Manowar

Άντε άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά!!! :smiley: :smiley:

Καταλαβαινω πολλους που τους κατηγορουν για ιεροσυλια, ισως το ιδιο να εκανα και 'γω. ΑΛΛΑ, η επανεκτελεση του Bonded my blond (Let there be blood) μ’αρεσει πολυ περισσοτερο απο την αυθεντικη εκδοση που ακουγεται λες και ηχογραφηθηκε σε σταυλο και μιξαριστικε στο κεντρο που τραγουδαει η Μπεζεντακου.

Αν κανουν καλη δουλεια τοτε θα ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτη κυκλοφορια.

Θέλω να πιστεύω πως θα είναι πολύ καλή δουλειά! Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε! :smiley: :smiley:

Πάρτε και rough mix από Battle Hymn!!!

[B][SIZE=“3”]ΠΩΩΩΩ[/SIZE][/B]… Γουσταρα με τον ηχο τρελα. Την Δευτερα δεν κυκλοφορει και κανονικα?

Μέσα Δεκέμβρη νομίζω!

http://www.play.com/Music/CD/4-/17408605/Battle-Hymns-2011/Product.html?searchstring=manowar+batte+hymns&searchtype=allproducts&searchsource=0&urlrefer=search

Εδω λεει, 29 Νοεμβρη…

Ααααα ακόμα καλύτερα!!! :smiley: :smiley:

…κιεγώ αυτό νομίζω…μπορεί στο play νάχουν την 29\11 για προπαραγκελία:):!:

Διερευσε παντως για οποιον ενδιαφερεται (οχι εγω :p)

Τι έγινε ρε παιδιά; Κανείς δεν το άκουσε να ποστάρει εντυπώσεις; Λοιπόν εμένα μου άρεσε πολύ. Τα πρώτα 5 κομμάτια απογειώνονται με τον φοβερό heavy ήχο, πιστεύω καλύτερα από τα αυθεντικά. Το Dark Avenger γαμεί κυριολεκτικά. Μεγάλο respect ο Orson Welles αλλά εξίσου μεγάλο κι ο Christopher Lee, ανατριχιαστικό το narration. Για το Williams Tale δεν εκφέρω γνώμη καθώς πάντα βαριόμουν τα σόλα μπάσα του DeMaio. Το Battle Hymn με απογοήτευσε λιγάκι καθώς δεν φτάνει το feeling του αυθεντικού με τίποτα. Ειδικά η ερμηνεία του Adams, κάτι που δεν το περίμενα. Τα 2 bonus μόνο συλλεκτική αξία έχουν καθώς ο ήχος είναι μέτριος. Αυτή είναι η γνώμη μου, καλή γενικά.

Εγώ άκουσα μόνο το Battle Hymn και ομολογώ ότι δεν μου άρεσε, χάνει πολύ σε συναίσθημα και σε απόδοση. Όταν βρω χρόνο θα ακούσω και το υπόλοιπο αλλά είμαι αρνητικός έτσι κι αλλιώς.

το λιώνω εδώ και μέρες. έχω αρρωστήσει. ο ήχος είναι μπόμπα, και ο Adams συγκλονιζει όπως πάντα. 57 χρονών είναι ο άνθρωπος και ουρλιάζει σαν να είναι η τελευταία του μέρα στη γη. είναι καλύτερο από ότι το φανταζόμουν

Δεν εχω ακουσει ακομα τιποτα, ειμαι επιφυλακτικος ειναι η αληθεια. Δυσκολο το κοβω να μου αρεσουν περισσοτερο απο τα αυθεντικα κομματια. Trampakoula συγκριτικα με τα αυθεντικα πως σου φαινονται?

οι συνθέσεις είναι αυτές που είναι, δεν μπορούμε να το κρίνουμε εκεί το άλμπουμ. ο ήχος είναι ΜΠΟΜΠΑ και οι ερμηνείες καλύτερες από ότι τις περίμενα. μου άρεσε πολύ η προσέγγιση του Logan στα σόλο, κράτησε το βασικό κορμό και τα εμπλούτισε με δικά του στοιχεία. είναι δηλαδή τα σόλο του Ross παιγμένα με σεβασμό από τον Karl, μεγάλη μαγκιά αυτό και μπράβο του. ο Adams αποδεικνύει γιατί είναι ο κορυφαίος, ο άνθρωπος είναι 57 χρόνων και τα ΣΚΙΖΕΙ τα κομμάτια. γκάβλωσα και με Christopher Lee φυσικά, ανατριχίλα και η δική του αφήγηση με αυτό το κλασσικό αρχοντικό του στυλ. γενικά δεν με ενδιαφέρει το ΓΙΑΤΙ το επανηχογράφησαν αλλά κρίνω το αποτέλεσμα και ΚΩΛΟΓΟΥΣΤΑΡΩ με αυτό που ακούω.

