Μεσα και εγω για εκδρομη Θεσσαλονικη αν κλεισει…
Κανένα νέο έχουμε για MANOWAR στην Θεσσαλονίκη;
:-s:-s:-s
αναμένουμε…
[I]We have ordered the removal of the existing PA system at the Cleveland Agora we will be bringing our new PA system especially for this show. We intend to blow the roof off and shake the foundations of the building, you will hear the loudest and clearest sound ever ! Fuck The World Hail and Kill
Joey[/I]
Πραγματικά συγκινούμαι με τέτοιου είδους δηλώσεις!!!
Ναι, μεταξύ μας τώρα σιγά τα αίματα, έτσι; =Ρ
Ε η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Σήμερα άκουσα το Battle Hymns 2011 (που κυκλοφόρησε το 2010:lol:)
Περίμενα να το ακούσω από CD, γιατί ήξερα ότι αυτό που ακουγόταν στο Youtube “έχανε”. Κάποιοι που το θάβουν τελείως (και λέτε για feeling και τέτοια) μάλλον το Youtube άκουσαν μόνο.
Το στουντιακό άκουσμα λοιπόν διαφέρει προς το καλύτερο. Ντραμς+Μπάσο σκοτώνουν. Η κιθάρα αξιοπρεπής (βέβαια όλοι θα προτιμούσαμε RTB).
Φωνή: έχω ενστάσεις. είναι η πρώτη φορά που μου φάνηκε ότι σε κάποια σημεία computer-ίζει. Δυστυχώς εκεί χάνει…
Συμπέρασμα: θα το ξανακούσω, κι ας είναι λιγότερο αυθόρμητο από το πρώτο (ή περισσότερο επαγγελματικό).
Υ.Γ. Μη μου αρχίσετε για ηλικίες του Adams ή για το άκυρο της επανηχογράφισης…ΤΑ ΞΕΡΩ!
Υ.Γ. 2 Α! Πάρτε και το Picture Disc, έχει καλό artwork.
O Adams απλά ακόμα ΓΑΜΑΕΙ!
Πολά πιτσιρίκια θα ήθελαν να έφταναν έστω και στο ελάχιστο τις ικανότητες του!
Συμφωνώ μαζί σου, τον έχω για αγαπημένο μου τραγουδιστή, γι’αυτό έβαλα το ΥΓ.
Μα ακόμα και αν δεν αρέσουν σε κάποιον οι Manowar το οποίο είναι λογικό και αποδεκτό εεεε δε μπορείς να αμφισβητίσεις μια τέτοια απίστευτη φωνή!!!
Δεν διαφωνώ, έτσι είναι ο Άνταμς, είναι καταπληκτικός τραγουδιστής, αλλά χρειάζεται και καλά τραγούδια, στους τελευταίους δίσκους:):!:
η γνώμη που έχω σχηματίσει για τους Manowar είναι οτι σε ποσοστά επι τοις εκατο :
στίχοι 10%
συνθέσεις 10%
η φωνή του Adams 30%
οι κραυγές του Adams 50%
[SPOILER]εντάξει σοβαρά ,
η μουσική πάντα παίζει το πρώτο ρόλο ,αλλά ποίος ακούει τον Adams να τα χώνει στα τελευταία σημεία (κάτι σαν trademark) των Bridge of Death , Black wind fire and steel ,Mountains ,Kill with power , τα Kill στο Battle hymn και γενικά όταν αρχίζει τις κραυγές , και δεν γουστάρει.[/SPOILER]
[I]MANOWAR will play its classic debut album, 1982’s “Battle Hymns”, in its entirety during the band’s headlining performance on April 8 at the Rodahal in Kerkrade, The Netherlands. The band will also perform the entire LP on March 12 at the Agora in Cleveland, Ohio and on March 27 at O2 Academy in Birmingham, England.
[/I]
EMERGENCY CALL FROM JOEY, SWISS, ITALIANS AND FRENCH WARRIORS ARISE Call this number NOW AND demand they bring Manowar to Switzerland
+41-444-636940, also send emails to these addresses
harry.sprenger@freeandvirgin.com and stefan.matthey@freeandvirgin.com
STRIKE NOW AND STRIKE HARD
Hail and Kill
…Joey
Φίλε δε μπορεί να είναι τόσο θεοί! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!
The demands from the Greek fans have been answered and MANOWAR will be heading to Thessaloniki to bring TRUE metal to Greece on March 18, 2011 at the Principal Club Theater!
After confirming shows in the UK and in the USA, now it’s time for Continental Europe to witness the raw power of a live performance by the Kings Of Metal once again!
In addition to performing MANOWAR classics, the band will perform the entire Battle Hymns record in celebration of the release of Battle Hymns 2011.
The time to strike is now! Stin ygeia mas!
Tickets: http://www.ticketarena.gr/
[SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/SIZE]
[I]MESSAGE FROM JOEY AND MANOWAR
ITALIANS, FRENCH AND SWISS WARRIORS HAVE TRIUMPHED !!! A hero has risen in Switzerland. Our Crusade will march on Basel Switzerland on Friday, March 25 2011.
This victory is the result of ALL OF YOU AND YOUR FAITH IN THE POWER OF TRUE METAL. TICKET DETAILS TO FOLLOW TOMORROW.
FUCK THE WORLD HAIL AND KILL …SEE YOU THERE !!![/I]
[I]The O2 Academy released an official statement this morning, announcing that there are no tickets left.
Manowar’s British fans have shown the world that TRUE metal is not dead in the UK!
Manowar will shake the ground and blow the roof off the O2 Academy in Birmingham on March 27 2011, during their only UK appearance!
Death To All Disbelievers! Fuck The World! Hail And Kill![/I]
Hail and Kill στον πωπο τους που εχουν να πατησουν στο Νησι απ’τον καιρο του Νωε και θα παιξουν μονο ενα live στο Μπερμινγχαμ. Γαμω. Ανακοινωστε κι αλλο. Ελλαδα δεν μπορω να τους δω, Αγγλια δεν μπορω ε αϊ στα διαλα.
11 λεπτά μίλησε ο θεός . . . !!
*μεχρι και για τα καλά του ίντερνετ είπε :lol:
[B]Joey DeMaio speech in Basel, Switzerland - March 25th, 2011 [/B]
*biggest, better, top, great, the ones, και δόξα και τιμή…
Θελω απο καποιον που εχει ματωσει τα αυτια του με ολα τα live album τους να μου προτεινει το καλυτερο!