εννοείται πως θα γίνουν συμβιβασμοί σε διάφορους τομείς. από κει και πέρα ο άλλος δεν μπορεί και να έρθει στο τσάμπα, γιά τους Manowar μιλάμε και όχι γιά το random underground γκρουπάκι. θα έρθουν minimum 25 άτομα και νταλίκες από Ισπανία και Γερμανία. αν ήταν έτσι, όλες οι συναυλίες θα γινόντουσαν με το “πρόσχημα” της οπαδικής πρωτοβουλίας και οι διοργανωτές θα απαιτούσαν οι μπάντες να έρχονται και να παίζουν γιά την ψυχή της μάνας τους.
οκ δεν αντιλέγω ότι θα είναι ακριβό για ΟΛΟΥΣ μας αλλά δε μπορεί να γίνει και αλλιώς φαντάζομαι. Ναι να έρθουν να παίξουν σε μικρό χώρο για την φάση και όλα αυτά, αλλά τα έξοδα δε περιορίζονται μόνο στο να φέρουμε 4 άτομα από Αμερική και να τα βάλουμε να παίξουν, μετά τα πάμε σε ένα ξενοδοχείο και όλα καλά!
Πρέπει να πληρωθεί κόσμος και μάλιστα αρκετός. Ε κάπως πρέπει να βρεθούν τα χρήματα. Άντε ίσως κάποια βγουν από κανένα χορηγό (ιδέα είναι δεν ξέρω ή έχω κάτι στο μυαλό μου) αλλά και πάλι πόσα θα είναι; Οπότε αναγκαστικά το εισιτήριο λογικά θα βγαίνει αρκετά ακριβά!
Αλλά από την άλλη μιλάμε για κάτι μοναδικό, δε ξέρω γενικά έξω αν συμβαίνουν τέτοιες φάσεις, αλλα τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα είναι ανεπανάληπτο και ναι για το γαμώτο τα δίνω τα λεφτά. But hey that’s just me!
Πάντως σίγουρα στην τιμή θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και κανένα single, μπλουζάκι ή κάτι τέλος πάντων. Κάτι όμως μοναδικό το οποίο θα είναι αποκλειστικά για εκείνο το live και για όσους είναι μέσα!!
και 150 να είναι άμα δεν είμαι έξω τα δίνω διάολε (και έξω να είμαι για ένα τέτοιο φανμποικο εγχείρημα γυρνώ) εκτός και αν πέφτει σε καμιά εξεταστική η τίποτα. Όντως πολύ όμορφη προσπάθεια άντε να δούμε.
Κλάμα και μόνο στην ιδέα battle hymns, hail to england, into glory ride να παίζονται στην ολότητα τους (η έστω σχεδόν όλα κάνω και παραχωρήσεις) και από κάτω να στάζει τρου ιδρωτίλα 1000 οπαδών!
Σκεφτείτε τα πιθανά πλεονεκτήματα έαν δεχτεί να έρθει η μπάντα και να κάνει κάποιες υποχωρήσεις όσο αφορά την ώρα που θα παίξουν και το τί θα παίξουν:
[ol]
[li]Το setlist μπορεί να βγει πάνω κάτω μετά από ψηφοφορία αυτών που θα πάνε (εντάξει όχι 100% αλλά μια γενική ιδέα). Ε τα παλιά από εμάς σίγουρα θα έχουν την τιμητική τους.[/li][li]Θα μπορούν να παίξουν όσο θέλουν. Δεν νομίζω να μας αρνηθούν ένα 2ώρο set (μακάρι και 5ώρο να ήταν βασικά)[/li][li]Θα μπορείτε να λέτε: ναι ρε γαμώτο… ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ σε αυτή την once in a lifetime experience γιατί περί εμπιρείας μιλάμε.[/li][li]Αποκλειστικά δώρα/memorabillia μόνο για το συγκεκριμένο live[/li][li]Ίσως παγκόσμια πρώτη κομματιών του καινούριου album (καλά αυτό πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις).[/li][li]Ε όλο και κανα after-show party μετά. Δε νομίζω να χαλάει κανένα. Και γιατί όχι ίσως και κάποιο meet & greet.[/li][li]Αν δεχτεί η μπάντα γιατί όχι και μια βιντεοσκόπηση;[/li][/ol]
Μοναδικό μειονέκτημα; Το όντως ακριβό εισιτήριο το οποίο για μένα αν πετύχει η φάση έτσι όπως το φαντάζομαι αξίζει και με το παραπάνω.
