Manowar

Επειδη το καταλαβα, δεν ειναι ιδιο οι Maiden με τους Μanowar και αυτο δεν το λεω εγω, κανε μια δοκιμη και μπες σε ολα τα μεταλ site και ξεκινα τετοιο poll και θα δεις

και λέω… άντε να μπώ να δω κάνα ποστ… τι το θέλω ο μαλάκας?
Πάλι πάτος! [-X[-X

New posts -> Ποια είναι η γνώμη σας για τους MANOWAR ??? -> Mark forums read.

Ο,τι ναναι απαντηση…
Παλι δεν το καταλαβες.

Ο Τραμπακουλας ρωτουσε τον Vangelis γιατι δεν ανοιξε ψηφοφορια ‘‘οποιoδηποτε γκρουπ’’ vs michael jackson αλλα συγκεκριμενα manowar !

Aλλα εσενα το ματι σου κολλησε στους maiden αυτους καθ’αυτους…

αχ θεέ μου τι τραβάμε…

η απαντηση ειναι καπου στο θρεντ αλλα ποιος ψαχνει. λεγαμε μωρε για το τελευταιο μανογουορ και ειχε μπει ενας θεος και αρχισε το τρουμεταλικι (πρεπει να ταν ο λονσομ) και ειπε κατι κακο για michael jackson και ειχε γινει θεμα στην πλακα.

απαλευτο θρεντ…οπως και κατα συντριπτικο ποσοστο η μπαντα υπο συζητηση και οι οπαδοι της…:stuck_out_tongue:

Άσε ρε που είχε γίνει στην πλάκα, παραδέξου ότι τραβάς τα βυζιά σου για michael jackson.:stuck_out_tongue:

Αυτό το thread είναι σαν τους Manowar ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!!! Έχω πει την γνώμη μου απλά θέλω να πω ότι όσο γραφικοί είναι οι οπαδοί των Manowar(και είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς-τουλάχιστον μέχρι κάποια εποχή) άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο είναι αυτοί που τους κράζουν για το ιματζ κτλ. Ακούστε μουσικούλα ρε παιδιά, εκεί είναι η ουσία :wink:

εγω τζακσον δεν προλαβα στα πανω του. εγω προλαβα εποχη backstreet boys κι ετσι

:respect::band::metal::metal::metal:

Λοιπον, για να πουμε και κατι σοβαρο, αυτη τη στιγμη ετοιμαζομαστε να δουμε Manowar. Αναμενετε εντυπωσεις την αλλη βδομαδα. Τι εντυπωσεις δλδ, θα σκισουνε, βεβαια πραματα λεμε. Απλα ειμαι περιεργος να δω ποση ωρα θα παιξουν, επειδη στο προγραμμα γραφει μια ωρα, αλλα γνκ συμφωνα με την παραδοση του Hellfest, η μπαντα που κλεινει το festival εχει οση ωρα θελει στη διαθεση της. Για να δουμε δλδς.

πωπω καλύτερα να μην το έλεγες. τώρα ζηλεύω σαν γκόμενα… :stuck_out_tongue:

θεε μου, 123 σελιδες για τους manowar?
που παει ο κοσμος ρε παιδια?

Σου εύχομαι να σπάσουν το ρεκορ τους και να παίξουν κανα 5ωρο+… Α και να ακούσεις και ένα “Πατέρα” 8O:)

εεεε… το ποστ εκείνο έγινε πριν τρεις μήνες γιου νόου… :-s:-s

Ευχή ήταν θα τους ξαναδεί… Ναι το ξέρω οτι έγινε το καλοκαίρι το festival :slight_smile:

εγω λεω οτι ειναι απαισιοι και μονο για ηλικιες κατω των 12

εγω λεω οτι εισαι ασχημος.

Υπερβολικός… Δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις μια φωνή σαν του Eric Adams απαίσια…Και σίγουρα κομμάτια όπως Bridge of Death,Kill with power, Revelation, March for Revenge, Guyana, Thor… και σίγουρα πολλά ακόμα.

:lol::lol::lol::lol::lol:

εσενα περιμεναμε να μας υποδειξεις και την ηλικιακη απευθυνση του κορυφαιου μεταλ συγκροτηματος.

απαισιοι καλε, απαισιοι. :lol::lol::lol:

βαζεις και το χερι στη μεση οταν τους αποκαλεις απαισιους?:lol::lol: