Εν έτη 2007 να ασχολούμαστε με τα Into Glory Ride και Sign of the Hammer όμως???
Εντιτ: Επειδή η διατύπωση μου είναι ελεεινή lol, εννοώ ότι τα προαναφερθέντα είναι τέτοιες δισκάρες που αξίζουν ακόμα και σήμερα να ακούγονται και να ασχολούμαστε με αυτές!
Αν πρέπει να αναφερθώ στο σήμερα των Μanowar: Και μόνο το εξώφυλλο του Gods Of War που είδα, δεν πίστευα στα μάτια μου. Πρέπει να είναι, και με διαφορά, το πιο τραγικά ηλίθιο και γραφικό εξώφυλλο δίσκου που έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια. Από αυτό καταλαβαίνουμε και τα υπόλοιπα…
Αναγνωριζω οτι καποτε παιξαν καλη μουσικη!Αλλα το πηδηξαν με τις ποζεριες τους και ολα τα αλλα θεματα τυπου True Metal Warriors…Οσον αφορα στιχους μην το ανοιξω!
Ενταξει δεν ειναι και οι καλυτεροι στιχοι που μπορει να γραψει καποιος…Αλλα νταξει δεν τους εκραξα κιολας για τουσ στιχους!για αυτο που πουλανε μιλησα!
Κοιτα, μου αρεσουν πολυ οι Manowar, απλα πιστευω οτι σε μερικα σημεια το εχουνε γαμησει τελειως… Βεβαια, τα τραγουδια που εχουνε γραψει με αποτρεπουν απ’το να τους διαγραψω τελειως… Απλα ελπιζω σε μια αλλαγη νοοτροπιας…
Μπορει να υπαρξουν και θαυματα!αν και δεν πιστευω!εγς τουσ ειχα που τουσ ειχα γραμμενουσ μου ειπαν και για αυτα που ωγηκε και ειπε ο Dimaio για maiden ναι priest και τοτε ειναι που τους ξεγραψα τελειως!!!
To καινούριο το έχω ακούσει μόνο μια φορά και δε μου άρεσε…
Το warriors of the world πρόκειται για έναν πολύ καλό δίσκο (αντικειμενικά μιλάμε και αγνοώντας ότι φέρει την ταμπέλα manowar)
Όσο για τις δισκάρες που έχουν γράψει (με το Kings of Metal άρχισα να ακούω metal) και για τα συγκροτήματα που έχουν επηρεάσει είναι αρκετά για να τους μνημονεύουμε για αρκετές δεκαετίες ακόμα!8)
Όσο για το image τους και τις βλακείες που λένε, με εκνευρίζουν πάρα πολύ και γι’ αυτό τα αγνοώ…
Υ.Γ. Επειδή αναφέρατε στίχους:
She Is Waiting To Kiss My Hand
But She Will Wait For My Command
My Chains And Collar Brought Her To Her Knees
She Now Is Free To Please
Woman Be My Slave
That’s Your Reason To Live
Woman Be My Slave
The Greatest Gift I Can Give
Woman Be My Slave
Before Her Surrender She Had No Life
Now She’s A Slave Not A Wife
Her Only Sorrow Is For Women Who Live With Lies
She’s Taken Off Her Disguise
Woman Be My Slave
Chained Unto My Bed
Woman Be My Slave
Begging To Be Fed
Your Body Belongs To Me
Woman Come Here
Remove Your Garments
Kneel Before Me
Please Me
Woman Be My Slave
Chained Unto My Bed
Woman Be My Slave
Begging To Be Fed
I Want You Now
Woman Be My Slave
Και αν προσέξετε και το εξώφυλλο του τελευταίου τους ‘‘έπους’’ Gods Of War σε όλη του την λεπτομέρεια, αυτούς ακριβώς τους στίχους απεικονίζει. Πηγαίνετε wikipedia, εγώ εκεί το βρήκα, αξίζει να το δει κανείς, για το πόσο τραγικά γελοίο είναι.
So tall, silent against the sky
Up through the clouds where eagles fly
Wind and rain beat down on one so strong
They cut but never change, what stood so long
Tall as a mountain, Im gonna tear through the sky
Lifes for the taking
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, its all inside
Just climb
I am in the ground, I am in the air
I am all, I live in the hearts of men
I am the call to greatness
Not all can hear
I awaken the creator in those who dare
And the day will come, when we all must die
And enter the mountainside
Αν δεν αρεσουν σε καποιον οι ποζεριες τους και τα ολα τους ασ το κραταει για τον εαυτο του.Υπαρχει και κατι που λεγεται σεβασμος.Και τον σεβασμο τον αξιζουν διπλα τα μεγαλα ονοματα στα οποια ανηκουν οι Manowar ειτε τους αρεσει ειτε οχι.Αν παρακολουθουσατε τη συναυλια των Manowar εν ετει 2007 θα καταλαβαινατε τη διαφορα.Πειτε μου ποσοι ξεπερνουν τις 2 ωρες σε συναυλια τα τελευταια 3 χρονια;Οσοι παρακολουθησαν και τη συναυλια του 99 καταλαβαινουν τις χαοτικες διαφορες.Οι Manowar εχουν συγκεκριμενη θεματολογια και αυτο δεν αλλαζει.Δεν μπορει να αρεσει σε ολους.Λογικο ειναι.Δεν ειναι κακο να σεβεστε
Συγνωμη κιολας αλλα το τοπικ λεει “ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MANOWAR???”
Kαι θα λεω ελευθερα την γνωμη μου ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτοι!!!
και αφου οι Manowar ειναι true metal warriors και ολοι οι αλλοι να πανε στον διαολο!γιατι εγινε ολοκληρο σκηνικο με τα λεφτα για το λαιβ εεε???/