Και αυτό ίσως δεν είναι αρκετό, μιας και μας δώσανε απλόχερα τα 6 πρώτα albums στο MCFII το 2008.
Ας το λάβουμε υπ’οψιν το “καλό” playlist αλλά χρειάζεται και κάτι άλλο.
Σκεφτείτε!!! Κι εγώ το ίδιο κάνω.
Ίσως και κανα-δυο τραγούδια πρώτη παγκόσμια ακρόαση από το επερχόμενο album??? Μαζί με πολλά παλιά βέβαια.
Μα εφοσον δε θα ειναι στα πλαισια ουτε καποιου τουρ,ουτε τιποτα αλλα τελειως εξκλουσιβ απο φανς για τους φανς ειναι απιθανο να καταφερουμε να βγει το σετλιστ απο ψηφοφορια οσων δηλωσουν οτι θα παρεβρεθουν(που θα αποτελουσε κι ενα επιπλεον ‘‘οπλο’’ στο προμο)?
Σίγουρα κάτι τέτοιο παίζει να γίνει, αλλά αυτοί θα θέλουν σίγουρα να προμοτάρουν το Battle Hymns 2011, άρα “κινδυνεύουμε” να το ακούσουμε ολόκληρο :bow2:
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και γω. Να διαμορφώσουμε εμείς πάνω κάτω το τι θα παίξουν με βάση το χρόνο που θέλουν!
Δε νομίζω να έχουν αντιρρηση (εντάξει λογικά δε θα δεχτούν και ότι τους πούμε αλλά πάνω κάτω)
έλαβα κιόλας απάντηση. έχει τις δυσκολίες του (κυρίως σε ότι αφορά θέματα logistics) αλλά δεν είναι αδύνατο. σε 3-4 μέρες θα ενημερωθεί και ο Joey απευθείας. το σημαντικό είναι πως πάμε κατευθείαν στον αρχηγό.
Τέλεια!!! Το ότι πάει κατευθείαν στον Joey είναι πάρα μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό!!!
και εγώ μέσα πάντως;)
Μπραβο παντως παιδια, πρωτοβουλια πρωτης ταξεως.
Να ξερετε οτι δεν θα μπορω να παραστω αλλα εχετε την ηθικη μου στηριξη!
ααααααχ πως περνάνε τώρα οι μέρες για να μάθουμε τι πιστεύει ο DeMaio!!!
Αν επιτρέπεται, ποιό ήταν περίπου το περιεχόμενο του αρχικού μέιλ; Εννοώ τι θα φτάσει στα αυτιά του Δεμάιο σαν αρχική ιδέα;
μιά περίληψη πάνω κάτω του τι γράφτηκε εδώ. συναυλία με οπαδική πρωτοβουλία σε χώρο περιορισμένης χωρητικότητας
Thanks
Παιδιά αυτό που γίνεται εδώ μέσα είναι εξαιρετικό, φοβάμαι όμως ότι τα έξοδα για να γίνει κάτι τέτοιο είναι τεράστια. Γιατί οκ δεν είναι μόνο η μπάντα που θα πάρει τα όργανα της και θα έρθει, είναι και άλλες παράμετροι, όπως η μεταφορά του εξοπλισμού, το road crew, τα λεφτά που θα πάρει η μπάντα(σορυ αλλά δεν νομίζω να το κάνουν τσάμπα). Μην ξεχνάτε ότι δεν μιλάμε για μια μπάντα που έχει βάση την Ευρώπη αλλά την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μετά είναι τα έξοδα του χώρου που δεν ξέρουμε πόσο θα το δώσει ο καθένας. Τέσπα μάλλον δεν είμαι ρομαντικός πια, είναι και οι εποχές πολύ δύσκολες.
σε λίγες μέρες θα έχω μία πλήρη εικόνα του πόσο θα στοιχήσει το όλο εγχείρημα.
δε σκαμπάζω πολύ από κόστη, αλλά με χίλια άτομα και εισιτήριο π.χ. 80 ευρώ, μιλάμε για 80 χιλιάδες ευρώ. πόσα παίρνουν οι μάνογουορ? :-s
δυστυχώς δεν μιλάμε γιά 80 ευρώ αλλά γιά περισσότερα. η σκέψη αφορά ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει εισιτήριο συν μερικές παροχές όπως exclusive μπλουζάκι και μερικά εξτραδάκια σε μία τιμή γύρω στα 150. ξέρω πως είναι πολλά αλλά απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.
πολυ καλη ιδεα αλλα ολα το οικονομικο θα παιξει το σημαντικοτερο ρολο!
Σόρυ που επεμβαίνω.
Μπορεί κάποιος να αγαπάει ειλικρινέστατα τους Manowar, αλλά παράλληλα να είναι [B]αδύνατο[/B] να δόσει/βρει/βγάλει αυτά τα 150 ευρω. [B]Αδυνατο, χωρις υπερβολες
[/B]
Μακαρι να πετυχει ομως. χαιρομαι με τετοιες προσπαθειες
εννοείται αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά
εγω μια ένσταση έχω, ότι θα φαίνεται λες και η αγάπη για μια μπάντα θα κριθεί από αυτόν που θα τα σκάσει χοντρά και σόρυ αλλά η αγάπη/πώρωση δε φαίνεται εκεί, έτσι?
Ενώ μοιάζει ωραία η προσπάθεια θα είχε νόημα και με έναν συμβιβασμό από την μπάντα ως προς το οικονομικό αλλιώς μοιάζει κοροϊδια, δε τους φέρνουν οι οπαδοί τους αλλά τα λεφτά τους… Εκτός και αν μας φτάνει η ικανοποίηση του να ακούμε “τι καλοί/πιστοί/φοβεροί είστε εσείς”, και σε κανονικό live τους τα ίδια ακούγαμε πάντα (όχι μόνο από αυτούς βέβαια)