Ανοριμου FTW
Το σπίτι θα μου κλείσει όμως ή παλιο καργι0λ@!
Ανοριμου FTW
Το σπίτι θα μου κλείσει όμως ή παλιο καργι0λ@!
ξέρει κανείς ποιοι θα είναι headliners αυτή την αποφράδα ημέρα???
[SPOILER]Sodom Sodom Sodom Sodom Sodom
[SPOILER]καλά θα 'ταν
[SPOILER]και ακριβώς από κάτω Annihilator
[SPOILER]όνειρα τρελά κάνω μου φαίνεται
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Oι Nightwish ειναι οι headliners του φεστιβαλ γενικα νομιζω.
Έβαλε κανείς τους Annihilator να υποσχεθούν ότι θα παίξουν μόνο παλιά τραγούδια?
Εύγε παιδί μου!
Αλλά και να παίξουν μόνο παλιά το θέμα είναι πώς θα τα παίξουν… :-k
Φετος που τους ειδα σαπορτ στους Iced Earth(οσο προλαβα να τους δω…)παιξαν παλια.
Welcome to the Fun Palace,Alison Hell,Phantasmagoria και Never Neverland παιχτηκαν παντως απ’οτι θυμαμαι.Ουλβερ επιβεβαιωσε.
ANNIHILATOR??8O 8O
αυτα ειναι. πρεπει να ειναι headliners, παει και τελειωσε!
Annihilator για headliners ΤΩΡΑ…
πωπω τρέλα απλα , ολο το “βαρη” πακετο λεει αγρια . πωπω απιστευτη συναυλια θα γηνει :!: :!: :!:
ΜΕΤΣΑΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΡΕ Μ*ΥΝΙΑ :!: :!: 8) 8)
εγω θελω nevermore headliners…
ΩΠΑ! ΕΙ! ΑΝΝΙΗΙΛΑΤΟΡ στο ΜΜΔ? τωρα το ψηνω αγριως να σκασω μυτη. Μαζι με Ζοντομ και Νεβερμορ δενουνε μουρλια
+1
Μάλλον θα αποφασίσω τελευταία στιγμή για το αν θα πάω και θα εξαρτηθεί από money αλλά και από πηγμένος θα είμαι με τα διαβάσματα:-s
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μια και ψήνομαι να πάω.Τι μέρα πέφτει το φεστιβάλ ξέρετε ? Επίσης ώρα έχει ανακοινωθεί ή όχι ακόμα ?
ας φερνανε κ dimmu κ θα ημουν σε πελαγη ευτυχιας…
Απ ολους αυτους μονο nevermore ακουω…απ τους αλλους κανα αλμπουμ απο δω κι απο κει…αν δεν επεφτε μεσα στην εξεταστικη θα υπηρχε πιθανοτητα να παω. ΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΘΕΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.
Καλά μέχρι πότε γράφεις εσύ?:?
Κι εγώ μόνο για Nevermore θα σκάσω το 60 ευρο…
Κωλοnightwish…απορώ γιατί βάζουν αυτούς headliners…[-X
Μην απορεις καθολου.Δες τα τοπικ που τους αφορουν και δες ποσες σελιδες
εχουν φτασει.Εγω για κουτσουρεμενα σετλιστ των Sodom & Nevermore δεν
ψηνομουν απο την αρχη.
Φαντάζομαι,και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, πολλά παιδια που γουστάρουν Nightwish χωρίς να είναι metalαδες,και υπάρχουν πολλοί και καλά κάνουν,το σοκ που θα πάθουν στα σετ των Sodom,Nevermore και άλλων…
κι εγω το χω παρει εδω κι εναν μηνα το εισιτηριο κυριως για nightwish,nevermore,edguy με σειρα προτιμησης αλλα δεν με χαλασε καθολου για annihilator…μαζι με maiden ηταν τα πρωτα συγκροτηματα που ακουσα στο γυμνασιο…αφου θα ακουσουμε και τραγουδια απο Maiden και metallica μια χαρουλα…αξιζουν πιστευω τα 50 ευρω που δωσα…