Τελικα διαβαζοντας το report για Nightwish στην Γερμανια αποφασισα να μην παω, ΟΚ πλακα θα εχει το σκηνικο (ηθελα να δω και Ανωριμους γμτ ), αλλα παρ’ολο που θεωρω ΔΙΣΚΑΡΑ το Dark Passion Play, με χαλασε παρα πολυ το σετλιστ. Οχι και τιποτα απο το Wishmaster ρε Tuomas, ουτε καν απο το Century Child?
Δεν βλεπω γιατι να ειναι χαλια.
Σε τελικη αναλυση και η Tarja στα live τα τελευταια χρονια τα παλια κομματια δεν τα τραγουδαγε με την οπερετικη φωνη που τα ειχε ηχογραφησει αλλα με την πιο “rock” ερμηνεια που ειχε υιοθετησει απο το Once.
Μια χαρα αξιοπρεπως θα τα ελεγε η Αννετ αν θες την αποψη μου, εδω τραγουδαγε ο Bailey τραγουδια του Bruce#-o
+1… ήδη προ αποχώρησης το οπερατικό στιλ είχε εγκαταληφθεί. Χτες κάθησα και είδα αυτό: Nightwish.live.in.Israel.2007.DivX.3GPRip διάρκειας 38 λεπτών… Το setlist ήταν σχεδόν το ίδο με αυτό που ανφέρθηκε στο review. Από όσο μπορούσα να καταλάβω, λόγω ποιότητας του βίντεο, ο ήχος πρέπει να ήταν πολύ καλός. Πολύ δεμένοι και πολύ καλές εκτελέσεις των κομματιών. Το wishmaster το τργούδησε όπως το έπαιζαν και στο End Of An Era, δηλαδή ποιο ροκ/ποπ. Στο λάιβ στο Ισραήλ βέβαια έπαιξαν και το Sacrament Of Wilderness κατά τον ίδιο τρόπο διαφοροποιημένο+Ever Dream. Οπότε, ίσως και εδώ να υπάρξει καμιά ψιλοέκπληξη…
Καλά και εγώ έχω τσίμπισει το εισητήριο απο το 2007 μόνο για Nevermore βασικά Άντε 4 και σήμερα!
Αλλα ξενερώνω οτι κατα μεγάλη πιθανότητα θα είναι κουαρτέτο.Σίγουρα και έτσι θα μας αποτρελάνουν αλλά σε κάποια must κομμάτια τους δεν νοείται χωρίς 2η κιθάρα.Μακάρι να έχουν προνοώσει απο τότε που έφυγε ο Broderick για 2η κιθαρα(session προφανώς)
PS: Λέτε να δουμε τον Loomis πανω με τον συνονοματο του Waters οταν οι Annihilator θα παίζουν το Clown Parade?
Το MMD08 θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο κτήριο Ξιφασκίας, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού, όπου θα γίνουν προετοιμασίες για άψογο ακουστικό αποτέλεσμα!
Στον τεράστιο αυτό χώρο, εκτός από τις δύο σκηνές θα φιλοξενηθούν πολλά περίπτερα όπου θα πωλούνται cd, ρούχα και μεγάλη ποικιλία άλλων ειδών. Παράλληλα θα λειτουργούν bar με φαγώσιμα, ποτά και καφέδες, ώστε η περιπλάνηση στους χώρους του φεστιβάλ να ισοδυναμεί με ημερήσια επίσκεψη σε ένα πολυχώρο!
Οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις προσφέρουν άπλετο χώρο για πάρκινγκ γλιτώνοντας έτσι τους επισκέπτες από το εκνευριστικό ψάξιμο για μια θέση και είναι εύκολα προσβάσιμες με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Meeting points, εξέδρες για ξεκούραση, ένα μεγάλο «spot» για υπογραφή αυτογράφων από τις μπάντες αλλά και έναν ιδιαίτερο μεγάλο χώρο όπου θα συναντηθούν οι τυχεροί των διαγωνισμών «meet n greet» των υποστηρικτών του Φεστιβάλ, με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!
Πατήστε εδώ για να δείτε τον χάρτη και εδώ για τον χάρτη στο google.com.
Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα την κατανόησή σας… Έχω πάρει εισητήριο για το mmd και το περίμενα πώς και πώς όπως φαντάζομαι και πολλές/οι από εδώ! Δυστυχώς, η ΔΕΗ βρήκε την χρονική περίοδο να μας μάθει να χρησιμοποιούμε κεριά… έχουν αναφερθεί κάποια παιδιά όπως διάβασα σε προηγούμενα posts γι’αυτό το θέμα. Πιστεύω οτί υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για το αν θα διεξαχθεί η συναυλία χωρίς προβλήματα και δεν πρέπει να το περνάμε ντούκου. Είδα ότι έγινε αναφορά σε γεννήτριες αλλά, ειλικρινά, ποιός γνωρίζει γεννήτρια που αντέχει τόσα watt? και δεν μιλάμε για μισή ωρίτσα… άλλωστε πέρα από τον χρόνο που μπορεί να πάρει μια διακοπή ρεύματος, η γεννήτρια δεν μπορεί να κρατήσει και ενισχυτές και φωτα κλπ κλπ… τεσπα, αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω, παρακαλώ πολύ ας το ποστάρει. το μόνο που με χαλαρώνει προσωπικά είναι ότι κανείς δεν το αναφέρει σαν να μην συμβαίνει τπτ.ίσως να έχει γίνει κάποια συνεννόηση με τους διοργανωτές, ποιός ξέρει… :?