οι μανογουορ εγρφαν πραγματικα επικα κομματια μεχρι το sign, αργοτερα εβγαλαν ακομα μια δισκαρα το kings και απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα αλμπουμ ειναι αναλογα με το ποσο φαν εισαι. εχουν καλα κομματια (που δεν θα τα λεγα επικα και μην μου πει κανενας για την απολυτη βαρεμαρα του achilles) και εχουν και επικες πιπες.
Λοιπόν… καταρχήν ναι, τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ τους είναι ο ορισμός της τρουίλας. Μετά έγινε η κοιλιά και μόνο το Kings of Metal αξίζει (αν κι εμένα μ’ αρέσει και το Triumph of steel :oops:). Και μπορεί πλέον να είναι γραφικοί και να πρέπει να το διαλύσουν πριν είναι πολύ αργά, αλλά πάντα θα τους αγαπάω για αυτά τα έξι άλμπουμ
Παμε κι ενα top3:D
Blood of My Enemies
Battle Hymn
Thor(The Powerhead)
:D:D:D:D
Προσωπικά μου είναι αδύνατο να σταματήσω να σατιρίζω τους Manowar. Προσφέρονται όσο λίγα συγκροτήματα. Το έκανα και ξέρω πως θα το κάνω πάντα.
Κατα τ’ άλλα πάμε για ένα τοπ-10 (plus 1) απο την πλευρά μου. 8)
Blood Of My Enemies
Gates Of Valhalla
Revelation
Heart Of Steel
Guyana
Mountains
Hail And Kill
The Crown And The Ring
Battle Hymmn
Army Of The Immortals
Bridge Of Death
Άντε να βάλω κι εγώ ένα τοπ10 σε τυχαία σειρά:
Bridge of death
Blood of my enemies
Achilles: agony and ecstasy (μην ακούσω τίποτα…)
Hail and kill
Battle hymn
Black wind, fire and steel
Hail to England
The crown and the ring
Secret of steel
Gods of war (επίσης μην ακούσω τίποτα)
- bridge of death
2.hail and kill
3.battle hymn
4.herz aus stahl(μ’αρεσει πιο καλα η γερμανικη version)
5.the demon’s whip
6.kings of metal
7.dark avenger
8.blood of my enemies
9.carry on
10.army of the immortals
:band:
Δύο συνεχόμενα γυναικεία ποστ, με αγαπημένα τραγούδια, σε θρεντ των Manowar… O tempora o mores.
:p:p:p
Εγώ πάντως βρίσκω ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ και σε όλους τους μετέπειτα δίσκους των Manowar, άσχετα αν έχουν και πολλές βλακειούλες μέσα.
Warriors Of The World United λέμε!!
Φυσικά και υπάρχουν κομματάρες στο πρόσφατο παρελθόν με το Hand of doom να μη μπορώ ακόμα να το ξεπεράσω. Και ναι , οι Μanowar έχουν κιθαρίστα!
Into Glory Ride for me please:)
Listening to: 03 How Like a Winter - Laying Together Again
via FoxyTunes
πού ειναι το bridge of death οεο?Hail?Νομιζω hail…οποτε…hail!
Ποιο μεταξύ των 4 πρώτων και Kings of Metal?Χμμμ…
Με μια μικρή τροποποίηση ισχύει και για μένα.
Προσκυνάω ακόμα.
Για 5 βασικότατους λόγους (Secret of Steel, Gates of Valhalla, March for Revenge, Gloves of Metal, Revelation).
Αν και γενικότερα, αντικειμενικά μιλώντας, η τριάδα Into Glory Ride / Hail to England / Sign of the Hammer δεν έχει ξεπεραστεί από κανέναν μέχρι σήμερα :!:
Μου δείχνει πως είχα ψηφίσει το Into Glory Ride, δε θυμάμαι πότε… Και τώρα πάντως αν ψήφιζα λογικά μεταξύ αυτού και του Hail To England θα μουν, με το Sign Of The Hammer να βρίσκεται πολύ κοντά… και λίγο παραπέρα, το Kings Of Metal.
Ταρα-τα-ταμ.
Έβαλα το Fighting The World, γιατί είναι το πρώτο metal άλμπουμ που άκουσα, και αγόρασα:!:
Into Glory Ride!!! Αλλά και τα 2 επόμενα είναι πάρα πολύ κοντά!
hail hail to england hail hail hail