March Metal Day 2008

εγω παντως απ’ολες τις μπαντες μονο για nevermore ψηνομαι…

αλλα 60 γιουρα μονο για αυτους δεν σκαω… :dunno:

Αμα φερναν κ Λιζζυ Μπορντεν πηγαινα ανετα…

κι εγω με 1000…!!! 8)

Nα γίνω λίιιιιιιιγο σπαστικός; :stuck_out_tongue:

Tους είδα στο Graspop τον Ιούνιο! :smiley:

Και αυτούς τους είδα! :smiley:

Χμμ… και αυτούς! :smiley:

Ω ναί! Και αυτούς! :smiley:

:-s :lol:

Πέρα από την πλάκα τώρα, και επειδή ακούστηκε κάτι για Lizzy Borden
Αν τύχει και κλείσουν, τότε έχω φύγει λέμε… :metal:

πάντως για όσους λέτε για Primordial, χωρις να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο έχω ξαναπει πως είναι στις χειρότερες live μπαντες που έχω δει.

είναι πάντως απορίας άξιον το ότι πέραν των Nightwish οι άλλες μπάντες δεν έχουν κάτι καινούργιο να προωθήσουν. Θα χρειαζόντουσαν πάντως κανα 2 μπάντες ακόμα για να ειναι festival…

συμωνώ με τν outshined έπρεπε να είχε άλλα 2ονόματα για festival(μεγάλα ονόματα)…πάντως παιδιά εγώ θα πάω και για nightwish να δούμε και από live και ο ίδιος τι λέει αυτή η μπάντα…
φέρτε Trivium!

μα δεν ειναι μονο αυτα τα ονοματα του festival…ειναι να ανακοινωθουν ακομα 1-2 μπαντες επιπεδου nevermore sodom και οι ελληνικες… τουλ αυτη ειναι η ενημερωση απο τη διοργανωτρια

πολύ καλό αυτό λοιπόν φίλε μου…αναμένουμε!

Ας ανακοινωθούν μέσα στο Δεκέμβρη όμως γιατί αλλιώς θα πρέπει να δώσουμε 60 euro…

σωστος…:wink:

Πιστευω θα ανακοινωθουν συντομα, αν τα εχουν κλεισει…

Γενικα, την εταιρια αυτη την εχω παρει με καλο ματι, δεν ξερω το λογο, αλλα οι κινησεις της κλπ κυριως με τη φαση του περσινου MMD δειχνει οτι θα εχει μελλον στο χωρο, η τουλαχιστον θα προσπαθησει, και θελω να ελπιζω πως θα χτυπησει τους αλλους τους μαλ@κες…

Sodom και Nevermore???
KATEBAINΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!

Αυτό ισχυεί. Στους Muse μου περισεψαν 2 εισιτήρια των 25 και τα δωσα απέξω για 30 ευρώ αντί 35 που τα πουλάγαν στα ταμεία. Όπως είπε και ένας φίλος φεύγαν σαν ζεστά ψωμάκια, όλοι ρωτούσαν αν υπάρχουν και άλλα…

Σχετικα με τις γκομενομέηντενς ξέρετε τι παίζουν? Γιατι αν είναι να παίξουν trooper, 2 minutes, number of the beast, και Fear of the dark αστα καλύτερα…

Για να δουμε… :metal:

Εγω παλι κρινοντας απ το τελευταιο τους λαιβ, θα ελεγα πως ειναι μεσα στις καλυτερες. :lol: Δε κανουν ομως για σκηνη φεστιβαλ / γκαγκαριν. Ειναι πολυ καλυτεροι σε μικρο κλαμπ τυπου ΑΝ.

Αν ξεκινησεις τωρα προλαβαίνεις ! :lol:

Oταν ειχα ακουσει το cd ειχε καποιο ενδιαφερον,καθως διασκευαζουν ολα τα γνωστα κομματια!Αυτα που αναφερεις τα παιζουν…αλλα μου φαινετε μεγαλη μαλακια να τις πληρωσουν κιολας για να ερθουν να παιξουν εδω!Χιλιες φορες να πληρωναν μια μικρομεσαια κανονικη μπαντα αντι για 2 αδιαφορες Tribute μπαντες…δεν ξερω ποσοι συμφωνουν με αυτο!

ενας εγω! ειδικα οταν προκειται για tribute στους metallica…

Νταξ, εδω που τα λεμε εξαρταται και απο το ονομα. Οι περισσοτεροι ελληνες οπαδοι δεν ενδιαφερονται καν να δουν τα ξενα σαππορτ. Αν θυμηθουμε το παραδειγμα των Masterplan με τους Saxon, ε, ειναι να βαζεις τα γελια. Ο κοσμος αρχισε να φτανει οταν τελειωνε η μπαντα. #-o

Οποτε ας μην απορουμε που π.χ. δεν ηρθαν οι Pagans Mind με τους Fates. Και να θελαν να τους κλεισουν, οταν εχουν γινει αυτα και μια και δυο και τρεις φορες, περιμενετε να συνεχισουν να φερνουν τα ξενα σαππορτ; Οχι τιποτ’ αλλο αλλα ειναι κριμα ρε γμτ :frowning:

Και το tribute thing θα το γουσταρουν οι λιγοτερο ‘‘μεταλ’’ οπαδοί μιας και α) πολλοι δεν εχουν ψαχτει τοσο στο χωρο και β) θα τους ελκυει περισσοτερο ως ιδεα / τζερτζελο. Εδω που τα λεμε, κι εγω γουσταρω να το δω.

Με λιγα λογια, ως επιχειρηματικη κινηση το θεωρω σωστο…

Nightwish (mmm…etsi ki etsi)
Edguy (Yeaaaaaah)
Sodom (Bliah)
Nevermore (Hmmm)

Arkei na feroun ki alla onomata giati gia ayta mono einai akrivh h timh. Mhn katanthsei san to Rockwave.

Γουστα είναι αυτά !!! Οπως το βλέπει κανεις !:!:

δε νομιζω να ειναι ακριβο το εισητηριο…μονο 2 μπαντες απο αυτες να θες να δεις θα ξεπερασεις τα 50Ε αμα ερθουν μονες τους. επισης μην ξεχνας οτι ειναι φεστιβαλ, θα δεις ποσες μπαντες, θα χει ποσα κολπα με activities λογικα σαν και περσι και δε νομιζω με 50-60Ε να μπορεις να βρεις και αλλου τετοιο ψυχαγωγικο πακετο… απλα εχουμε μαθει σαν ελληνες να γκρινιαζουμε συνεχεια για τις τιμες… δηλ εσυ ποσο θα εβαζες το εισητηριο αν εκανες το φεστιβαλ??