς την Κύπρο…
η φωτο δεν ειναι manowar:wink:
ειναι 70’ς
Για εξηγησε μου ρε μεγαλε πως το ξεφτυλισαν το Metal? Ενταξει το θεμα Image τι καλυψαμε ολοι τσιρκουλα ηταν τοτε. Αρκει μονο να δει κανεις το οπισθοφυλλο του για πολλους εξυπνοτερου δισκου του Metal(Rage For Order) για να καταλαβεις γιατι μιλαμε(αν οι Intellectual πλευρα ειναι τοσο για τα μπαζα στο Image τι να πουν και οι πιο κλασσικουρες). Για εξηγησε μας πως παρηκμασε το Metal μουσικα λογω Manowar?
ελα ρε ατσιδα, βλεπεις να λεει πουθενα manowar?