ωραίος!!!
Ναι..
Όσο αφορά την πρόταση δίσκου, συμφωνώ για Clandestino απο Manu Chao, και οτιδήποτε απο Mano Negra. Όπως επίσης και το live Radio Bemba Sound System είναι εξαιρετικό για να καταλάβει κανείς τι παίζει με τον Manu!
Η πολυ-πολιτισμικότητα σε υπερθετικό βαθμό είναι αυτός ο άνθρωπος, όχι μόνο μουσικά αλλά και λόγω των γλωσσών που τραγουδάει - αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ως και αραβικά!
Απο κει και πέρα, έτσι είναι ο Manu, love 'im or hate 'im. 8)
Τρίτη μέρα Rockwave!!!..Ψήνομαι άσχημα…Θα καεί το πελεκούδι!..8)
Αν θες μπορεις ν’ ακουσεις το δισκο με το πρωτο του συγκροτημα. Hot Pants - Loco Mosquito. Επειτα με Mano Negra τα America Perdida και Mano Negra Illegal. Μονο του τα Mala vida, clandestino, esperanza και φυσικα το live με τους radio bemba sound system. Αν το βρεις και σε βιντεο αυτο ακομα καλυτερα.
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας:
Radio Bemba ηταν ο κωδικας επικοινωνιας του Τσε Γκεβαρα και του Καστρο στον ανταρτοπολεμο στην Κουβα.
Μαζί με τις πάνω προτάσεις, μη ξεχνάμε και το Puta’s Fever απο Mano Negra. Αλλά γενικά, κάθε δίσκος τους προτείνεται (το οτι ο καθένας πρότεινε κάτι διαφορετικό τα λέει όλα)
Γενικά τα φωνητικά του Manu έχουν κάτι απο ρέγκε, γι’ αυτό πιστεύω πως όποιος δεν ακούει καθόλου ρέγκε, ή ας πούμε ισπανική/λάτιν μουσική, δε θα γουστάρει έτσι κι αλλιώς Manu Chao (όχι οτι μουσικά μοιάζουν δηλαδή, υπάρχουν απλά κάποια κοινά στο στυλ τραγουδιού).
οκ, άρα επιλέγω έναν στη τύχη γιατί μου έχετε προτείνει κάμποσους
ε,χαλαρά από mano negra ξεκίνα ρε:)
Μια που το ακούω αυτή τη στιγμή, τι κορυφαία τραγούδια είχαν οι Hot Pants, το γκρουπ του Manu πριν ακόμα φτιάξει τους Mano Negra. Μια φοβερή μίξη latin, rock και rockabilly. Όσοι έχουν ακούσει ξέρουν. Δε το συζητώ πως αν τραγούδια όπως το African Witch, το Ay Que Dolor, ή το Gipsy είχαν κυκλοφορήσει τώρα που ο Μanu είναι γνωστός, και με λίγο καλύτερη παραγωγή, θα είχαν γίνει τεράστιες επιτυχίες!
ηταν τρομερος στο rockwave!!! εκανα καλα και πηγα!! μου αρεσουν ολα τα cd αλλα το La radiolina το αγαπημενο μου