March Metal Day 2008

Στους Sodom πάντως ο ήχος μπροστά ήταν αίσχος. Ειδικά προς το τέλος, στο Ace of Spades.

Ήσουν πιο μπροστά από το πιτ; Εκεί πρόσεξα ότι ήταν η χειρότερη θέση από άποψη ήχου. Ειδικά αν ήσουν ακριβώς στο κέντρο. Αλλά βρήκες τώρα κι εσύ τραγούδι…:stuck_out_tongue:

Στα άλλα γκρουπ πώς άκουγες τα πράγματα;

δεν το έγραψα μάλλον σώστα,με το όλοι εννόω οι περισσότεροι…
δεν διάβασα όλα τα τοπικ,αλλά τις 5 τελευταίες σελίδες…
βασικά ήμουν πολύ κοντά στη σκήνη μόνο στους Nightwish & Edgyu…
αλλά και στους άλλους ο ήχος ήταν χάλια…δλδ πρέπει να πάρω από πίσω τους ηχολήπτες για να ευχαριστήθω ήχο???
και σαν οπάδος θέλω όπου και να κάτσω να απολαμβάνω τον ίδιο ήχο(πες με παράξενο ή όπως θες)…
σε ένα live πας για να ακούσεις όσο πιο τέλεια μπορείς την αγαπημένη σου μπάντα και όχι μόνο ντραμς και μπάσο…(δεν θέλω με κανένα τρόπο να προσβάλω,αν τυχών κάποιος αισθάνετε έτσι παρακαλώ να το πει).

Ναι ήμουν πιο μπροστά. Στους Annihilator ο ήχος ήταν σχετικά καλός αλλά πολύ χαμηλά, σε σημείο να μπορώ να μιλάω και να ακούω άνετα. Στους Nevermore ο ήχος ήταν μέτριος, πρός το τέλος έφτιαξε αρκετά, πίσω τουλάχιστον. Για Tristania και Edguy δεν ξέρω, δεν πρόσεχα.

Γενικως ηταν λιγο αισχος η κατασταση.Ο ηχος χαλια-τερμα δυνατα και ο χωρος αθλιος.Τζαμπα λεφτα.

Πάρτε συνεντεύξεις και κάποια live απο το MMD…

Tων Nevermore η συνέντευξη τα σπάει:D http://www.metalheadtv.com/TV43/10.php

PS: Απο την κάμερα που τραβήχτηκαν οι Nevermore δεν είχαν και πολυ άσχημο ήχο…Δυστηχώς παίζει πολύ ρόλο η θέση που είσαι

Thx dude. :wink:

H εταιρεια “Νεο Ρευμα” δεν διοργανωνε το MMD?
Τo site της δεν εχει ανανεωθει απο το καλοκαιρι,τελευταια συναυλια λεει του Bregovic τον περασμενο Αυγουστο.Και το myspace του MMD δεν λεει απολυτως τιποτα.
Αρα μαλλον να μην περιμενουμε MMD για φετος…

κρίμα γιατί ήμουν περίεργος να δω τι ονόματα θα φέρουν…

Now playing: Dropkick Murphys - God Willing
via FoxyTunes

Πέρα του Rockwave δεν έχει στεριώσει φεστιβάλ στην Ελλάδα:lol:

Γαμω τα μονοπωλια του Λωρη γαμω…

Γι’αυτο μας γαμανε στις τιμες…Οντως δεν στεριωνει κατι αλλο…

ρε παιδια γιατι να στεριωσει το φεστ αυτο…??2 φορες εγινε και ο ηχος και γενικα η διοργανωση ηταν σκατα…διαφωνειτε?2 φορες το υποστηριξαμε αλλα δεν γινεται…το rw εχει πολλα ασχημα αλλα ειναι πολυ καλυτερο…

Αυτο που λεμε οτι στο βασιλειο των τυφλων ο μονοφθαλμος βασιλευει.

Λετε να μην γινει το φεστιβαλ ε?.. Κριμα… :frowning: