Manowar

Επειδή είμαι στη δουλειά δεν έχω χρόνο για να γράψω κανένα σεντόνι. Το απόγευμα μόλις γυρίσω θα γράψω πως το σκέφτομαι!

http://www.rocking.gr/reviews/album/Manowar_-_Battle_Hymns_MMXI/3273/

Η γνώμη του Rocking για το Battle Hymns:)

Για τα της διοργάνωσης, τα περισσότερα τα ξέρει ο Τραμπάκουλας.
Ιδέες που έχω είναι:
Στην τιμή του αριθμημένου (και τσιμπημένου) εισιτηρίου θα μπορούσε να περιλαμβάνεται και κάτι exclusive του event (πάλι αριθμημένου) π.χ. Τshirt ή CD-Single τύπου “Die with Honor” που μοιράζανε στο MCFII. Ή κατι άλλο τελος πάντων που να αντιπροσωπεύει μόνο αυτο το live.
Έτσι θα μας αρέσει περισσότερο!!! Θα τονίζει τη μοναδικότητα του event από όλες τις απόψεις.
Φυσικά θα πρέπει να πέσει πολύ mail/facebook/myspace κλπ.
Αφίσες στα γνωστά σημεία…
Επίσης, η μεγαλύτερη διαφήμιση είναι φυσικά μέσω του website των Manowar, στα NEWS. Δεν έχει λόγο να μη μπεί αν γίνει official.

Επανέρχομαι με ό,τι σκεφτώ.

Συμπληρώνω: Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι σε τυχόν νομικά/[B]φορολογικά [/B]θέματα, όπως επίσης και τυχόν διακίνηση ορισμένων χρηματικών ποσών από κάποιο τραπεζικό λογαριασμό…

Είναι μεγαλούτσικα τα ποσά.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

θα βρούμε άνθρωπο με εταιρία διοργάνωσης γιά να μας διευκολύνει, δεν με απασχολεί τόσο αυτό. το θέμα είναι να κινητοποιηθεί ο κόσμος και να στηρίξει οικονομικά. αυτό με το t-shirt το είχα σκεφτεί και εγώ :wink:

μετρήστε και μένα παίδες

Χα, είμαστε 5, λείπουν άλλοι 995 :lol:

Πώς μπορεί να σιγουρευτεί η συμμετοχή όσων αρχικά είναι θετικοί;

αυτό θα με απασχολήσει όταν πάρουμε το ΟΚ
έχω κάποιες ιδέες, θα το δω στην πορεία

Sorry αλλά το καλύτερο album δεν είναι το Hail To England όπως αναφέρει το review. To [B]Into Glory Ride[/B] έχει μέσα όλα αυτά που είναι οι Manowar και οι live εκτελέσεις στο Hell On Stage είναι ότι καλύτερο υπάρχει… Θυμάμαι ένα λάιβ manowar σε ένα σκατό κλειστό χώρο εδώ στην Ελλάδα που είχαν support τους Rhapsody (ηχορύπανση σε κλειστό χώρο, μας είχε πετάξει τα αυτιά ή δικασιά) και ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω ότι όσο χάλια και αν ήταν ο ήχος το πάτωμα έτρειζε με κομμάτια σαν το March for Revenge (By the Soldiers of Death), Secrets of Steel και Gloves of Metal μαζί και εγώ. Μου έλειψε ένα Revelation βέβαια αλλά τα παραπάνω κομματιά θυμάμαι με είχαν αφήσει άναυδο.

ΥΓ. Απο την ένταση μου είχε καεί η οθόνη της φωτογραφικής. Παράξενο φαινόμενο :slight_smile:

Άλλος ένας μέσα!994 Μείναν

μεσα εννοειται.

ΟΚ, ας περιμένουμε τυχόν καλά νέα από Τραμπάκουλα και το συνεχίζουμε.

Μέσα και στήριζω…σιγουρα θα μαζευτουν 1000 ατόμα …απο βουλγαρια πχ

Συμφωνώ,
Αν η όλη φάση έχει το κάτι παραπάνω ή το κάτι διαφορετικό, θα κάνει κι άλλους να θέλουν να έρθουν από γειτονικές χώρες (και όχι μόνο).

μεσα φυσικα τοσο εγω οσο και η γυναικα μου!
ποσους θελουμε ακομα?

πιστεύω πως αν επισημοποιηθεί η φάση θα γίνει πανικός. ας περιμένουμε λοιπόν μία επίσημη τοποθέτηση

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι από θέμα κόσμου δεν θα έχουμε κανένα μα κανένα πρόβλημα αν πλασαριστεί ως once in a lifetime experience (κάτι που θα είναι βασικά) και υπάρξη σωστή προώθηση.

Οι Manowar έχουν από τους πιο αφοσιομένους οπαδούς ever!!!

Το θέμα είναι το πώς θα πλασαριστεί σαν once in a lifetime experience.
Σε μικρούς χώρους έχουν ξαναπαίξει (βλέπε Αγκάθι).
Θέλει λίγο επεξεργασία το θέμα.

Ένα live με τους πιο true fans μπλα μπλα μπλα! Θα το σκεφτώ λίγο το θέμα του λανσαρίσματος και θα επανέρθω.

άμα τους ψήσουμε να παίξουν 4-5 κομμάτια από into glory ride και sign of the hammer, δε χρειάζεται προώθηση :stuck_out_tongue: