οσοι ακουτε μονο Nevermore προλαβαινετε να ασχοληθειται και με Annihilator μεχρι τοτε, αξιζει. και με Sodom…
Αξιζει και με το παραπανω!
καλοι οι annihilator , καλοι οι sodom , αλλα μπροστα στους nevermore νταξ δεν κανουν και πολλα . γνωμη μου παντα . γι αυτο και πρεπει να ειναi headliner:!: :!: :!:
αλλα αν το παμε με αποψη ιστοριας κτλ τοτε χαλαρα sodom σαν τελευταια μπαντα :!:
Bασικά ότι είπαν οι socrates & Metal laws.
Sentient, ξεκίνησες απότομα, αλλά ευτυχώς στην πορεία του πόστ σου έκανες στροφή 180 μοιρών. Ασχετά από το ότι κι εγώ Nevermore προτιμώ.
κοιτα ιγκλ πρωτα ειπα την γνωμη μου , δηλαδη οτι και σαν προσωπικη καυλα αλλα και επειδη μπροστα στα αλλα 2 γκρουπ αυτη την εποχη οι nevermore “πουλανε” περισσοτερο … πρεπει να ειναι headliners .
αλλα αν το παμε ιστορικα αναμφιβολα sodom .
Διόρθωση: Οι Nightwish πουλάνε περισσότερο.
Γι’αυτό και είναι headliners…
ΒΑΛΤΕ HEADLINERS ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ.
Δέν είναι ότι δεν έχουμε ασχοληθεί με Annihilator,Sodom,απλά απο τους πρώτους μου αρέσει πολύ σαν album μόνο το Alice In Hell,και τους δεύτερους,έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης τους Kreator,οι Sodom μου φαίνονται λίγοι… (αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν θα χτυπιέμαι όταν βγούν πάνω:p )
Προφανώς δεν τους είχες δει όταν είχαν ξαναπαίξει μαζί το 01 μαζί με και Soilwork & rawheaed rex. Θεσσαλονίκη που ήμουν και Αθήνα από ότι μου είπαν οι annihilator ήταν ένα επίπεδο πάνω. Πιθανόν βέβαια να ήταν και θέμα βραδιάς. Απίστευτο χάλι οι Nevermore τότε.
οι Annihilator τα σπανε αγρια στα λαηβ. Βσκ αξιζει να τους δεις μονο και μονο για τον θεουλη Jeff Waters, ισως τον καλυτερο ρυθμικο μεταλ κιθαριστα
Στο king of the kill,θα καεί το σύμπαν…
@ didier Ε,τι να τους κάνεις τους nightwish έτσι όπως είναι τώρα ?
Μια χαρα ειναι οι Nightwish…
Τουρλουμπουκι το lineup, τι να πω. Καντε κατι που να εχει λιγη συνοχη ρε γμτ. Ελεος δηλαδη.
Ανωριμοι λεει ε? Ομορφα!8)
Να παιξουν το 10λεπτο ‘‘επος’’ Ο Βαρβαρος.8)
Για να ξεφορτωθω κατι σαπιες ντοματες που εχω στην κουζινα πανω στην μαπα της αννετ… …Nightwish δεν ειναι σιγουρα μονο η αννετ…και hetala θα δω που τον καραγουσταρω και επισης εχω περιεργεια να ακουσω τα καινουργια τους τραγουδια Live…
Εγώ ψήνομαι να πάω(κυρίως για nightwish) αλλά και για άλλα συγκροτήματα φυσικά,αλλά κολλάω στους nightwish πιο πολύ…γιατί αν τα σκάσω θα τους ευχαριστηθώ τουλάχιστον ή όχι ?
CONFIRMED. Annihilator will co-headline the MMD Festival in Athens, Greece on March 8, 2008. There may also be an in-store signing session with the band and a possible guitar clinic show by Jeff Waters. Stay tuned for more!
αυτό από την επίσημη ιστοσελίδα τους…ερε τι έχει να γίνει!
Να υποθέσω ότι Innerwish τελικά δεν έχει; Πέρσι είχε 7-8 ελληνικά συγκροτήματα, από όλα σχεδόν τα είδη, φέτος φτώχεια… Κρίμα, γιατί ούτε στοιχίζουν, και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να στηριχτεί η εγχώρια σκηνή:(
Βασικά, έχω δει Nevermore live, 4 φορές
- Live με Iced Earth το 97… κυριολεκτικά τους ΕΣΒΥΣΑΝ τους Iced Earth!
- Live με Angel Dust το 99… μέσα στις 5 καλύτερες συναυλίες της ζωής μου (και έχω δει άνω των 140)
- Live το 2001 σε περιοδεύον festival με Susperia (ψιλο-ΓΤΠ), Lacuna Coil (πολύ-ΓΤΠ), In Flames (καλοί!)-Dimmu Borgir(το club άδειασε). Οι Nevermore ήταν ανώτεροι όλων με μία κολασμένη εμφάνιση (δυστυχώς) μόλις μισής ώρας.
- Live στη Θεσ/νϊκη, το Νοέμβρη του 2005… Πραγματικά ισοπεδώτική εμφάνιση! Είχαν κυκλοφορήσει νωρϊτερα το album-διαμάντι This Godless Endeavor και μας εστειλαν μετά από 2 ώρες να μαζεύουμε τμήματα του εγκεφάλου μας από τον πίσω τοίχο του club!
Nevermore can do no wrong!
Απίστευτη συναυλία το 99. Μέσα στις 5 καλύτερες που έχω δει και εγώ. Αντίθετα η εμφάνιση τους το με Annihilator ήταν απίστευτο χάλι. Έκανα χρόνια να ξαναακούσω Nevermore, μέχρι που έβγαλαν το This Godless Endeavor και ξανακόλλησα.