Μουσική: Απλά Θεοί, μέσα στα 5 επιδραστικότερα συγκροτήματα του σκληρού ήχου (για τα παλιά μιλάμε πάντα) και τα καινούρια τους τα θεωρώ απλά αξιοπρεπή (αν και με απογοήτευσε περισσότερο το τελευταίο τους)
Attitude και απόψεις: Για τα μπάζα (αλλά και πάλι χίλιες φορές τα επικά, τους δράκους και τα σπαθιά -που προσωπικά μου αρέσουν κιόλας- παρά το στυλ που είχαν στις αρχες 90s τέλη 80s: καβαλάμε τις μηχανές μας και δέρνουμε τους φλώρους που παίζουν false metal! ήταν το μόνο συγκρότημα που έπαιζε επικό metal και είχε βιντεάκια με Harleys)
Κάθε συναυλία των Dream Theater είναι στάνταρ τουλάχιστον 2 1/2 ώρες. Το 2005 που έπαιξαν Ελλάδα ήταν λίγο παραπάνω από 2 1/2 ώρες καθαρές, χωρίς να υπολογίζουμε το 15 λεπτο διάλειμμα.
Όσο για την συναυλία των Manowar του 1999, να μην μιλήσουμε καλύτερα…:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Oi Manowar, asxeta apo 8ematologia-apopseis paizoyn MOYSIKH (asxetws toy metrioy proteleftaioy kai toy a8lioy teleftaioy) . Oi Dream Theater kanoyn epeidh3h texnikhs. OK to katalavame oti eiste kaloi paiktes, alla an 8elw na dw kati tetoio xilies fores ta videos toy Michelangelo.
Wraia epixeirhmatologia. Me ton idio tropo kai egw lew oles tis germanikes mpantes gtp giati einai nazistes :lol: :lol: :lol: An einai dynaton.
Hatebreeder den eimai opados toy Michaelangelo alla toylaxiston aftos einai eilikrinhs. Sto katw katw opws den soy aresoyn oi Manowar emena den moy aresoyn oi Theater kai lew to giati. Kai malista den eimai apo aftoys poy toys apporipotoyn xwris na toys exoyn akoysei. Eixa agorasei ta Awake, Metropolis Part 2, Six Degrees Of Inner Turbulence kai to mono poy akoysa htan epeidh3h . OK den eipa oti einai kaloi paiktes kai magia toys poy paizoyn toso kala, alla disko poy na vgazei afton ton syndyasmo EPIKOY FEELING KAI ARXIDIWN poy vgazei p.x. ena Into Glory Ride oi Theater den prokeitai na vgaloyn pote (kai dystyxws etsi opsw katenthsan kai oi Manowar twra xlwmo to vlepw na ta 3anakatafernoyn). Egw katafera na poylhsw alloy oti allo Theater eixa ektos toy Awake (afto den vrhka kapoion na to 8elei) kai na 3anaependysw ta lefta moy se kati poy KATA TH GNWMH MOY kai to tonizw afto einai kalytero. Kapoios allos mporei na ekane kati antistoixo me disko twn Manowar.
ΓΙα το θεμα μουσικης των Manowar Δεν εθειχα κατι γιατι δεν κρινω ποτε μια μπαντα αναλογα με τισ παιχτικες ικανοτητες καποιου!Απλως τονισα οτι οι στιχοι τους θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτεροι!και η ολοι ιδεολογια τους οι γομενες ειναι για τον … και εμεισ ειμαστε real και ολοι οι αλλοι αστα, ε με ξενερωνει!!!
Γιατι θα μπορουσαν οι στιχοι να ειναι καλυτεροι, δεν το καταλαβαινω αυτο… Εχουν μια συγκεκριμενη θεματολογια στην οποια οι στιχοι αυτοι ταιριαζουν γαντι… Και οι guardian με την ιδια λογικη θα μπορουσαν να εχουν καλυτερους στιχους…
Απλά οι guardian γράφουν για τα επικά που θέλουν αλλά δεν το διατυμπανίζουν ότι είναι μόνο αυτοί και κανείς άλλος!!! Το όλο attitude των manowar είναι που πειράζει και όχι οι στίχοι τους…
ασε ρε φιλε που οι τυποι σκανε με γουνινα βρακακια λες και ειναι στριπτιτζουδες…για τα πανηγυρια λεμε…ο,τι πιο τραγικο εχει βγαλει το metal, εντελως γιδοβοσκοι
ασε που τα τελευταια 500 χρονια αναπαραγουν τα ιδια πραγματα, ξανα…και ξανα…και ξανα…δεν βαρεθηκανε και οι ιδιοι αναρωτιεμαι…? τραγικοτητα φιλε…τραγικοτητα…οταν ειχα ακουσει και το αλλο που λενε…πως ειναι το sex, drugs and rock ‘n’ roll αυτοι λενε fuck, beer and metal!!!#-o μετα μου λες οτι δεν τους ταιριαζει να παιζουν με τη θωδη στα πανηγυρια??? αντε ας σοβαρευτουμε λιγο…τελειως για επιθεωρηση φαση ειναι τα τυπακια, πολυ πισω απο την εποχη τους
ε ευτο δεν ειπα και εγω? οτι τωρα φορανε μαυρα κολητα ντεκολτε (πιο gay απο ποτε δηλαδη) και δεν λεω οτι μου ειπανε, λεω οτι εχω δει απο αυτους τους ιδιους