Manowar

Τι λες ρε φιλε το 95% και το αλλο 5% τι ειναι ?

καλα και το βασικο ριφ του death or glory των holocaust ισοπεδωνει το 80% της δισκογραφιας των μανογουορ

Λοιπόν, για μια ακόμα φορά που μπήκα σ’ αυτό το θρεντ μου ανάψανε τα λαμπάκια μου με όλους αυτούς που κράζουν για να κράζουν, αλλά αυτή τη φορά συμφωνώ με Ρεντ Ραμ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσει αυτό το θρεντ. Πλέον κανείς δεν έχει τίποτα να πεί, κάθε πιθανότητα για καλοπροαίρετη και ουσιώδη κουβεντούλα έχει εξανεμιστεί, το τόπικ έκλεισε τον κύκλο του! Κάποιος μοντ να το κλείσει και να μη μας βασανίζει άλλο εμάς τους γραφικούς φαν των Manowar. :wink:

μέχρι να βρεθεί κάποιος αινστάιν και να ανοίξει το Manowar vs. (βάλτε ότι θέλετε) γιά να ξαναρχίσει το γαιτανάκι…

lock λέμε

ειχα κανει manowar vs michael jackson αλλα μου το χαν κλειδωσει οι αρκουδεηδες

Παιδιά το λουκέτο αποτελεί την έσχατη λύση.

Από δω και κάτω θα πέφτει ντιλιτ στο τρολλάρισμα και στο σπάμινκ.

Αχαχαχα σε καλό σου με έκανες και γέλασα.

Μα τον Οντίν, ΤΙ ΛΕΣ;;;

FAIL

Δεν ξέρω αν έχω ξαναπεί τη γνώμη μου για τους Manowar…

Δεν με νοιάζει το image τους απλά η όλη θεματολογία της μουσικής τους και το επικό feeling κτλ. κτλ. είναι πράγματα που απλά δεν γουστάρω. Δεν είμαι αυτής της σχολής απλά…

Όσο για το 2ο bold, απ’όσα έχω κάνει τον κόπο να ακούσω απ’τους Manowar έτσι απλά για να μη δεχτώ άκριτα κάποια άλλη γνώμη αλλά να σχηματίσω τη δική μου, έχω την εντύπωση πως έχουν αντιγράψει τους εαυτούς τους επανειλημμένα παίζοντας τα ίδια και τα ίδια πολλές φορές, άσχετα με το αν προσέθεσαν κάποιο καινούργιο στοιχείο κάποτε (π.χ. στο Gods of War). Απλά ήθελα να το επισημάνω βλέποντας γραμμένο αυτό που παρέθεσα, δεν το θεωρώ απαραίτητα αρνητικό απ’τη στιγμή που πολλές μπάντες που μ’αρέσουν (π.χ. AC/DC) το κάνουν πολλές φορές.

Απλά Manowar = όχι η δική μου κούπα τσαγιού

edit: α και βέβαια αυτό που λέει ο Μάνος από πάνω για την αντιγραφή…

ναι ενω το προηγουμενο για μανογουορ και χεβυ μεταλ ηταν σοβαρο. αυτο κανουμε ετσι κι αλλιως τοση ωρα. σοβαρα ποστς.το θεμα ειναι ποιος κανει χαβαλε και ποιος καθετε και παιρνει σοβαρα το θρεντ.

Φτου γαμώτο δεν πρόλαβα να κάνω Edit στο προηγούμενο Post μου. Σαν οπαδός του συγκεκριμμένου συγκροτήματος μου βγήκε αυθόρμητα η αντίδραση από το δικό σου Post σαν υπερβολή αλλά μετά θυμήθηκα ότι ανάλογα Posts πρέπει να έχω κάνει πολλές φορές. Don’t Take Any Offense Into That απλά μου βγήκε. Απλά διαφωνώ.

καλα και γω σαν υπερβολη το γραψα, να το κανουμε 70% να μαστε μεσα?

Τι λε ρε κακομοίρη που θα δεχτώ τόσο μεγάλο ποσοστό. Βάλε 40% που ούτως ή άλλως είναι τα μπάζα των Manowar.

40 ειναι δισκογραφια με ross και μερικα σκορπια κομματια σε αλλους δισκους. τα αλλα ειναι μπαζα. 40-60 τελευταια προσφορα.

προφανως δεν εχεις ακουσει black sabbath και judas priest

α, αφου θεωρεις τα 40% μπαζα δεν εισαι μανογουορας. ο πραγματικος μανογουορας ακουει outlaw και power of the sword και τον παιζει.

ρε συ βαγγέλη μιά απορία. γιατί δεν έφτιαξες ένα iron maiden vs michael jackson?

άστον Βαγγέλη μην τον πειράζεις, είναι μεγάλη μορφή.:smiley:

Manowar ρε (400 ποστ πρέπει ναχω εδώ μέσα) :lol:

άνετα εκδίδεις βιβλίο με αυτό το ποπικ, είναι πιο επικό και απο τους βασιλιάδες!!!

:ban:

Μαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο του…