Manowar

Εντάξει όμως ρε Τραμπάκουλα, πέφτεις σε λούμπα τώρα. Δηλαδή σε όσους δεν άρεσαν οι επανεκτελέσεις πρέπει απαραίτητα να ήμασταν ξέρω γω προκατειλημμένοι και να περιμέναμε στη γωνία να κράξουμε τους Manowar; Αυτό λες; Δηλαδή εμείς δεν είμαστε οπαδοί τους; Ή μήπως νομίζεις ότι δε θα χαιρόμασταν αν μας πιάνανε και μας οι επανεκτελέσεις απ’ το λαιμό όπως έκαναν μ’ εσένα;

κοίτα η προδιάθεση παίζει και αυτή το ρόλο της. όταν κάποιος στο άκουσμα της είδησης της επανηχογράφησης ξυνίζει τα μούτρα, τότε 99% θα τα ξυνίζει και όταν ακούσει το αποτέλεσμα. πάντα κάτι θα φταίει. ο Adams γέρασε, ο Ross έφυγε, ο Orson πέθανε… μπορεί εγώ που γούσταρα να είμαι ο ελαφρόμυαλος αλλά πρέπει να παραδεχθείτε και το ενδεχόμενο πως αυτοί που κράζουνε είναι προκατειλημμένοι. με αφήνει αδιάφορο το γιατί το επανηχογράφησαν και κοιτάω αν αυτό που παρήγαγαν στα πενηνταφεύγα τους (και στο κάτω κάτω είναι πιό κοντά σε αυτό που αποδίδουν ζωντανά από οτιδήποτε άλλο οπότε σαφώς και τους εκφράζει περισσότερο από τις ηχογραφήσεις τριαντακονταετίας) είναι αξιοπρεπές και αντιπροσωπευτικό και φυσικά το βρήκα ανώτερο ακόμα και από τις προσδοκίες μου. καλώς ή κακώς πολλές μεγάλες και σημαντικές μπάντες επέλεξαν την οδό της επανηχογράφησης, μην λέμε ονόματα, αλλά γιά καμία δεν ακούστηκαν τα τέρατα που ακούστηκαν σε αυτή την περίπτωση όπου οι περισσότεροι κρίνανε το δίσκο είτε χωρίς να τον ακούσουν είτε με μισό κομμάτι από το γιουτούμπ… αν υπάρχει κάποιος που έχει λιώσει το Battle Hymns εδώ μέσα είμαι εγώ, 17 χρόνια τώρα το λιώνω και ξέρω και την κάθε αναπνοή του Adams εκεί μέσα. μακάρι να μπορούσατε να ακούσετε το δίσκο απελευθερωμένοι. εδώ το κατάφερα εγώ…

αν η αγαπημένη σου μπάντα, σου λεει οτι αυτή η κυκλοφορία ειναι για άλλους λόγους από τους πραγματικούς δεν γίνεται να λες δεν με ενδιαφέρει για ποιον λόγο βγήκε αυτή η κυκλοφορία…

και επίσης δυσαρεστημένος από την κίνηση αλλά και ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει…??

έμενα προσωπικά δεν μου άρεσε η κίνηση…όταν θα ακούσω και θα δω αυτά που λες εσύ μια χαρά θα πω οτι άξιζε…είναι δυο διαφορετικά πράγματα…

όλα γίνονται. απλά αυτή είναι η δική μου άποψη. το ΓΙΑΤΙ είναι απλά ένας λόγος γιά να τρωγώμαστε και καθόλου σημαντικός γιά μένα. Γιατί? Γιατί έτσι! γιατί μπορούσαν. μου είναι παντελώς αδιάφορο.

οκ…δεν χρειάζεται να μαλώνουμε…

με τον νέο δίσκο τι γίνεται??

κάποιος υπεραισιόδοξος θα περίμενε νέο δίσκο μέσα στο 11 αλλά εγώ δεν το βλέπω από τη στιγμή που λένε πως άρχισαν και πάλι από το μηδέν. 2012 μάλλον… ούτως ή άλλως δεν είναι από τις μπάντες που βγάζουν νέο δίσκο απλά γιά να βγάλουν και να βγούν σε περιοδεία. όταν είχαν έμπνευση (και διάθεση ίσως) έβγαζαν μέχρι και 2 το χρόνο. όταν δεν είχαν απλά έκαναν 4 και 6 χρόνια…

και εγω αυτό πιστεύω(και βλέπω)
θα κάνουμε κάμποσο καιρό να δούμε νέο δίσκο…
ας αργήσουν λίγο αλλά ας βγάλουν κάτι που να μην χρειάζεται να το “συζητάμε” μεταξύ μας με μπουνιές…:stuck_out_tongue:

υπάρχουν και κάποιοι που τους ακούνε πάνω από 20 χρόνια, δε λέει τίποτα αυτό λοιπόν, άσε που αρκετοί από μας νιώσαμε την “απελευθέρωση” σε εκείνο το live του 1992, που είχαμε πάει με οver the top προδιάθεση και το αποτέλεσμα ήταν πολύ μακριά από που θα όριζε κάποιος ως αξιοπρεπές.

