March Metal Day 2008

Εγώ επισήμανα ότι είναι ακριβό το εισητήριο αν παραμείνουν μόνο αυτές οι μπάντες. Γιατί οι μπάντες που είναι τώρα στη λίστα είναι λίγες για 50 ευρό. Είδα πρόσφατα 2 μπάντες μαζί, Gamma Ray-Helloween και έδωσα μόνο 40 ευρό. Εγώ, άσχετα με το αν θα παω στο MMD ή όχι, θα έβαζα 40-45 την τιμή με τη λίστα που υπάρχει τώρα, γιατί κακά τα ψέματα δεν υπάρχει και το top όνομα που θα σε έκανε να δώσεις και πάνω από 50 ευρό. Και ναι, γιατί να μην γκρινιάξουμε για τις τιμές, όταν μπορείς π.χ. να πας Γερμανία να δεις τους Manowar με 10 euro? Ή όταν πας σε festival στο εξωτερικό και δίνεις 50-60-80 ευρό αλλά βλέπεις πλήθος από μεγάλες μπάντες τη μία μετά την άλλη και έχεις σαφώς ανώτερο ήχο? Και φυσικά δεν υποστηρίζω μόνο τις μεγάλες μπάντες, γιατί είμαι μέσα στην underground σκηνή. Μακάρι πάντως να φέρουν κι άλλα όνοματα.

Μονο που στη Γερμανια δεν θα πας τζαμπα, οποτε το κοστος φευγει κατα πολυ παραπανω…:wink:

Στην Ελλαδα, το min για ενα λαιβ ειναι 30-35 ευρω. Σπανια κατεβαινει η τιμη…

Οσο για το ΜΜD την θεωρω απολυτα λογικη την τιμη, καθως καθε μπαντα ξεχωριστα θα ειχε τουλαχιστον μια 30αρα.

Και θα ανακοινωθουν και αλλα ονοματα, μικρα μεγαλα, δεν γνωριζω΄ λιγο υπομονη…

Μακάρι, περιμένω πως και πως να ακούσω κι άλλα ονόματα. Συμφωνώ, αλλά εννοείται ότι σε festival πάντα είναι μια πιο οικονομική τιμή απ’ότι να δεις την κάθε μπάντα ξεχωριστά.

ναι…αλλα μην ξεχνας οτι ειμαστε ελλαδα και οχι γερμανια…ολα τα live στην ελλαδα θα ειναι πιο ακριβα, γιατι και οι μπαντες ζητανε τα κερατα τους σε σχεση με την γερμανια…γιατι εκει δεν περιμενουν να πληρωθουν μονο απο τη συναυλια, αλλα απο cd, merchandise,και επισης θα εχουν μεγαλυτερη προβολη αποτι στην ελλαδα, ασε που εκει παιζουν μπροστα σε 3πλασιο++ κοινο σε σχεση με εδω…οποτε θες δε θες, για να δεις ενα συγκροτημα εδω πρεπει να ξερεις οτι θα το πληρωσεις και θα το νιωσεις… γιαυτο και πιστευω οτι το εισητηριο ειναι μια χαρα.
μιας και εισαι στην underground σκηνη θα τα ξερεις αυτα…απορω γιατι εκπλησεσαι με την τιμη του εισητηριου
Nevermooooooore:drunk: :drunk: :drunk:

+++ 1 :stuck_out_tongue:

Δεν είπα ότι δεν τα ξέρω αυτά, απλά βλέπω ότι από χρόνο σε χρόνο ακριβαίνουν τα εισητήρια (ευτυχώς όχι όλα) ενώ θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο. Τουλάχιστον θα δούμε Jaguar, Elixir και άλλες 2 μπάντες με 25 ευρώ. Πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά.

ναι…τελος παντων…και παλι αφου εισαι στο underground θα ξερεις οτι αυτο το live δεν κοστιζει σχεδον τιποτα στο διοργανωτη και οι μπαντες αυτες δε ζητανε και κανα τρελο ποσο…και οτι και να προστιθονταν οι Jaguar και οι Elixir στο MMD και παλι θα γρινιαζες για τις μπαντες που παιζουν στο φεστιβαλ και την τιμη…
απο τη στιγμη που η Traja ερχεται με 35Ε(!!!) και οι περισσοτερες μπαντες γενικα με 30Ε, ε δε νομιζω οτι το 50αρι για ολο το πακετο του φεστιβαλ σε χαλαει
Nevermooooooore:drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Δεν είναι να το κάνουμε θέμα πάντως !

