Επειδή η μόνη ontοpic λέξη εδώ και μερικά ποστ είναι το epic, ας αφήσουμε τη συζήτηση για πεσίματα με ρητορικά σχήματα για άλλη φάση.
:!::):!:
Επειδή η μόνη ontοpic λέξη εδώ και μερικά ποστ είναι το epic, ας αφήσουμε τη συζήτηση για πεσίματα με ρητορικά σχήματα για άλλη φάση.
:!::):!:
manowar ρε μουνιά
Αυτή είναι θεωρία συνομωσίας…αν έβαζα σε κάθε πρόταση, δεν θα το δεχόταν το σάητ λόγω υπερπληθώρας emoticons…οπότε τα βάζω στο τέλος, πάντα μόνος μου, και είναι σαν υπάρχουν στο τελείωμα όλων των προτάσεων…το άλλο με το κλείσιμο στο μάτι, το έβαζα όταν συμφωνούσα με τον αποπάνω
…δεν υπάρχει λοιπόν ούτε προεπιλογή, αλλά ούτε και κάποιο κρυφό μύνημα πίσω απ’αυτή την κίνηση, που απλά είναι μια συνήθεια, και είμαι άνθρωπος της συνήθειας
…τώρα στο θέμα μας μιας και δεν ήμουν αρκετά έξυπνος, για εκείνο το σούπερ dvd των Manowar - Absolutly Power που μάλλον είναι το καλύτερο και το πιο τίμιο που έχουν κυκλοφορήσει, το ψάχνω και μιας και στα δισκάδικα δεν υπάρχει, θα τσεκάρω όποιο ιντερνετικό δισκάδικο για να το βρω
:):!:
Απογοήτευσις. Νόμιζα ότι κάτι υπήρχε εδώ.
@stef Πριν κανα μηνα το Absolute Power το ειχε σιγουρα στο Metal Era, αλλιως μπορεις να του πεις και στο φερνει.
Αυτό έκανα…δεν μου είπε πως τό’χε, αλλά σε καμιά δεκαριά μέρες θα το φέρει:):!:
Με εισαγωγή αλεξάντρε δε γκρέατ ναπούμε
την κυριακή έχει ο αραβίδης στην εκπομπή του τον έρικ.
για να δούμε αν μάθουμε τίποτα νεότερο για το άλμπουμ :-k
κεσκεσέ εκπομπή αραβίδη?
έχει μία μεταλλάδικη εκπομπή στο κρήτη τβ ,αλλά παίζει και ιντερνετικά.
μου χει στείλει το λινκ στο fb αλλά δεν έχω στο γραφείο fb για να το ποστάρω.
έχει και trailer στο youtube αλλά δε το βρίσκω τώρα!
Edit: βοήθησα πολύ το ξέρω
μας υποχρέωσες :lol:
το βρήκα! για να μην παραπονιέσαι :lol:
το ήξερα πως μπορούσα να βασίζομαι πάνω σου. θύμισέ το μου κιόλας μεθαύριο γιά να ολοκληρωθεί η καλή πράξη
Το ειδε κανεις ρε?
ήμουν εκτός οπότε δεεεεεν! κι όχι τίποτα άλλο δε το θύμησα και στον τραμπ
σήμερα 00.45 επανάληψη στο www.neatv.com:!: θα ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο λινκ να το δούμε σε άκυρη ώρα και θα επιστρέψω.
άτιμε!!!
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Manowar
Δείτε αυτό όσοι θέλετε να γελάσετε λιγάκι. Είναι από ένα σαιτ παρωδία και έχει πολύ πλάκα.
Α, και χωρις παρεξήγηση για τους φαν των Μanowar.
Βασικά ούτε τις προηγούμενες 123456789 φορές θυμάμαι να είχε γελάσει κανένας μ’ αυτές τις κρυάδες, οπότε δεεεεε σε κόβω.
Εμένα μου άρεσε. Το βρήκα ευφιεστατο και μπραβο μου που το είπα.
μη βλέπεις τόσο πολύ σεφερλή