Θα παω για SODOM και EDGUY !!!
Tα υπολοιπα μου ειναι λιγο-πολυ αδιαφορα.
Ενδιαφερον θα εχουν και οι γκομενες που θα διασκευασουν Iron Maiden…
Θα παω για SODOM και EDGUY !!!
Tα υπολοιπα μου ειναι λιγο-πολυ αδιαφορα.
Ενδιαφερον θα εχουν και οι γκομενες που θα διασκευασουν Iron Maiden…
Θέλω πολύ να δω Nevermore αλλά απο την άλλη 60 euro είναι too much…Tα υπόλοιπα με εξαίρεση Sodom αντέ και κανά δυο songs απο Nightwish δεν με τρελαίνουν…Μάλλον θα αποφασίσω τελευταία στιγμή αν θα πάω και από το άμα υπάρχουν λεφτά εκείνη την εποχή…
Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι δεν θα ανακοινώθει κάποιο άλλο όνομα που να με ενδιαφέρει μέχρι τότε…
Ειναι η ιδεα μου ή οι περισσοτεροι γιουζερς ψηνονται κυριως για Sodom και Nevermore;
Ισχυει.
Γενικα, σαν πακετο ειναι δελεαστικοτατο… Συνδυαζει διαφορετικους ηχους, και ποιος ξερει τι θα ανακοινωθει ακομα…:-k
Ναι αλλα εδω ειμαστε πολυ ΜΕΤΣΑΛ φορουμ για αυτο τους εχουμε λιγο στο κλασιμο τους χεντλαινερς. Στην πιατσα ο ποιος πολυς κοσμος θα παει για τους Νυχτοευχουληδες εν τελει.
Πιστευετε οτι οι περισσοτεροι οπαδοι τους θα δωσουν 50 / 60 ευρω;
50 ναι. 60;
Καλα ειναι ενα ζητημα αυτο. Αλλα το 50αρι μου ακουγεται πολυ καλο. Ειναι 20% μικροτερη τιμη απο το 60αρι.
Σε τελικη αναλυση οσοι το σκεφτονται και δεν ειναι σιγουροι ας παρουν τα 50αρια τον Δεκεμβρη και αν τελικα δεν πανε τα δινουν την ημερα της συναυλιας απ’εξω προς 55 ευρο! Κατευθειαν θα τα δωσουν!
αν ειχαμε κ ενα Dimmu Βοrgir θα ειμασταν κομπλε…8)
Δυσκολο. Εχουν ομως καιρο να ρθουν. Απ το 2003 ( στο Ροδον…
ακριβώς. Και μπορω να εγγυηθω οτι λαηβ έχουν καλυτερεψει πολυ, μιας και τους ειδα πριν απο κανα μηνα!
Προσωπικά γουστάρω ΟΛΟ το πακέτο. Από Σόντομ μέχρι Νάιτγουις.
Περιμένουμε τώρα και τα ελληνικά ονόματα (Ιννεργουίς δλδ!)
φερτε και τιποτα Hammerfall να δεσει το γλυκο!
Φερτε children of bodom να γουστάρουμε ρεεεεεεεεεε
:papas: :papas: :papas:
Και με σετλιστ μεγαλυτερο απο 5 τραγουδια οπως περυσι, που παρεπιπτωντος ειχαν τον καλυτερο ηχο απο ολες τις μπαντες !
Ρε και μενα ολοι μ’ αρεσουν δε λεω, απλα στη παρουσα φαση αυτοι οι δύο μόνο με ελκυουν. Τριστανια δε καιγομαι τοσο να δω, Edguy εχω δει και στη παρουσα φαση δε πεθαινω (αν και ειναι δυνατο live act), ενω Nightwish απο το λιγο που ακουσα το καινουργιο δε με επεισε ιδιαιτερα.
Αστα. Ειχαν ερθει επι εποχης Something Wild με Impaled Nazarene. Δε πηγαμε και ακομα περιμενουμε…
Επισης για Hammerfall που λετε. Απορω πως και δε τους εχουν φερει τοσο καιρο. α) Εχουν καμποσα χρονια να ρθουν, β) εχουν πει 2-3 φορες τα τελευταια χρονια σε συνεντευξεις “προκειται να σας ερθουμε σε… κτλ κτλ” και μετα… τιποτις. Μαλλον κατι στραβωνει καθε φορα. Οχι τιποτ’ άλλο, θα γουσταρα να τους δω απο θμα νοσταλγιας και μονο.
ονειροπόλος mode on:
Μπορειτε να φερετε τους Titan Force να σπασουμε τα κυκλιδωματα; ε; Ή έστω Lizzy Borden;
Και Primordial ρε αλητες!
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ ρε!!!8) 8) 8) 8)
Primordial ρεεεεεεεεεεεε
Σουτ εσυ.Μπουζουκτση.
Φερτε Primordial και Volbeat ρε μονια.
με διαφορα η καλυτερη μπαντα του περσινου MMD…!!!μακαρι να ξαναπαιξουν…μιλαμε εχω στειλει καμια 10αρια e-mail στην παραγωγη μπας κ τους φερουν…μιλαμε για καψιμο…:lol:
ακομα περιμενω το ποτε θα με ξεχεσουν…:lol:
Ίσως και να μη χρειάζεται τόσα παρακάλια:p … Να μην το γκαντεμιάσω, αλλά θα είναι εντελώς παρανοϊκό αν δεν τους προσκαλέσουν. Σκίσανε “πέρσι”, κι ας τους πετσοκόψανε το σέτλιστ, τους θέλει ο κόσμος, ταιριάζουν μουσικά στο ύφος του φεστιβάλ, τι διάλο…