Απόσο έχω ψάξει πάντως δεν έχω δει πουθενά να έχουν παίξει το power of thy sword! Και θέλω πολύ να το ακούσω live ρε γ@μώτο!! έχει και γαμώ τα γεμίσματα στα ντράμς όταν μπαίνουν όλοι μαζί στο κομμάτι!! Α!! και μια απίστευτη τσιρίδα στο ρεφραίν!!
Αν αυτό που παίζουν οι manowar είναι ροκ-μεταλ εγώ είμαι αστροναύτης…
Το πιο βαρετό drumming , μπουζοκόμπασο ,κιθάρα για γέλια,φωνή για κανα greek idol,στίχοι εντελώς για το πούτσο…
Αλητεία μηδέν,gay μουσική…
είναι και άσχημοι!!8O
Πως γίνεται αυτό το συγκρότημα να είναι 2o σε προβολές και απαντήσεις στο forum…
[SPOILER]βρίστε ελεύθερα…:lol::lol:[/SPOILER]
Ωχ πλιζ μην ασχοληθεί κανείς σοβαρά
Μην ανησυχεις δεν τσιμπαμε
Γεια σου πριστενενηνταένα!
Το λοιπον. Ειχα ακουσει μοναχα το Hail To England, οχι με την δεουσα προσοχη αλλα αρκετα ωστε να το εκτιμησω. Ε και για τις διακοπες μου, ειχα αγορασει 3 σιντι. Μεταξυ τους του Sign Of The Hammer. Νταξ, εβγαζε ατμους το στερεο, επικο λιωσιμο. Στο Mountains ειχα αλλαξει ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου, στο Thor και το Sign ειχα βγαλει το σφυρι και το ανεμιζα με χαρη, στο Thunderpick εκανα air guitar στις πυλες της Valhalla, στο Guyana ευλαβεια, και στα 2 πρωτα και στο Oath ανατριχιλα και χεντμπανκι. Μεγαλες στιγμες. Παω να αγορασω δισκογραφια. Γεια σας αδερφια.
άλλος ένας είδε το φως. welcome aboard
Καλώς ήρθες αδερφέ Μάρσιαν!
Εγώ ακόμα να ψηφίσω αγαπημένο εν τω μεταξύ! Απλά δε γίνεται
Ετσι αδερφε martian οι manowar ειναι τροπος ζωης
Let’s not start sucking each other’s dicks quite yet, gentlemen
ουστ false metaler
Εν τω μεταξύ μόλις πρόσεξα ότι το Hail to England προηγείται στο πολλ του Into Glory Ride, κατά δύο ψήφους. Για πείτε, μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως περίεργο;
Το ‘‘Into Glory Ride’’ πρέπει να ναι το πιο…πιο…γνωστό τους; Ντροπή μου! Δεν έχω κάτσει η ανεπρόκοπη να τα ακούσω, αλλά τελευταία περνάω μία εντελώς ‘‘άλλη’’ φάση! Σόρρυ, που επεμβαίνω στην κουβέντα, αλλά βαριέμαι κουβέντα να γίνεται!
και σε αυτη να μεινεις!
δεν είναι περίεργο βασικά. αν τα βάλεις κάτω, κάτι οί συνθέσεις, κάτι η παραγωγή, κάτι τα πιο “χιτάκια” του hail, το κάνουν ίσως πιο “εμπορικό” από την βαρβατίλα/σκοταδίλα i.g.r. κι εγώ δυκολεύτηκα πολύ να το ρίξω i.g.r. είναι η αλήθεια, ελέω bridge of death.
εδιτ: το welcome στον martian δε χρειάζεται να το πω, ήταν πάντα brother κι ας μην το είχε καταλάβει
none can teach you, its all inside ρεεεεε
εδιτ 2: με πήρε τηλέφωνο ο λόγκαν
Τώρα αυτό για καλό το’πες; :-k
Εισαι θεος :bow2::respect:
μλκς είμαι που έδωσα 250 ευρώ για το kings of metal packet :lol:
:lol3::lol3::lol3: επικη ατακα ελιωσα!!!
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ!
Αντε μαλάκα Logan πάρε τηλ να σπαμάρω παίξτε το bridge of death!!!