Αν κάποιος θεωρεί ακριβό το εισιτήριο ενός φεστιβάλ εξαρτάται κατά πόσο εκτιμάει και τον ενδιαφέρουν οι μπάντες του φεστιβάλ και όχι απο τό πόσες πολλές μπάντες παίζουν !

Αν κάποιον το ενδιαφέρουν μονο οι Sodom π.χ δυσκολα θα δώσει τα 50-60 ευρώ !

συμφωνω αλλα μιλαμε για φεστιβαλ και οχι για live οποτε ξερεις οτι θα πληρωσεις ολο το πακετο…γιαυτο και διαφωνω με το θεμα της τιμης, γιατι για φεστιβαλ με Nevermore, Sodom, Tristania, Edguy, Nightwish κλπ λογικο ειναι το 50αρι
Nevermoooore:drunk: :bounce: :drunk:

Νταξ, εδω που τα λεμε (για να κανω και το δικηγορο του διαβολου), εκτος από τους Nevermore και τους Nightwish, οι υπολοιποι δε μαζευουν και τοοοσο κοσμο μονοι τους ε. π.χ. οι Edguy που θεωρητικα ειναι ‘‘δυνατο’’ ονομα ειχαν καμια 400ρια οπαδους στο Γκαγκαριν. Οποτε…

Σε αυτο που λες συμφωνω, απλα με τα παραπανω προσθετω οτι πολλοι ουτως ή αλλως δε θα πηγαιναν ακομα και μονοι τους να ηταν…

Γι’ αυτο και χρειαζεται ενα πακετο με καποια συνοχη. Πολλοι σκεφτονται να μη πανε καθολου. Το καλυτερο θα ηταν ενα φεστιβαλ με “σχετικα” μεταξυ τους ονοματα. Αν π.χ. μας φερναν ενα λαιν απ με Riot, Sodom, Jag Panzer, Edguy, & Annihilator και Nevermore για ψιλόφαση coheadliners, βαλε ενα εισιτηριο των 45 ευρω, και θα δεις για ποτε το γεμιζεις…Βαλε και τιποτα InnerWish και Firewind απο κατω και θα δεις…

Οι επιπροσθετες μπαντες που ανεφερα δε πρεπει και να ναι τοοοοσο ακριβες ε. Μπαντες όπως οι Overkill και οι Annihilator παιζαν support σε Motorhead και Trivium αντιστοιχα…

Πες τα ρε μεγάλε… αυτό προσπαθώ να εξηγήσω απ’την αρχή. Γιατί εγώ θέλω να δω τους Edguy και δεν θέλω να δώσω 50-60 μόνο γι’αυτούς. Anyway, αυτή ήταν η γνώμη μου εμένα. Βαρέθηκα να γράφω σαν καμένος για αυτό το θέμα. Stay Heavy.

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Μακαρι να παιξουν και οι INNER WISH , να γουσταρουμε λεμε !!! :smiley:

[QUOTE=Night*Sky;258921]Μακαρι να παιξουν και οι INNER WISH , να γουσταρουμε λεμε !!! :D[/QUOTE

βασικα επαιξαν περυσι οι innerwish δεν νομιζω να παιξουν κ εφετος
αλλα οντως θα ηταν γαματα εαν επαιζαν
παντως οι nightwish θα εχουν support απο τους pain…
:-k

Τι λες ωρε βλασφημε???:lol:
Για εμενα ειναι χαλαρα απο τις καλυτερες, ειδικα ο Alan βγαζει απιστευτο συναισθημα στην σκηνη. Αλλα δεν θα γουσταρα να τους δω σε fest, μονοι τους να λιωσουμε οπως πρεπει8)

To MMD ειναι καλη φαση αλλα γιατι πρεπει να μπλεκουν τοσο ακυρα πραγματα μεταξυ τους γμτ? Τεσπα μονο και μονο οτι θα δουμε Nightwish μετα απο αυτην την δισκαρα αξιζει τα 60 ευρω.

Noμίζω για τα ελληνικά δεδομένα και με τόσα ονόματα η τιμή είναι μια χαρά…
Αν συγκρίνεις με Rockwave π.χ…

Χμμμ!

Γιατι το λές αυτο ? Τι υπονοείς ? :-s :-s

Οτι η DIDI μας κλέβει ?

Να μην το ξανακούσω αυτο απο το στόμα σου ! Αμαρτία ! :-- :-- :–

Εγω έχω να πάω σε συναυλία της DIDI …Χρόνια!!! Φανατικός οπαδός αντι - didi!

:lol3: :lol3: :lol3:

Μας παίρνει τα σώβρακα είναι πιο σωστό νομίζω…

και οχι μονο…

Ξερει κανενας και εχει ακουσει που γινεται προπολιση???