Egw epeidh stoys Manowar koitaw mono th moysikh kai oxi ta ypoloipa, alla kai gia toys stixoys den einai oloi sexistikoi h egwkentrikoi, alla exoyn gra4ei pragmatika kaloys stixoys, alla gia thn moysikh toys kai den milaw gia toys teleftaioys diskoys exei na pei kaneis tipota ???
Ρε παιδι μου για μουσικη δεν αντομιλισε κανεις και με το να λες οτι εχουν γραπσει ΚΑΙκαλους στιχους παει να πει οτι ολοι οι αλλοι ειναι μετριοι!
Κανεις δεν εχει γραψει μονο τελειους στιχους, ετσι? Η κανω λαθος??
εκτος απο τους LIQUID TENSION,SATRIANI,OZRIC TENTACLES και λοιπα, ναι κανενας !
και ο διχασμος συνεχιζεται.Τελικα τα εχουν καταφερει καλα οι Manowar στο να διχαζουν τον κοσμο.
Εχει πολυ φαση οταν βλεπω κραξιμο.Συνεχιστε ετσι καλα το πατε!
γουστάρεις ε??
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: :lol: :lol:
Και εγω καραγουσταρω οταν τους κραζουν!
[SIZE=“5”]Other bands play, Manowar kill[/SIZE]
DEATH TO FUCKING FALSE METAL!!!
HAIL TO THE KINGS OF METAL!!!
Γαμωτο μου, εχω βαλει το kings of metal και μου αρεσει! #-o
οχι ρε γαμωτο, τι επαθα? :-s
νταξει, απο δω και περα θα τους παραδεχομαι μουσικα (οχι οτι ειναι κατι το πολυ σπουδαιο, συμπαθητικοι ειναι) αλλα θα τους λεω καραγκιοζηδες με την καθε ευκαιρια που μου δινεται. αρα, ειμαι στο σωστο τοπικ :roll:
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! :lol:
Απόλυτα λογικό!!!
Και που να ακούσεις το Into Glory Ride.
καλα, δεν πορωθηκα κιολας.:lol: απλα δεν ειναι εντελως χαλια οπως το περιμενα.
με λιγα λογια: οσοι αντιπαθειτε τους manowar, για να μην σας την μπαινουν οτι τους βριζετε χωρις να χετε ακουσει, μην τον φοβαστε τον δισκο…ακουγεται! ακουστε τον λοιπον και μετα βριστε ανελεητα! 8) :lol:
Καλά άκουσε 4-5 φορές ακόμα τον δίσκο και ξαναπόσταρε μετά τις καινούριες σου απόψεις! Και μετά άκου Into glory ride και Sign of the Hammer!
Ναι ρε φιλε γουσταρω φουλ.Και θα συμφωνησω με τον ΜΑΝΟ87 προσθετωντας και το Battle Hymns στην ακροαση
ηταν η τεταρτ φορα που τον ακουγα γι’ αυτο και αρχισε να μου αρεσει
Ola theloun to xrono tous.
δεν διαφωνω, αλλα με τα καραγκιοζηλικια που κανουν πρεπει να εχουν 10 φορες καλυτερη μουσικη απο τους maiden ας πουμε για να με κερδισουν, γιατι υπαρχει και το “πλην” της συμπεριφορας τους
εμενα με τρομαζουν οι manowar…:-s
Όπως όλους μας άλλωστε…