σας παρακαλώ μη λέμε για στρατό και συναυλίες…
Α ναι εσυ έχεις χάσει ΤΟ επος.
MANOWAR CONFIRMED HEADLINERS FOR GETAWAY ROCK FESTIVAL SWEDEN 2012
κοντοζυγώνει κι η δικιά μας ώρα 8)
Άντε λέμεεεεεε
Αντε να βγουνε οι ανακοινωσεις σιγα σιγα 8)
sign of the hammer be my guide ρε γαμωτο !
Άντε να τους δω και Αθήνα…
(λογικά θα γίνει , έτσι ? )
φήμες ακούγονται… τώρα αν ισχύουν… κανείς δε ξέρει!
σφάξε κανένα κόκκορα στον odin και βλέπουμε
Αυτη η αναμονη με σκοτωνει!!!
σε καταλαβαίνω, δε μπορώ να πω! τουλάχιστον έχουμε σούπερ ορεκτικά ως τότε (candlemass/panzer/virgin steele) οπότε θα κρατηθούμε σε φόρμα ώσπου να έρθουν οι θεοί8)
αν και πολύ φοβάμαι ότι λόγω uk tour θα χάσω steele αλλά δε μαμιέται
Εννοειτε και θα ειμαστε ετοιμοπολεμοι.Ηδη ακονιζω την σπαθα μου :lightsabre:
έτσι! να ξεχωρίσουν οι άντρες απ’τα αγόρια 8)
ρε ούτε μία ψήφο το Louder than Hell???
τι διάολο… ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ?
[SPOILER]την έριξα εγώ γιά να σώσω την τιμή του ροκιν…[/SPOILER]
μένει να πέσει κι ένα κουκί στο warriors μη νιώθει μόνο και παραπονεμένο
Αυτο πρεπει να παιξουν την επομενη φορα για να πεσουν ολα τα μπετα χαμω. Καλα ο αποπανω με την υπογραφη που εχει το λιγοτερο που θα κανει ειναι να συμφωνει. Τα σαμπλς με τις λεπιδες ομως ειναι ενα θεμα ρε γμτ, ολα τα υπολοιπα βολευονται, αλλα αυτα δινουν τρομερη πυγμη στο κομματι.
Power of thy sword Τρομερο κομματι και αν το παιξουν σιγουρα θα εχουμε θυματα
καλά θα ήταν να το έπαιζαν αλλά από όσο γνωρίζω το έχουν παίξει ελάχιστες εώς καθόλου φορές (παίζει και να μη το έχουν παίξει ποτέ live) οπότε χλωμό το κόβω:!:
το κομμάτι θέλει Rhino. o Donnie είναι άγιος και τον αγαπώ και έχει θεικό groove αλλά το POTS θέλει κτήνος
Ας παιξουν τα παντα απο Into Glory Ride και Hail To England που πολλα εχουν να παιχτουν καιρο και δεν θα μου λειψει το The Power Of Thy Sword το οποιο προσωπικα δεν με τρελαινει κιολας. Απο το The Triumph Of Steel εκτος του Achilles και του Metal Warriors, κοβω φλεβα για Ride The Dragon, Spirit Horse Of The Cherokee και Master Of The Wind… Αυτα θελω.