March Metal Day 2008

Σε αυτο κανεις δε μπορει να πει με απολυτη σιγουρια, εκτος απο τους ιδιους τους διοργανωτες.

Ασχετο: Ψαρεψα κατι περσινο-καλοκαιρινα-σετ-λιστακια Νεβερμορ.

[SPOILER]απο φεστιβαλ:

I, Voyager
Acid Words
Medicated Nation
Deconstruction
Inside Four Walls
This Godless Endeavor
Born
Final Product
The River Dragon
Enemies Of Reality

φουλ σετ:

1. Medicated Nation
  2. I, Voyager
  3. Who Decides
  4. The River Dragon Has Come
  5. Inside Four Walls
  6. Deconstruction
  7. Born
  8. Believe In Nothing
  9. My Acid Words
  10. Narcosynthesis
  11. Final Product
  12. The Heart Collector
  13. Enemies Of Reality
  14. This Godless Endeavor
  15. No More Will

το δευτερο τα σπαει. αλλα ΠΡΕΠΕΙ να παιξουν το next in line γμτ. ΠΡΕΠΕΙ. ουτε ενα κομματι απο το politics;[/SPOILER]

Μιλάμε πάντα για γεννήτριες φορτηγά. Το 2002 στην συναυλία των Dream Theater επειδή λόγω καιρού υπήρχαν προβλήματα τροφοδοσίας έφεραν στον ρόδον μία γεννήτρια φορτηγό και έκαναν τεχνητή διακοπή ρεύματος για να πάρουν ρεύμα κατευθείαν από την γεννήτρια. Βέβαια ο χώρος ήταν μικρότερος και ο ι ώρες σχετικά λίγες. Δούλεψε πάντως.

Τώρα όσον το φεστιβάλ πρέπει να πάνε τουλάχιστον 3 αυτού του είδους κατά την άποψή μου.

Μια τυχερή γνωστή θα μπεί μέσα τσάμπα… :cry: :frowning:

περισυ παντως ειχαν μπει πολοι τσαμπα…αφου ανηγε η πισο πορτα διπλα απο τις τουαλετες και διναμε στους απεξω το αποκομα απο το ησιτηριο για να μπουνε μεσα…

Ελπίζω να τα βγάλουν τα λεφτά τους οι Nevermore…

Aν δεν πέσει το ρεύμα. Πέρα από την πλάκα ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό το θέμα…

Να εύχεστε να μη συμβεί. Αυτό γίνεται… :stuck_out_tongue:

Δε πειράζει θα είναι και ρομαντικά. Θα βγούν τα κεριά και οι ακουστικές κιθάρες και θα δώσουν όλα τα συγκροτήματα unplugged set. Άσε που με χαμηλό φωτισμό θα νομίζεις ότι ακούς την Tarja γριπιασμένη. :slight_smile:

Χαλια (με βαση τις προτιμησεις μου) το setlist των Nevermore…

Που ακριβώς το είδες;

Αυτο που ποσταρε ο Angmar εννοουσα…

Λοιπόν αφήστε τώρα τα άγχη για τα σετλίστ και το ρεύμα και ετοιμαστείτε για ένα δωδεκάωρο σόου με μπύρες, κοπάνημα, γκοθούδες:p , ασταμάτητο πηγαινέλα ανάμεσα στις δύο σκηνές και πολύ :vibrate: χαβαλέ. Δε λέει τώρα να μιζεριάζουμε, ούτε να συγκρίνουμε ποιος παίζει πριν από ποιον και πόση ώρα!
[SIZE=“6”]BROTHERS IN METAL UNITE!!![/SIZE]

Και στην τελική, αυτές οι διακοπές ρεύματος κρατάνε κάνα δίωρο. Κι αν δε φύγουμε στις 2 αλλά φύγουμε στις 4 έγινε τίποτα::::

:metal: :rockon: :band: :drunk: :drunk:

Κρίμα…άντε καλά να περάσετε.Του χρόνου,δεν πειράζει…:frowning:

:-s :-- :-- :-- :-- :-k :-k :-k sign-:oops: :–

τι? δεν θα γινει του χρονου?

drifter επειτηδες το κάνεις ? :stuck_out_tongue:

Για φέτος λέω εγώ…
Ας ελπίσουμε αύριο εκεί που θα ήμαστε να μην έχει παρατράγουδα! 8) 8) :roll: :-s

Είπα κι εγώ…

Μάκη επειδή θα ανέβω αυθημερόν αύριο και σε σκότωμα, πες αν ξέρεις κάτι γιατί με προβληματίζεις…
Άσε που με ξενέρωσες με τους Metallica και με τους Machine Head…

Δηλαδή ρε Χρήστο να μην το πώ για τους Μetallica? Για αύριο όλα καλά…
Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο…οι Sodom τι ώρα βγαίνουν?
Οι Nightwish? :-s
Και υπάρχει σύγχυση πόση ώρα θα παίξουν οι μπάντες.