Οταν το ακουσω θα πω και εγω την γνωμη μου, μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστα οσα λετε… Για τον Christopher Lee το περιμενα σιγουρα οτι θα γαμαει η αφηγηση του.

Λοιπόν μέσες άκρες συμφωνώ με Witchfinder, από τις επανεκτελέσεις πολύ καλό είναι το Dark Avenger (καλά όχι ότι τρελάθηκα κιόλας ή ότι στο μέλλον όταν θα θέλω ν’ ακούσω Dark Avenger θ’ ακούω την επανεκτέλεση κι όχι το πρωτότυπο), ενώ το Battle Hymn με απογοήτευσε, δυστυχώς αποτυχία. Από κει και πέρα το ομώνυμο κομμάτι λυπάμαι που το λέω αλλά ακούγεται ΣΚΑΤΑ, καμία σχέση με την πώρωση του αυθεντικού, πάνω κάτω τα ίδια για Fast Taker, ενώ το Shellshock, ίσως επειδή είναι πιο mid tempo και δεν προδίδεται τόσο η ηλικία τους, μου έκανε.

Όσο γι’ αυτό που λέει ο Τραμπάκουλας, ναι είναι τούμπανο ο νέος ήχος, δε διαφωνώ, αλλά παραβλέπει τον κρίσιμο παράγοντα που λέγεται “feeling” και πάνω σ’ αυτόν οι επανεκτελέσεις δεν έχουν κυριολεκτικά καμία τύχη απέναντι στα αυθεντικά κομμάτια. Βέβαια, θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά; Ή, θα ρωτούσε κάποιος υπέρμαχος της επανηχογράφησης, τί περίμενες; [I]Μα, αυτό είναι το θέμα.[/I]

Μου φαίνεται ότι επιβεβαιώνομαι δυστυχώς για τους φόβους μου ότι αυτή η κίνηση των Manowar ήταν όχι μόνο περιττή αλλά και λανθασμένη, ότι αυτό το “Battle Hymns 2010” δεν έχει λόγο ύπαρξης και δεν έχει και πολλά θετικά πράγματα να προσφέρει ή να προσθέσει. Και κάπου εδώ θα σταματήσω και δε θα επεκταθώ, γιατί δε θέλω να πω βαριές κουβέντες για ένα αγαπημένο συγκρότημα.

τα κλασικά πράγματα είναι κλασικά για κάποιο λόγο…

και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες…(σωστός ήχος, κομμάτια στην απόλυτη διάσταση, και πούτσες μπλε.)
αποφάσισαν οτι είναι μουφες τα κομμάτια που έγραψαν για τον καινούριο δίσκο, τα πέταξαν και άρχισαν να ξαναγράφουν υλικό πάλι απο την αρχή…και μπάλωσαν τον κενό χρόνο που θα υπήρχε με μια κυκλοφορία/επαναηχογράφηση…

πολύ True μιλάμε…

To “λανθασμένη” ελέγχεται γιατί αυτό θα κριθεί σε βάθος χρόνου.
Το ότι για μια μεγάλη μερίδα οπαδών (αυτούς δηλαδή που δεν αναπνέουν Manowar) είναι το λιγότερο “αχρείαστο”, σίγουρα.

καλό και άγιο αυτό το “φήλινγκ” που λέτε αλλά γιά μένα δεν είναι κάτι χειροπιαστό. και το Battle Hymns 2011 έχει το δικό του “φήλινγκ”, όλοι οι δίσκοι βασικά έχουν “φήλινγκ”, το θέμα είναι κατά πόσο αγγίζει αυτόν που το ακούει ή κατά πόσο αυτός ΘΕΛΕΙ να ακούσει και να νιώσει