Manowar

Τα ειπε απολυτως σωστα ο Sodomaniac μαγκες. Απλα πραγματα.

Θα ήθελα πολύ όμως να δω αν θα λέγανε το ίδιο κάποιοι “true” αν το κάνανε άλλες μπάντες ή αν εκεί θα γινότανε ο κακός χαμός με ατάκες του στυλ “ξεπουλημένοι που δεν σέβονται το παρελθόν τους και σαν δεν ντρέπονται να αγγίζουν τα ιερά και τα όσια που δεν έχουν πια έμπνευση κτλ κτλ.”

Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ με την όλη φάση γιατί απλά δεν χρειαζόταν. Αλλά αν το πάρουμε καθαρά καλλιτεχνικά το album ε ναι σπέρνει (όχι όσο το παλιό κατ’εμέ αλλά σπέρνει)

P.S. ας έρθει όποιο νεούδι θέλει να τα βάλει με τον Eric :wink:

Απο που κι ως που, το να θελει ενα συγκροτημα να βελτιωσει ενα δισκο του με καλυτερη παραγωγη, αφου πλεον υπαρχουν τα τεχνολογικα μεσα για να γινει αυτο, θεωρειται ξεπουλημα ??? :-k

Εγω προσωπικα, οπως και παρα πολλοι φανταζομαι, θα ηθελα σε καποιους δισκους απο αγαπημενα μου συγκροτηματα να γινει επανηχογραφηση, γιατι τωρα ειναι θαμμενοι απο την παραγωγη και σπαζομαι. Δεν εχει καμια σχεση η βελτιωση ενος υπαρχοντος προιοντος με ξεπουλημα. :wink:

Ok μακάρι να το βλέπεις έτσι και για άλλες μπάντες αν το κάνουν.
Εγώ επιμένω ότι όλα αυτά είναι αχρείαστα.

fixd.

To βελτιστο δεν ειναι παντα και απαραιτητα ο ‘‘crystal clear και δυνατος’’ ηχος.Αλλιως δε θα υπηρχε η εννοια ‘‘ταιριαστη παραγωγη’’ και τα λοιπα.Ολες οι 80s μπαντες μπορουν να ηχογραφησουν τις κλασσικες τους κυκλοφοριες με πιο δυνατο και καθαρο ηχο στις μερες μας,χαιρω πολυ.Επανηχογραφηση ναι,οταν ετσι θα καταφερεις να αναδειξεις καλυτερα τα κομματια η οταν πραγματικα η παλια ειναι κακη.Στο Irae Melanox πχ ο οποιοσδηποτε θα συμφωνουσε οτι πρεπει να γινει.Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι κι οτι χαλαστηκα σιγα,αλλα δε μου βγαινει απ’το μυαλο οτι πανω απο ολα ειναι μαρκετιστικη κινηση.Και με αφηνει και ουσιαστικα αδιαφορο με την εννοια οτι εγω τη παλια παραγωγη θα συνεχιζω να βαλω οταν θελω να ακουσω το αλβουμ.Καμια προκατειληψη και λοιπα,τους αγαπω και στη τελικη δικο τους παρελθον ειναι και μερικοι μπορει να τη βρισκετε πιο απολαυστικη τη καινουρια,just sharing my thoughts.

εγώ πάντως μέχρι τώρα έχω κωλογουστάρει με τα περισσότερα άλμπουμ επανηχογραφήσεων. και το Saxon ήταν γαμώ και το Sister έσπειρε και το Exodus πολύ καλό. άμα τα κομμάτια είναι καλά και οι συντελεστές “το’χουν”, γιατί να μην μ’αρέσει

Εγώ πάντως όταν θέλω να ακούσω αυτούς τους δίσκους που αναφέρεις πάντα μα πάντα ακούω τους πρωτότυπους. Άκουσα μια φορά την καινούρια έκδοση και τέλος. Και εν πάση περιπτώσει αν θέλαν να έχει καλύτερο ήχο η λύση είναι μια, δοκιμασμένη και πολύ επιτυχημένη…remaster κύριοι. I rest my case.

Επ επ για ηρέμησε λίγο!

Ε ισχυει ομως ρε=/

Εμένα πάντως πάντα με γοήτευε αυτός ο “εντελώς σκατά” ήχος των Adramelch. :-s:-k

Ακολουθει οπαδικο ποστ :

[SPOILER]

Λοιπον επειδη κουραστηκα πολυ στις τελευταιες σελιδες με την κουβεντα να περιφερεται γυρω απο τις επανηχογραφησεις, για τις σημερινες μπομπατες παραγωγες αλλα με τον καινουριο πλαστικο ηχο, για τις παλιες ερασιτεχνικες παραγωγες αλλα με τον παλιο τρου γεματο φηλινγκ ηχο, για τους σκοπους της νεας κυκλοφοριας - ειναι για τα φραγκα ή οχι, ειναι για το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα ή οχι - εεεε φτανει πια !!!

[SIZE=“3”][B]ΕΛΑ ΡΕ ΝΤΕΜΑΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΠΑΣ’ΤΑ ΟΛΑ !!![/B][/SIZE] :metal:

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=FpuSXLR8wOI&feature=related[/SPOILER]

Αυτα. Kαι τα μυαλα στα καγκελα.

Κάπου εδώ πρέπει να βουλώσουν τα στόματα όλων μας θαρρώ! :smiley: :smiley:

Αφού έβαλαν το (αγαπημένο μου) backstage ουρλιαχτό στο Metal Daze, μετά το σόλο, το μετέφεραν το feeling!

“It’s true! Manowar will return to England in 2011! March 27, 2011 @ O2 Academy Birmingham! Hail To England!”

ζηλεύω

Εεεε ναι!!!

Οταν ακουσω τον δισκο θα πω περισσοτερα, αλλα τα 'χουμε ξαναπει ουσιαστικος λογος επανηχογραφησης δεν υπηρχε…

Υπαρχουν ελπιδες να μας ερθουν και εμας καποια στιγμη? Θυμαμαι οτι ο Trampakoulas μου ειχε πει οτι μετα και τα οσα εγιναν την τελευταια φορα πολυ δυσκολο…

Ο ίδιος ο DeMaio έχει πει (μετά από το live στην Σόφια το περασμένο καλοκαίρι) ότι δεν έρχονται Ελλάδα γιατί οι Έλληνες διοργανωτές δε πληρώνουν/ξηγιούνται καλά!

ναι νομίζω το έχουμε συζητήσει το θέμα παλαιότερα. στηρίζω ιδιωτική πρωτοβουλία να τους φέρουμε στο γκαγκάριν 1000 άτομα με 100 ευρώ ανά άτομο και να τους βάλουμε να παίξουν 4 ώρες. ούτε διοργανωτές, ούτε χορηγοί ούτε τίποτα. μιά γιορτή μόνο γιά τους βαμμένους :smiley: