Και στα περί αγγλίας και “νέου” άλμπουμ. Θυμάστε κάτι που λέγαμε για το θα είναι ευκαιρεία να το παίξουν όλο; Όριστε λοιπόν…
On Sunday, March 27th 2011 MANOWAR will perform at the O2 Academy in Birmingham, England. This is the only concert scheduled for 2011. Tickets go on sale on Thursday December 23rd at 12 o’clock noon GMT, UK time.
To celebrate the release of Battle Hymns MMXI the band will perform the whole record in its entirety from beginning to end.
η αρχική μου σκέψη ήταν κάτι ακόμα πιό μικρό και παρείστικο, 500 άτομα στο κύτταρο βγαίνει 180 το άτομο. φυσικά και μπορεί να γίνει αλλά θέλει πολύ τρέξιμο και δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο.
Εγώ μπορώ να αφιερώσω χρόνο αλλά από τόση απόσταση (Καβάλα) είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Πλέον με το Internet όλα έρχονται κοντά αλλά δεν έχω τα κονέ!
προσωπικά έχω άμεση πρόσβαση σε ότι αφορά το συγκρότημα και δεν νομίζω πως θα έλεγε όχι σε μία τέτοια πρόταση. από εκεί και πέρα η δυσκολία είναι να βγείς στη γύρα και να μαζεύεις συμμετοχές.
Το να κάνουμε μια τρέλα, π.χ. 100 ή 150 Ευρώ ανά άτομο έχει τα εξής καλά:
Είναι πιο οικονομικό από εξωτερικό
Είναι μοναδικό και θα πέσει σύρμα και από εξωτερικό, έστω από λίγους πορίκλες. Σε κάτι τέτοια ο Δεμαιος είναι καλός “Unique show in …, Greece with 500 dedicated crazy people in a show-party” κλπ κλπ
Είμαι κι εγώ μέσα για βοήθεια / τρέξιμο όσο μπορώ.
Μη ξεχνάτε ότι αρκετοί βλέπουν το House o Death -και Έλληνες-
The vinyl picture disc, limited-edition version of “Battle Hymns 2011”, the “reinterpretation” of “Battle Hymns”, can be personalized with your name and autographed by the band. Available for $199.95, it includes a numbered certificate of authenticity. According to a posting on MANOWAR’s official webstore, The Kingdom Of Steel, if you order now, you will also get the digital download immediately “for free,” with a 16-page PDF booklet.
If you do not wish to spend $200 on the “autographed” version of the picture disc, the standard edition can be yours for “only” $49.95. This item can also be ordered and includes the immediate “free” digital download as well as the 16-page PDF booklet.
Τραμπάκουλα ΟΤΙ μα ΟΤΙ χρειαστεις πες. Τα απογεύματα μου όλα είναι free και έχω την διάθεση για “τρεξιμο”. Ξέρω και αρκετούς die hard Manowarάδες και αν δεχτεί η μπάντα νομίζω τον κόσμο τον μαζεύουμε!
Εμένα η μικρή εμπειρία μου λέει οτι μπορεί να παλευτεί.
Λίγο εκτός θέματος: Από το μηδέν μου ήρθε μια ρομαντική ιδέα, χώρις να έχω label, χωρίς κονέ, και κατάφερα να βγάλω το EP Death SS.
Πίσω στο θέμα: Με αναλόγως περισσότερες δυσκολίες κάτι μπορεί να γίνει κ με Manowar, χωρίς να θέλω να συγκρίνω μεγέθη.
Όμως (πρόταση δική μου), για να “πιάσει η ιδέα” πρέπει να πλασσαριστεί και σαν κάτι πρωτότυπο. Και στην ίδια τη Μπάντα αλλά και στους υποψήφιους για εισιτήριο οπαδούς.
Επίσης, πρέπει να μην υπάρξουν τα συνηθισμένα “Ελληνικά” τερτίπια, δηλ “έχω γνωστό κ δεν πληρώνω”, τζαμπατζήδες “πωλητές” κλπ
τζαμπατζιλίκια και κονέ απλά δεν θα υπάρχουν. μιλάω γιά καθαρά οπαδική προσπάθεια και σε αυτή τη βραδιά δεν θα υπάρχουν ούτε προσκλήσεις ούτε καλεσμένοι ούτε περιοδικά ούτε ΤΙΠΟΤΑ. άλλωστε δεν θα χρειαζόμαστε ούτε τη διαφήμιση αλλά ούτε και κάποιον να προσπαθήσει να κάνει κριτική πάνω σε αυτό που θα έχουμε βιώσει. τα έχουμε δεί και τα περιοδικά τι στάση κρατάγανε τόσα χρόνια. σε αυτή τη γιορτή απλά θα φάνε ΠΟΡΤΑ
Με (σαλόνικα ντε) αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Τραμπάκουλα. Στηρίζω απόλυτα. Αν γίνει θα είναι μόνο μεταξύ οπαδών και μόνο!!! Μόνο έτσι θα γουστάρουμε ΟΛΟΙ!!!
Μένει λοιπόν μια αρχική απόφαση ΑΝ τελικά θέλουν κάποια άτομα να ασχοληθούν.
Ύστερα, ενας καφές (ή μια μπύρα) να τα βάλουμε κάτω, τι ιδέες έχει ο καθένας και πώς μπορεί να βοηθήσει.
Ήδη ακούω τον Δεμαιο να λέει “No f@%#%% promoters in Greece…The fans bring us again in Greece…” κλπ κλπ χα χα
Αστάλδε, σίγουρα θα τα πούμε σε πρώτη ευκαιρία που θα κατέβεις για καμια Accepto-συναυλία.
Τραμπάκουλα, ξέρεις πού θα μέβρεις.