ευφιεστατo
Αφηστε το παιδι ησυχο βρε!
Ναι, πες κι εσύυυ Σίσσυυυ.^^
“MANOWAR WILL TOUR THE UK ΙΝ NOVEMBER”
από το official page των θεών στο fb!!!
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
όχι αλλά ε κάποιοι λέμε να πάμε
ωχ ναι, λαθος ποστ!!!
κοίτα εκτος του ότι θα πάω κι εκεί, αφού βγαίνουν για συναυλίες τον νοέμβρη είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η βρώμα που έλεγε manowar νοέμβρη στην αθήνα θα επαληθευτεί
Ειμαι ακυρος,αλλα τωρα ειδα το παραπανω και ΚΛΑΙΩ!!!Πεθ κι εθυ Θιθθυυυ!:lol:
Ontopic:Αν ερθουν Νοεμβρη και Θεσσαλονικη ανετα τους ξαναβλεπω,τον Μαρτιο μας ισοπεδωσαν!!![U][B]MANOWAR ΡΕ!!![/B][/U]
Μακαρι μακαρι, εχω φαει ενα κολλημα τους τελευταιους μηνες και ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ:D
στο χωριό μου έχουν μια παροιμία:
“αν έχει ακουστεί εδώ και μήνες ότι οι manowar θα έρθουν τον νοέμβρη ελλάδα και νοέμβρη κάνουν live στην ευρώπη, τότε θα έρθουν και στην ελλάδα”
και ξέρεις τι λέεν για τον θυμόσοφο λαό
Ονείρωξη μόνο στη σκέψη να τους δω μια 6η,7ή ή 8η φορά!!!
Μακαρι να ξαναρθουν ρε μαγκες
:papas:[-o<
Νοεμβρη μπαινω στρατο. Αν ερθουν την περιοδο που θα ειμαι για εκπαιδευση τι να πω? Το “γαμω την γκαντεμια μου” θα ειναι λιγο… Ας ευχηθω σε αρχες του μηνα…
Ναι ρε γαμώτο ας έρθουν Αθήνα και για μας τους κακομοίρηδες που δεν μπορέσαμε να ανέβουμε τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη!
BUMP!
Ανουσιο μπαμ καβλας. Εχω βαλει Hail To England και κατι βαρβαροι πεταχτηκαν απεναντι απο τα βουνα.
ΔΕΝ ξαναβγαινουν τετοιοι δισκοι γμτ… στο heavy metal, τουλαχιστον. Album που μπορεις να τα ακους για 20 και 30 χρονια διχως να τα βαριεσαι…
μη μου ανοίγεις το στόμα βραδυάτικα :p:p
το μόνο που θα πω είναι: ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ, Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ:lightsabre:
ΜΙΛΑ :!:
ήδη έχουν ανακοινώσει uk tour που θα το ακολουθήσω, αλλά οι πηγές μου λένε ότι θα περάσουν και μια βόλτα να δουν την ακρόπολη :roll:
[SPOILER]αυτο το "οι πηγές μου " ακούστηκε πολύ ψαγμένο :lol::lol:[/SPOILER]
Ελπιζω οι πηγες σου να εχουν δικιο elric [-o<[-o<[-o<
γάμα την ακρόπολη ΚΕΝ και έλα UK μαζί μας!!!