Manowar

Όχι βρε παιδί μου, όποτε κατέβεις πραγραμματισμένα.
Έτσι κι αλλιώς με τα εμαιλ κλπ υπάρχει οργάνωση.

Καλά σωστό και αυτό. Πλέον με το ίντερνετ όλα πολύ εύκολα!

Άντε άντε εγώ λέω να το παλέψουμε

Hail to Greece, Fuck promoters θα πούμε στον DeMaio και θα γίνει η φάση.

λοιπόν το e-mail έφυγε, να δω τι απάντηση θα λάβω

Αυτάααααα είναι. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Ας ελπίσουμε για ενθαρρυντική απάντηση και μη ξενερώσουμε από τώρα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κάτσε βρε, τι λέει το εμαιλ? θα μας τρελάνεις…πιο γρήγορος απο τη σκιά σου είσαι.

ο μόνος φόβος που έχω είναι να μην περάσει η πρόταση απευθείας στο γκρούπ αλλά να την επεξεργαστούν μανατζαραίοι και να αποφασίσουν εκείνοι…

Αν το δει ο DeMaiο χαλαρά δέχεται… τώρα αν το θέμα κολλήσει στους μανατζαρέους ε δύσκολη δουλειά!

Γιαυτό ανέφερα το House Of Death (forum).
Δεν είμαι μέλος, αλλά εκεί διαβάζουν και απαντάνε ο Έλληνας (τεχνικός των drums) και ο άλλος (νομίζω βραζιλιάνος)
Αν φάμε πόρτα από δω, ας γίνει κάτι από εκεί.
Θα έχει και ανταπόκριση από άλλους οπαδούς (Έλληνες και μη) και θα φανεί σαν μίνι-κίνημα με θετικά ίσως σχόλια.

Κάπως θα βρεθεί η άκρη. Αρκεί να υπάρξει θέληση και πολύ τρέξιμο από μας και να συμφωνεί και η μπάντα να έρθει να παίξει σε λίγους πιστούς!!! :smiley: :smiley:

εγώ έστειλα στο Μάκη που έχει άμεση πρόσβαση στον ίδιο το Demaio και γνωριζόμαστε χρόνια. ελπίζω να το χειριστεί έξυπνα

Θα τον αγαπήσω τον φίλο σου τον Μάκη πάντως!!! :smiley: :smiley:

Αν προχωρήσει η φάση, το κύτταρο αντέχει Manowar στη σκηνή (χωράνε???) ή Gagarin και άνω τους χωράει?

Από τιμές (ενοικίασης) χώρου πόσο πάνε οι υποψήφιοι χώροι?

Ποιός είναι ο Μάκης? Μιλάμε για το ίδιο άτομο? Αν ναι, δε χρειάζεται House of Death σε πρώτη φάση.

ο Μάκης Κύρκος

δεν βλέπω κίνηση στο thread από άλλους πάντως. μόνο οι τρείς μας είμαστε?

Κάτσε, πρωί είναι ακόμα.
Βέβαια σίγουρα θα βλέπουν και τα τρόλια, να δούνε εξέλιξη (με κατάρες κλπ).
Πρέπει η προσπάθεια να γίνει announced και έξω από τα όρια του Rocking.gr

ήρθα :stuck_out_tongue:

στηρίζεις την ιδιωτική πρωτοβουλία? :smiley:

δε μου ρχεται καμμια φαεινή ιδέα προς το παρόν, αλλά είμαι μέσα προφανώς.

Ααααα κάτι θυμάμαι. Αυτός δεν ήταν κάτι πρόεδρος του fan club και τον ανεβάσαν στην σκηνή το 07 στην Αθήνα;

Κοίτα: “Στηρίζω” την πρωτοβουλία για του περισσότερους σημαίνει “θα διαθέσουν” τα χρήματα για το εισιτήριο, φαντάζομαι.
Αυτό είναι το ένα μεγάλο ζητούμενο.
Το άλλο είναι η οργάνωση από άτομα που έχουν το Know how ή είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν.

Ιδέες τις ρίχνουμε χύμα εδώ;