Πάντως, επειδή αναφέρθηκε τυχαία το παράδειγμα του χορηγού, το ζητούμενο είναι να μην υπάρξουν χορηγοι, ώστε να μην υπάρξουν τζαμπατζήδες/νταβατζήδες κλπ.
Γι’αυτό θα είναι ακριβό το εισιτήριο: μικρός αριθμός ατόμων (λόγω χώρου) + καθόλου χορηγοί. Αν κάνω λάθος και συνδυάζεται κάπως, πάω πάσο.
Ελπίζω να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους και οι Μάνοβαρ, όσον αφορά στα άτομα/κόστη/μεταφορές…
Αν κρίνω πάντως από όλες τις μπάντες ότι πάντα υπάρχουν λίγοι που σκάνε 100-200άρικα για VIP/MeetGreet, σίγουρα κάποιο αντίστοιχο ποσό θα δίναν κάποιοι για αυτό το εγχείρημα. Η πρόκληση είναι να βρεις/πείσεις 1000 άτομα να τα σκάσουν, ακόμα και αν στερηθούν για να τα μαζέψουν (όπως κι εγώ και άλλοι που ήδη γουστάρουν, δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια…).
Σαν πρωτοβουλια μου φαινεται πολυ ομορφη και πρωτοποριακη για Ελλαδα.
Απο εκει και περα
συμφωνω απολυτα με αυτο το post και περιμενω την απαντηση στον Trampakoula για να δω πως το λαμβανουν οι ιδιοι οι Manowar ολο αυτο το εγχειρημα…
Κοιτάξτε σίγουρα τα πόσα φράγγα σκάει κάποιος για μια μπάντα σε καμία περίπτωση δεν δείχνει πόσο γουστάρει μια μπάντα. Τι θέλω να πω με ένα παράδειγμα δικό μου.
Πριν κάποια χρόνια που έσκασαν οι Paradise Lost Σαλόνικα πήγα και τους είδα χωρίς ούτε να ξέρω πολλά ούτε να με ενδιαφέρουν και πολύ. Πήγα απλά έτσι για να πάω. Έχω ένα φιλαράκι που εκείνο το διάστημα δεν τα έβγαζε πέρα οικονομικά και δε πήγε αλλά είναι ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ με την μπάντα. Πάει να πει ότι εγώ που τους είδα είμαι πιο φαν? Δε νομίζω!
Καλώς ή κακώς το εισιτήριο δεν μπορεί να είναι φτηνό. Όσες περικοπές και αν γίνουν και όσες διαπραγματεύσεις πάλι η τιμή λογικά θα είναι τσιμπημένη. O μόνος τρόπος να γίνει φτηνότερη η φάση είναι αν το αποφασίσουν οι ίδιοι οι Manowar και να ζητήσουν λίγα ξέρω γω επειδή θα είναι καθαρά μια οπαδική φάση που θα είναι συλλεκτική (αν μπορώ να την χαρακτηρίσω έτσι).
Τέλος πάντως ίσως το βλέπω ρομαντικά το θέμα. Προς το παρών μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και να περιμένουμε απάντηση του Joey.
Αυτο. Αυτη η απαντηση θα κρινει πολλα για εμενα.
Μα έτσι είναι. Όλα από εκεί κρίνονται. Μπορεί στη τελική να πει: τι μαλακίες είναι αυτά που λέτε; Σιγά μη τραβιόμαστε από Αμερική για ένα live το οποίο δεν ξέρουμε τι πιθανότητες επιτυχίας έχει και να μη πάρουμε και πολλά φράγγα.
Ποτέ δε ξέρεις.
Πάντως ελπίζω και περιμένω κάτι καλό και θετικό γιατί έχω ενθουσιαστεί άπειρα με την όλη φάση!!!
λοιπόν δώστε βάση
ο αρχηγός χάρηκε γιά την πρωτοβουλία ΑΛΛΑ η μπάντα ήδη μιλάει με διοργανωτή γιά μία και μόνη εμφάνιση στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες!!!
το θέμα είναι πως η συναυλία δεν θα γίνει στην Αθήνα!!! δεν ξέρω περισσότερα, μάλλον μιλάμε για Θεσσαλονίκη. λοιπόν γιά πείτε, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο πόσοι το ψήνετε γιά εκδρομούλα?
επίσης κάποιος βόρειος να μας πεί εάν υπάρχει κανένας μεγάλος χώρος στην πόλη γιά να καταλάβουμε με ποιόν μιλάνε?
Για οταν ζεστανει ο καιρος υπαρχουν χωροι…Για κλειστους το πιο μεγαλο αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι το γηπεδο μπασκετ του ΠΑΟΚ.
Το Principal που ειναι ο πιο καλος γενικα κλειστος χωρος παιρνει καπου 1000-1200 ατομα παντως.
Εξαρταται αν μιλαμε για ανοιχτο χωρο ή κλειστο, γιατι οταν λες σε 3-4 μηνες πεφτει περιπου Απριλιο, οπου ακομα δεν ειναι καλοκαιρι για λαιβ σε κανα γηπεδο ποδοσφαιρου.
Επισης μιας και μιλαμε για MANOWAR, δηλαδη top of the top ονομα για το οποιο ο κοσμος δεν χωρα στους 5-6 συνηθεις συναυλιακους χωρους, μονο τα μεγαλα γηπεδα μπασκετ μπορω να φανταστω, Αλεξανδρειο ή Πυλαια.
Πω τι είπες τωρα ρε παλίκαρε και με τρέλανες.Μακάρι να γίνει κανα τέτοιο χαζό να πάθω πλάκα.Λογικά αφού μιλάμε για Manowar μάλλον στο κλειστό του παοκ θα γίνει που χωράει γύρω στις 8000 απόσο ξέρω.Εκεί που παίξαν και οι Prodigy.Μετά υπάρχει και το Αλεξάνδρειο αλλά δύσκολα και μετά το Principal που δεν νομίζω γιατί χωράει 2000 σαν σαρδέλες.
Μεγάλη συναυλία στην Σαλόνικα σε κλειστό μόνο στου ΠΑΟΚ το μπάσκετ. Τραμπάκουλα με έφτιαξες!!!
δεν νομίζω να μιλάμε γιά στάδιο. κάποιος που εκπροσωπεί μαγαζί κάνει τις επαφές. πόσο χωράει το principal και πόσο ο μύλος? επίσης ποιοί αθηναίοι είναι γιά εκδρομούλα?
Principal με 1000-1200 άτομα νομίζω είναι full τιγκαρισμένο. Μύλος είναι αισθητά μικρότερο νομίζω. Το ίδιο και το 8ball.
Ίσως στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο που πιστεύω παίρνει καμιά 5000!
γιά ξαμοληθείτε οι βόρειοι μπας και μάθετε τίποτα. αν έχω νεώτερα θα ενημερώσω βέβαια
Εκδρομούλα εδω! Με εξεταστική μη παιχτεί καμιά πουστιά μονάχα και σταυρώνουμε δάχτυλα
πότε έχει εξεταστικές και τέτχοια?
Τότε πιθανώς να 'χω πτυχιακές εξεταστικές, δεν είναι regular εξετάσεις δλδ ;ρ