Σόρυ αλλά θεωρώ την κίνηση λάθος, όχι επειδή είναι οι Manowar (και όντως είναι cool να τους κράζει κάποιος) αλλά επειδή δεν έχει νόημα και ισχύει για όλους με εξαίρεση κάποια remastered δισκάκια με βελτιωμένο ήχο και μόνο που είχε θαφτεί εξαιτίας της παραγωγής. Το άκουσα μια χαρά το δισκάκι αλλά ξέρω ότι στο μέλλον το παλιό βινύλιο θα βάλω να παίξει και πάλι.

λες ε? δύσκολο όμως, και αυτοί να τα καταφέρουν και ο κόσμος να μην πει αυτά που θα έλεγε έτσι κι αλλιώς…

είναι γεγονός ότι (όπως λες και εσύ) είναι cool να κράζεις τους manowar…

αλλά προσωπικά αν βγει καλός δίσκος θα πω μπράβο στην μπανταρα…
δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα εδώ…εδώ είναι μουσική…(και τι μουσική)

παρ’όλ’ αυτά αν υπάρχει ένα είδος μουσικής που λειτουργεί οπαδικά αυτό είναι το μέταλ, με ότι καλό (πωρωτικά live) και κακό(μουσικές παροπίδες κτλ) συνεπάγεται αυτό.

ον τοπικ: Η διαφορά βέβαια με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι αρκετοί “οπαδοί” των Manowar έφυγαν με ελαφρά πηδηματάκια μετά από ανεπάλληλες ματαιώσεις που νιώσανε από την μπάντα αλλά ευτυχώς ο epic χώρος έχει βγάλει και άλλα διαμαντάκια.

ευτυχώς που έφυγαν να λές και καθάρισε ο χώρος από διάφορους ευκαιριακούς. το 2007 ήταν όσοι έπρεπε στο λάηβ και οι υπόλοιποι που κράζανε και γκρινιάζανε απλά ---->:bye:

ελιτίστικη προσέγγιση όμως…

θυμίζει το παλιό (αγαπημένο των thrashers τότε) ανέκδοτο:
Είναι ο Adams στη σκηνή και φωνάζει
"[I]heavy metal or no metal at all / wimps and posers leave the hall[/I]"

[SPOILER]και η αίθουσα αδειάζει… ;)[/SPOILER]

Anyway, μηπως ξερεις γιατί ο Columbus έφυγε? Είχε να κάνει με ασθένεια όπως είχε ακουστεί ή κάτι άλλο?

κάθε άλλο παρά ελιτιστικό, με παρεξήγησες. εγώ δεν λέω πως έμειναν οι τελειοι και οι άξιοι αλλά αυτοί που αγαπάνε τη μπάντα γιά αυτό που πραγματικά είναι, μαζί με τα “κουσούρια” της και τα ελαττώματα της.

όσο γιά τον συμπαθή Scott, επίσημη εξήγηση δεν υπάρχει παρά μόνο κουτσομπολιό που λέει πως αισθανθηκε προσβεβλημένος από την κλήση του Hamzik να συμμετάσχει πιό ενεργά όπως επίσης και μιά κάποια δυσαρέσκεια του Demaio που είχε να κάνε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις του Columbus που τον αποσπούσαν από τις υποχρεώσεις του γκρούπ.

Πάντως εγώ που το βλέπω αρνητικά από την αρχή ελπίζω να μην σημαίνει ότι δεν είμαι Manowar fan ε?
Και οι Metallica να το έκαναν για το Kill Em All για παράδειγμα, από εμένα τουλάχιστον, θα έτρωγαν πολύ ντομάτα ή οι Maiden για το πρώτο τους. Τα ίδια λέω και για τους Exodus που έκαναν το ίδιο. Άρα για μένα είναι μια εντελώς αχρείαστη κίνηση, μια καθαρά εμπορική κίνηση αν θέλεις, που ως σκοπό έχει μόνο να κρατήσει το όνομα ζωντανό μιας και φαίνεται πως δεν υπάρχει έμπνευση. Ας είμαστε ειλικρινής μεταξύ μας. Κι εγώ θα γούσταρα να βγάλουν ένα Warrios Of The World ξανά και να μου κλείσουν το στόμα όπως έκαναν το 2002. Προς το παρόν απλά θα ακούσω το Battle Hymns 2010 μια φορά και μετά απλά θα το θάψω γιατί απλά υπάρχει το πρωτότυπο.

Κριτική από metal-temple

Λίγο…υπερβολική.

Karl Logan is a better guitar player than Ross the Boss, and it shows.

MH ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Μπορεί και να είναι… Δεν έχει σημασία αυτό όμως.

:lol::lol:

οποιος θελει feeling ας ακουει την πρωτη εκδοση
ποιος θελει δυναμη να το βαζει και να πεφτουν
οι τοιχοι ας ακουει τη δευτερη
και στη πρωτη εκδοση παντως
παλι οι τοιχοι γκρεμιζονται απο φωνη του ερικ ανταμς
απλα πραγματα