Manowar

Battle Hymns (1982)
Into Glory Ride (1983)
Hail to England (1984)
Sign of the Hammer (1984)
Fighting the World (1987)
Kings of Metal (1988)
The Triumph of Steel (1992)
Louder Than Hell (1996)
Warriors of the World (2002)
Gods of War (2007)
Battle Hymns MMXI (2010)

ΟΛΑ ΒΙΝΥΛΙΑ

ΟΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΟΛΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΑ ΜΑΖΙ… ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ :slight_smile:

Πολυ δεσμευτικο το ολα μαζι.

ΟΝΤΩΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΧΑΛΑΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΣΕ ΦΙΛΟ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΑ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ :smiley:

Όλα μαζί και ακούς προσφορές ε;
100 ευρώ δίνω εγώ. Τι λες;
(μη πω τιποτα για παλούκι όπως ειπώθηκε σε άλλο thread περι “δημοπρασίας”)

…Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΕΡΓΗ.

δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλα να υπενθυμιζω σε καποιους οτι δεν μπηκα στο φορουμ ουτε να τσακωθω ουτε να πουλισω ιντερνετικη μαγκια και εξυπναδα, εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω. σας θεωρω ολους φιλους μου και ετσι θα παραμεινει αυτο. τωρα αν ειχα χρονο και ορεξη να ασχοληθω μαζι σου και με τον καθενα που μου λεει μλκιες, θα το εκανα ευχαριστως, αλλα τωρα εχω αλλες προτεραιοτητες. αν θεωρεις οτι εκανα λαθος που τα εβαλα ‘δημοπρασια’ μπορει και να εχεις δικιο, αλλα αυτο το υφακι καλυτερα κρατατο για τους κολλητους σου να τα λετε μεταξυ σας να χαιροσαστε. ευχαριστω.

πόσο έχει το κάθε βινύλιο?? ή για καθένα παίζει ξεχωριστή τιμή?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΛΕΜΕ! :slight_smile:

Καλα ολα αυτα αλλα τουλαχιστον βαλε μια μινιμουμ τιμη.Αλλιως εγω λεω 50 ευρω ολα.

θα σου ζητούσα συγνώμη (για το ύφος) αλλά συνεχίζεις να μη βάζεις τιμή
οπότε δεν θα το κάνω ούτε γι’αυτο.
παρακαλώ.

θα ήθελα μια τιμή γιαυτά. πες εσύ μια αρχική τιμή να δούμε που βρισκόμαστε. δεν είναι σάιτ με δημοπρασίες εδώ να τελειώνει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, οπότε θα χρειαστεί να πει μια τιμή ο φίλος.

απ’οτι καταλαβα πω δεν πω τιμη θα εχω θεμα με εσας που εμπλεξα! οποτε κοφτε το με το τι θα κανω ειναι δικο μου προβλημα! δεν λεω ειναι καλτιλα αυτο το μαλλιοτραβιγμα που γουσταρετε αλλα προτιμω πιο ηπιες καταστασεις! μεχρι τωρα μια χαρα συνεννοουμαι με τα παιδια σε π.μ οποτε οποιος θελει ας στειλει την προσφορα του, ξαναλεω. σε π.μ. προσφορα. πως το λενε ρε παιδακι μου, ΠΙΙΙΙ ΕΕΕΕΜ…! οφερ! γιου αντερστουντ! :smiley: αι αμ νοτ μεικινκ δε ρουλς, αι φολοου. στο τελος αν νευριασετε πολυ σας δινω μια διευθυνση που μενει το παιδι και τον δερνετε και περνω εγω τουσ δισκους. ντιαλ?

αν ειναι να τα χαλασουμε τωρα επειδη δεν βαζω τιμη τι να πω. δεν ξερω αν παρατηρησες αλλα πιο πριν πουλισα 50 ευρω ενα cdακι σε ρωσσο που εδω θα ελεγα 20 ευρω και θα με περνανε με τις πετρες! οποτε η σιωπη ειναι χρυσος για καποιον που δεν παει καλα με τα νευρα του. βεβαια τωρα καταλαβα γιατι 2 φιλοι μου με εχουν βαλει να τα πουλισω εγω για αυτους, ειδαν και αποειδαν οι ανθρωποι. ο ενας οταν του ειπα τι γινετε ειπε αντε μην κλεισω κανα ραντεβου και τα σκοτωσω στο ξυλο τα μλκισμενα. ε δεν ειναι λογικη τωρα αυτη. οπως εκραξα αυτον, ετσι και εδω πρεπει να σεβομαστε ο ενας τον αλλο πιστευω. γουστα ειναι αυτα. αλλος θελει να κανει τρειντ, αλλος να παρει μια καλη προσφορα κοκ. καταλαβαινεις. ειδικα οταν καποιος δινει τα βινυλια του λογο ανεργιας ποναει λιγο αυτο το κομματι. οποτε οποιος ζηταει να τα σκοτωσει η να θεσει αυτος τους ορους πωλησης νομιζω οτι ειναι τραβιγμενο. αν βεβαια αυτο ειναι εναντια στην λογικη του φορουμ ας μου το πει καποιος αρμοδιος να κατεβασω απο εδω την αγγελια να τελειωνουμε. παλι μακρυγορισα. αυτη την στιγμη θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο. πανα ακουσω το arcane sun αλλη μια φορα πριν το δωσω. καλο βραδυ σε ολους!