Μου εξηγει καποιος τι παιζει με τις 2 σκηνες??? Πλιιιζ…:roll:
Ok,Νevermore και Sodom θα γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα οποτε πολυ απλά αυτο το live δεν χάνεται…
Ενω θα παιζει το ένα group στη μία, η αλλη θα είναι ετοιμη να υποδεχτει το επομενο, με ενα μικρο διαλλειμα ενδιαμεσα. Απ οτι ξερουμε το μέγεθος των σκηνων (λογικα) θα ειναι το ιδιο και δε θα εχουμε το περσινο φαινομενο μικρη σκηνη & μεγαλη σκηνη. Η διαταξη επισης θα ειναι διαφορετικη, λογικα η μια απενταντι στην άλλη ή κατι τετοιο… Ο χωρος παντως ειναι μεγαλος και ‘‘σηκωνει’’ αυτη τη διαμορφωση.
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ
UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM UM
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
Θα παρευρεθω, αλλα κυριως για ολο το πακετο… Κατι μου λεει οτι αρχισαμε να βλεπουμε φεστιβαλς στην Ελλαδα… Λιγο το χωρο να βολεψουμε και ντιντι τρεμε!
Sodom και Nevermore παιδιά. Αυτό.
Σχολιο τυπα στο μπλαμπερ:
Europe gets all the good festivals. Australia gets fuck all.
:lol: :lol:
Υπαρχουν και χειροτερα τελικα…
Οντως. Αν και εδω που τα λεμε, δε με χαλα σαν πακετο / χαβαλες - εμπειρια. Αν βαζαν ενα ακομα ‘‘καλο’’ για τα γουσταμ θα ειμαι σουπερ.
Γενικα εχω την εντυπωση ότι τα ονοματα ειναι 3-2. Δηλαδη τα 3 ειναι πιο αγαπητα στο πιο ‘‘μελωδικο’’ κοινο, και τα δυο στους πιο ‘‘αουγκαλους’’ σα και του λογου μας. Λες να ειμαστε τυχεροι; Μακάρι!
Εδιτ: Αν αυτο ισχυει θα φερουν ενα ονομα σχετικα μικρου βεληνεκους, αλλα προσφιλες σε μας. Π.χ. οι Tristania εμπορικα σιγουρα ειναι μικροτερο ονομα απ τους Edguy και Nightwish, αλλα θα τραβηξουν καποιο κοινο.
Εδιτ νο2: Επισης, οι Edguy ειναι και γαμω λαιβ. Πολυ δυνατοι.
χμμ, θα μπορουσανε να το κανουνε πιο ενδιαφερον φερνοντας κανα φρεσκο για την Ελλαδα ονομα ή καποιο που εχει να ερθει πολλααα χρονια. Πχ Killswitch Engage, Stone Sour, In Flames, Satyricon, Amorphis h Dimmu. Whatever όμως ε…ριμέμπα δε φολλεν και τα ρεστα!
Nevermore.ΧΑΜΟΣ
Δέ γίνεται να βάλουν και τους Trivium μέσα?:-k :-k :-k
Καλα ναι μωρε. Απο αυτους που αναφερεις τους Amorphis τους κοβω πιθανους, αλλα δε νομιζω…
Ε ρε και να ρχοντουσαν τιποτα Lamb Of God. (λεμε τωρα κανα ευσεβη ποθο να περναει η ωρα ρε αδερφε)
εδιτ: Θα χε πλακα να κλεινανε τιποτα Αναθεμα. :lol:. Για 8η φορα μεσα σε 4 χρονια. :lol:
Φέρτε τους Anathema ρεεεεε
Καλα κατσε να βρουν εταιρεία πρώτα και μετα ερχονται…
:lol:
γαμωτι μου παλι στην αθηνα…
θελω να δω SODOM ρε!
8O 8O Να δω τον Σακη στο pit με Remember the fallen και πάω στα Ματαλα για μια ζωή…:lol:
πληρωσε εισητιρο κ διαμονη κ θα το δεις!:lol: :lol:
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Μπαααα, που να ρθουν αυτοι. Δυσκολο να τους δεις στην Ελλαδα…
Λοιπόν…
60 ευρώ για…
Nightwish: Δεν με ενδιάφερουν εδώ και πολλά χρόνια, πόσο μάλλον που τους έχω δει κιόλας σε καλύτερες εποχές τους… :roll:
Edguy: Θεοί, τους έχω δεί 2 φορές, δεν καίγομαι για τρίτη με τόσο ακριβό εισιτήριο! :dunno:
Tristania: Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα θα ήταν για να δώ πώς είναι από κοντά η Mariangela!
Hannibal: Τους έχω δει και θα έχω πολλές άλλες φορές την ευκαιρία να τους ξαναδώ! :yes:
Nevermore: Μακριά και αγαπημένοι!
Sodom: Ούτε θυμάμαι πόσες φορές τους έχω δει, όλο και κάπου αλλού θα τους πετύχω, ως συνήθως!
Ιron Maidens: Aυτό θα με ενδιέφερε λίγο! :-k
Οrion: Μακριά από ιταλικές tribute μπάντες! [-X
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω! [-X
Καλά να περάσετε όσοι πάτε! :drunk:
Τα σπας! :lol:
Παντως ειναι καλη, ‘‘φτηνη’’ και ευκολη λυση να μαζεψουν περισσοτερο κοσμο. Λετε; :-k