Mε διαφορα το Hell On Stage του 1999…Ολα τα τεραστια επη τους το ενα μετα το αλλο τελεια εκτελεσμενα!!!
το πρώτο cd του hell on stage είναι ότι πιο δαιμονικό έχει κυκολοφρήσει σε live ,στάζει κακία και μοχθηρία
- "Metal Daze"
2. "Dark Avenger"
3. "March for Revenge (By the Soldiers of Death)"
4. "Hatred"
5. "Gates of Valhalla"
6. "Bridge of Death"
7. "William’s Tale"
8. “Guyana (Cult of the Damned)”
Τώρα τελευταία το έχω λιώσει βασικά. Μιλάμε και υπερεπικάρα χωρίς προηγούμενο!!!
hell on stage σαρώνει!
Oχι το Ηell On Wheels βεβαια παει πισω(αλλα ειναι λιγο περισσοτερο για αυτους που οπως κ εγω γουσταρουν καργα Τriumph of Steel κ Louder Than Hell)…Αν το Ηell On Stage παιρνει 11/10 σε παθος, επικουρα, εκτελεση κ επιλογη των κομματιων αυτο παιρνει απλα 10/10…
Hell On Stage λεω και εγω, απλα και ξεκαθαρα… Live [B][SIZE=“3”]ΚΑΥΛΑ[/SIZE][/B]…:vibrate: Οπως ειπε και ο Astaldo το πρωτο CD ειναι [B][SIZE=“3”]ΕΠΙΚΟ[/SIZE][/B] οσο δεν παιρνει…
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αν ήμουν εκεί δε θα πήγαινα σε πολλά άλλα live. Μάλλον θα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα.
Hell on stage oμοφωνα λοιπον! Μονο που λειπει το Battle Hymn που δεν πρεπει να λειπει απο κανενα Live τους :(, ειδικα η εκτελεση του στο Absolute power Earthshaker σπαει μπετα.
Εγω παντως εχω το τριτο μακρυτερο, το Gods of War Live και το πρωτο δισκιο ειναι πολυ δυνατο (Γαντια απο Μεταλο, Βουνα).
Αυτό το dvd που ανέφερες, που μπορώ να το βρω;γαμώ τα βυζιά μου γαμώ…δεν το βρίσκω πουθενά…μακράν του δεύτερου, η καλύτερη dvd κυκλοφορία:):!:
Δηλαδή κάνεις ισπανικό στον εαυτό σου.
Σόρι για το οφφτόπικ, δεν κρατήθηκα. =Ρ
τρομάζω στην ιδέα του πόσο μεγάλη την έχει και το καταφέρνει
Ή την ιδέα του μέχρι πού μπορεί να τραβήξει τα βυζιά του.
Ναι, μόνο που στο Hell On Wheels που το έχει, ακούς το κομμάτι και καβλώνεις και μετά έχει 10 λεπτά masturbation. Ντάξει, υπερβάλλω για τα 10 λεπτά αλλά δεν παλεύεται αυτός ο θόρυβος τόση ώρα.
Κι εγώ συμφωνώ για Hell On Stage, σπάει κόκαλα.
[SPOILER]Βασικά το ιδανικό για μένα live Manowar θα ήταν 1ο cd Hell In Stage μείον το Metal Daze και το Williams Tale + 1ο cd Gods Of War Live τρακς 3-8 συν Battle Hymn, Thor, Black Wind, Hail And Kill, Spirit Horse, Kill With Power, Blood Of My Enemies από το Hell On Wheels.
Οργασμός θα ήταν λέμε![/SPOILER]
…σευχαριστώ…και στα δυο δεν είναι στο στοκ…θα τσεκάρω τακτικά
…αν τα καταφέρω θα ανεβάσω κλιπάκι στο youtube, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέριες:p
…τσάμπα θα τρομάξεις:p
…έτσι που τρώω με βλέπω όπου νά’ναι με γυναικία βυζιά…καθότι αγοράκι…αφρατοκομψό:p
:):!:
Πέρα απ’ την ειλικρίνειά σου σχετικά με το “βεληνεκές” σου ως αποτέλεσμα των σαβουρωμάτων που απ’ ότι φαίνεται ρίχνεις (…συνάδελφε) και, κυρίως, το μέγεθος του “μικρού stef”, παρατηρώ, σ’ αυτό το αρκετά σπάνιο ποστ σου όπου κάνεις multi-quote και απαντάς σε παραπάνω από έναν χρήστες, ότι τον κλασσικό πλέον emoticon συνδυασμό της χαμογελαστής φατσούλας και του θαυμαστικού δεν τον βάζεις στο τέλος της κάθε υπο-απάντησης, αλλά μόνο στο τέλος του ποστ. Το είχα απορία εδώ και καιρό, τί θα συνέβαινε σε μια τέτοια περίπτωση. Αυτό βέβαια μου γεννάει μια νέα απορία, ή καλύτερα σκέψη: αναρωτιέμαι μήπως με κάποιον τρόπο η προσθήκη αυτού του emoticon διδύμου στο τέλος κάθε ποστ σου είναι default, αν δηλαδή εσύ γράφεις ό,τι γράφεις κάθε φορά και μετά όταν ποστάρεις αυτά τα δύο emoticons μπαίνουν πάντα από μόνα τους. Αλλά κι αυτό δεν εξηγεί πώς κάποτε, όχι πολύ παλιά, αντί για χαμογελαστή φατσούλα στο τέλος κάθε ποστ σου, ακριβώς πριν το θαυμαστικό, δέσποζε το “κλείσιμο του ματιού”/“με πιάννννννεις;” smiley.
Τί έκανες, πείραξες την stef-προεπιλογή;
Προσπαθείς να μας περάσεις υποσυνείδητα μηνύματα με διαφορετικό τρόπο ανά εποχή;
Δώσε μια απάντηση στα ερωτήματά μου.
πέσιμο
[SPOILER]:):!:[/SPOILER]
Νικ αν αυτό ήταν πέσιμο, τότε ήταν το πιο έπικ φέηλ πέσιμο έβερ.
Διαφωνώ, η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε ήταν άψογη (Το εννοώ). Το target group ίσως να μην ήταν το κατάλληλο. Δοκίμασέ το, it works.
:!:
Μα προφανώς κι όταν μιλάω για έπικ φέηλ αναφέρομαι στο target group!
έντιτ
Έχει κάποιο απόκρυφο νόημα η αντιστροφή των emoticons; Προσπαθείς κι εσύ να μας μεταδώσεις κάποιου είδους σοφία; (Όχι δε στην πέφτω). Αν όχι, κάνε έντιτ και ΒΑΛΕ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΣΩΣΤΑ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ! :evil:
[SPOILER]:):!:[/SPOILER]