March Metal Day 2008

Nightwish; Εδώ ο αδερφός μου, που είναι τεράστιος fan, δεν πρόκειται να πάει αφού δεν θα δει αυθεντικές εκτελέσεις των κομματιών εποχής Tarja (ουσιαστικά γι’αυτήν θα πήγαινε :smiley: ). Το σχήμα έχει πάρει την κάτω βόλτα… ακόμα και πολλοί παλιότεροι οπαδοί του δεν διαφωνούν με αυτό.

Τίποτα Machine Head δεν μας χάλαγαν ΚΑΘΟΛΟΥ πάντως… ή Children of Bodom (θα’ρθουν ποτέ αυτοί άραγε; ;p)!

Πάντως αν οι Nightwish ήταν δεύτερο όνομα θα γούσταρα αρκετά… Πόσο μάλλον αν μου άρεσε και το υπόλοιπο billing… Τώρα για πρώτο [-X

QFT __

τον καλυτερο ήχο φετος τον ειχαν οι saxon. ήταν λες και ακουγαμε cd :!:

φαινεται εκανε τη δουλεια της η επιπλέον κονσόλα στη μέση του κλαμπ…

Δεν ξέρω τι λέτε αλλα ο κονσολάσ στο gagarin μάλον άλλα πραματα κάνει κατα την διάρκεια της συναβλείασ …

τελικά φένεται πως όταν βλέπουμε άλλη κονσόλα κάτω θα χέροντε τ’ αυτιά μας …

Εγώ πάλι ήμουν καμια 30αριά μέτρα από τη σκηνή και ο ήχος ήταν κρύσταλο!
Και έχω πάει σε ουκ ολίγες συναυλίες, οπότε και μπορώ να συγκρίνω! Ααα ρε τι ηρωικές στιγμές ζήσαμε στις 4/4… :metal:

Αγαπητέ μου, οι κομικές παραλλαγές σου στο τιμημένο και ηρωικό όνομα της αληθινότερης metal μπάντας που ποτέ υπήρξε (και υπάρχει), είναι τόσο …
πως να το πω…
1994!
(στήλη αλληλογραφία του MH/HM…)

οι παλαιότεροι γνωρίζουν…

ΥΓ. Παράξενο που γουστάρεις Domine και ειρωνεύεσαι τους Manowar. Αλλά αν διαβασα καλά παραπάνω γνώρισες τη metal μεγάλος σε ηλικία, σωστά;

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Επεσα απο τη καρεκλα απο το γελιο…:lol: :lol:

Κοψε κατι…

Όποιος έβρισε τους ΜΑΝΟΒΑΡ να έρθει αύριο στις 7 στην πλατεία. Φεέρε και μηχανάκια. Θα γίνει της πιουτάνας.

θα ρθω και γω με το μαχαιριμ’ :!: μακελειο να ουμ’ :!:

ΟΚ άμα το πας έτσι θα φέρω κι εγώ το Μπάμπη το Σουγιά. Κλείσε θέση στο νοσοκομείο.

Το δικό μου line-up:

Nightwish (Πολύ καλό το νέο album)

Machinehead

Stratovarius (μέχρι τότε θα’χουν βγάλει, μάλλον, το R… R… και θα είναι σε περιοδεία)

Dimmu Borgir (Προσωπικά δεν μου αρέσουν, αλλά για την ισορροπία του billing - Αλλλωστε σε κάποιο γκρουπ θα πρέπει να παμε για μπύρες-κατούρημα-φαί, σωστά;)

Evergrey (Κατά τη γνώμη μου, η σημαντικότερη μπάντα που βγήκε την τελευταία 15ετία μαζί με τους Nevermore)

Septic Flesh

Innerwish

Marauder

Convixion

Kαι μετα ξυπνησαμε και καταλαβαμε οτι ειμαστε στο March metal day και οχι στο Wacken…

Το δικο μου lineup:

[ul]
[li]Sunn 0)))
[/li][li]Boris
[/li][li]Βερτης (για το κατουρημα/μπυρες/φαϊ)
[/li][li]Halo
[/li][li]Jesu
[/li][/ul]

Κάτι σε σκηνικό από την ελληνική ταινία “Τα τσακάλια” (1981) οπού, αφού η συμμορία έχει κάνει τη ληστεία, τους την πέφτει η αντίπαλη συμμορία, μπροστα στην πλατεία, και επικρατέι το feeling “οχι τώρα ρε ρε γαμώτο!”
#-o :lol: :smiley:

BTW παρότι είμαι τρελός με Manowar, τα όσα έγραψα παραπάνω είναι μεταξύ αστείου και σοβαρού, έτσι;

ναι ρε συ. ντον’τ γουορι. γενικα επικρατει μια σχετικη οικειοτητα στο φορουμ, οποτε μην ανησυχεις.

Γιατί, θεωρείς ότι με τις μπάντες που έγραψα παραπάνω, αν σκάσουνε μύτη 6000 άτομα, ο διοργανωτής δεν θα βγάλει κέρδος;
Εγώ θεωρώ ότι με headliners Nightwish θα έχει τουλάχιστον 3000 άτομα (15χρονα) γι’αυτούς. Συν όλοι οι άλλοι…

ρε στο Wacken σκάνε μύτη 60000 με 100000 άτομα με είσητήριο 60 - 70 ευρώ για όλο το τριήμερο με 70+ μπαντες (από σχεδόν άγνωστες μέχρι Metallica και Maiden) και οι δικοί μας δεν θα την παλέψουν με ένα εισητηριάκι των 50 ευρώ; Και με Headliners τους Nighwish; #-o

νταξ, οι stratovarius και οι evergrey δεν ειναι τοσο τεραστια ονοματα. δεν ειναι εντελως απιθανο ενα εκ των δυο να σκασει μυτη. οι ‘stato’ ειναι πιο πιθανοι κατα τη γνωμη μου.

Οι Evergrey είναι μικρούλιδες πράγματι. Αλλώστε έπαιξαν και στο μικρό κλαμπάκι στην Λάρισα. Αλλά οι Stratos είναι το 2ο μεγαλύτερο (και ακριβότερο) Euro-Power metal group της δεκαετίας.

ο κοσμος ο πολυς σε ολα τα φεστιβαλ παει κυριως για τoυς headliners.οπωτε το να μου χεις ενα τοσο μεγαλο ονομα σαν τους machine head απο κατω απο ενα εντελως ξεκαρφωτο ονομα ειναι εντελως ακυρο.οπως και να χωσεις dimmu borgir στο billing.
το καλυτερο ειναι να χωσεις ονοματα σχετικα μαζι τους.
stratovarius οπως ειπες κολλανε μια χαρα.
αν και δεν ξερω αν θα μαζεψει οσο κοσμο ειχανε οι Manowar.
παντως θα ναι ευκαιρια να μαθουμε… :slight_smile: