Manowar

Oπότε προς το παρών μπαίνει στον πάγο η φάση ε; Αν στραβώσει το live Σαλόνικα βλέπουμε!!!

Προφανως οταν ειδα το αρχικο ποστ του Τραμπ για τις συζητησεις με διοργανωτη στην Θεσσαλονικη ενθουσιαστικα, αλλα το κυριο θεμα για μενα ειναι να ερθουν με το σωστο σετλιστ.
Σιγουρα δεν θελω να ξαναζησω την κρυαδα που εφαγα δυο φορες το καλοκαιρι.
Αντιθετα, θα ηθελα να επαναληφθει το Μεγαλειο που ζησαμε το '07.
Βασικα αυτοι εχουν την εντυπωση οτι ο κοσμος ζηταει ‘‘τα γρηγορα κομματια’’, οποτε πρεπει καποιος υπευθυνα να τους ενημερωσει οτι ''μεγαλε Joey δεν ξερω τι πατε και παιζετε σ’ολο τον υπολοιπο κοσμο, αλλα εδω θα ερθετε για TIΣ ΕΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ‘’

Φαντάζομαι ότι μπορούμε να ενημερώσουμε την μπάντα με το τι θέλουμε πάνω κάτω. Τώρα αν θα το ακούσουν είναι άλλο θέμα!!!

Εγώ είμαι μέσα για εκδρομούλα αλλά πρώτα θέλω να μάθω στο περίπου τι παίζουν…

Μέσα για εκδρομή, αλλά μένει η επιβεβαίωση όταν μάθουμε ημ/νίες.

Ayta einai!Ade makari na ginei!
Po-po,Manowar live sti Thes/niki!Poios tha borouse na to fadastei!

Ελληνικα πορ φαβορ !

Me too για εκδρομη, αρκεί να είναι σάββατο το live.

Έλα μωρή αρμάδα. Και γω μέσα για εκδρομή, αρκεί να είναι μέσα ο Ρος στη θέση του μπόρχα :smiley:

Ναι καλά!

…πιό πιθανό είναι να έρθει μαζί ο Ross Geller. :lol:

H πλάκα θα ναι ο διοργάνωτης να κανει 100 εύρω τα εισιτίρια γιάτι είδε τα ποστ…#-o#-o#-o

Καλά ναι πέρα από το σετλιστ που έλεγα παραπάνω, να δούμε και την τιμούλα. Αλλά γουστάρω γιατί δεν έχω πάει ποτέ Σαλόνικα :oops:

Χρήσιμη πληροφορία:

Στο MCFII το [B]2008 [/B]ο Κύρκος μας έιχε πει ότι σχεδιάζανε για το κοντινό (…) μέλλον μία μόνο εμφάνιση Θεσ/νίκη για να τραβήξουν πολύ κόσμο από βαλκάνια γενικά. Ίσως να έχουν ξαναγίνει συζητήσεις και παλαιότερα χωρίς αποτελέσματα, αλλά μάλλον για Σόφια το βλέπω πάλι.

online κατάστημα παπουτσιών

θα θελα τα φωτα σας αν καποιος χρησιμοποιει το internet για την
αγορα υποδηματων και ρουχων.
πανω απο ολα να ειναι δοκιμασμενα για την ποιοτητα τους οσων αφορα την αυθεντικοτητα και την αποστολη στην ελλαδα, οπως επισης αν γνωριζετε και τα εξοδα αποστολης για Ελλαδα.

Παπούτσια γυναικεία

ASICS SHOES
ευχαριστω εκ των προτερων.

προφανως και προτιμαω να παιξουν αθηνα ( :stuck_out_tongue: ) αλλα οπου και αν ειναι λογικα θα τιμησω…
παρεα και καλη διαθεση να υπαρχει και φυγαμε…8)

“Manowar returns to the USA! On March 12, 2011, Manowar will crush all disbelievers at the Agora, in Cleveland Ohio. This is Manowar’s one and only scheduled appearance in North America! After 6 years, the wait for true metal in America is over! Tickets go on sale January 7, 2011, details to follow soon!”

Δεν μπορω να μη γελασω με τετοιες ανακοινωσεις γαμωτο.

“Οι μανογουορ θα τσακισουν τους απιστους.”
“Η αναμονη για το ΤΡΟΥΜΕΤΑΛ στην Αμερικη τελειωσε.”
“Λεφτα υπαρχουν.”

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

Μεγάλη μπάντα,με μια φωνάρα για FRONTMAN …
επίσης εξαιρετικός μπασίστας

Ross the Boss ετών 56!

Ηail to the greatest!!!