March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

Μπάι δε γουέι, πώς σας φάνηκε το σιγκλάκι των Holyhell; Εμένα μου άρεσε…

etsi kai alliws fainetai giati egine olo auto…giati to idio ginetai sxedon opou paizoun. epishs me ton ena h ton allo tropo exei vgei pros ta exw ti akrivws sunevh. apla den einai eukolo san diorganwths na peis orismena pragmata pisteuw, kai to oti den ta vgalan pros ta exw enw exoun xilia dikia einai pros timhn tous. katse na ginei to festival mhn exoume tipota alla, kai meta yparxei xronos na ta ma8oume ola 8) 8)

της γερμανιας ηταν περιπου αυτο, με τη διαφορα οτι ειχε αλλο ενα. το…

Kill With Power

παντως ειναι μουσι που λενε οτι θα ειναι το ιδιο με γερμανια και τσεχια αφου στη γερμανια ηταν μικροτερο.

τα επιπλεον κομματια στην τσεχία:

Bloοd of My Enemies
Outlaw
Hail & Kill
King of Kings
House of Death
Power

αυτα.

Through the aide of our Russian promoter and sponsor, all technical issues have been quickly resolved allowing MANOWAR to confirm their show for Moscow. MANOWAR will perform on Saturday April 07, 2007 as planned.

:lol3: :lol3:

Όπως είπα και πιο πριν, δε θα μπορούσα να θυμάμαι τον Ατλαντίς, γιατί μεγάλωσα στην επαρχία, αλλά παρ΄όλα αυτά τον είχα ακουστά… Δε νομίζω ότι είναι θέμα εποχής… Χθες που έβαλα από νωρίς για να ακούσω την εκπομπή, άκουσα και λίγο από την προηγούμενη. "Και να περάσουμε στο επόμενο κομμάτι από τον Παντελάρα (ή Βαγγελάρα δε θυμάμαι…) που μας ζήτησε ο ΧΧΧ από τάδε περιοχή…). Ο οποίος Παντελάρας είναι hip hop και τραγουδάει (:wink: για τις κόντρες στα λιμανάκια κ το πόσο γαμάτο είναι το αμάξι του… Κάτι τέτοιες εκμπομπές μου δίνουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε παιδιά του γυμνασίου… Και αν μη τη άλλο δεν είναι ο ορισμός του PURE ROCK!!! Έχω πέτύχει πολύ καλές εκπομπές αλλά κατά τύχη στην Αθήνα. Αν έχεις καμμιά ιδέα στείλε ένα pm, μην χαλάσουμε και το topic… :roll:

Ελπιζω Γιαννη να ισχυει της Τσεχιας…[-o< [-o< [-o<

καλα οι τυποι δεν παιζονται…φαινεται μιλησαν τα δολλαρια των ρωσων…παντως τους παραδεχομαι τους manowar…περνεις ολες τις συναυλιες της περιοδειας εκβιαζεις για παραπανω λεφτα γιατι βλεπεις ολοι οι συναυλιακοι χωροι της περιοδειας εχουν τεχνικα προβληματα(δυσκολοι καιροι για συναυλιες βλεπεις) με ακυρωση και εχοντας την βοηθεια των υπολοιπων μπαντων που ειναι στην εταιρια σου τα οποια ολως τυχαιως ακυρωνουν για τον ιδιο λογο…!!!αφου παρεις τα λεφτα σου τοτε ως δια μαγειας τα τεχνικα προβληματα λυνονται…that’s what i call business…

Και αν δεν παίξουν και καλά, τότε έχουν τη δικαιολογία έτοιμη…:-k :-k

Οι μέρες πλησιάζουν κι έτσι για να 'χετε ένα παραπάνω κίνητρο να περάσετε από το περίπτερο μας, ορίστε…
http://i62.photobucket.com/albums/h103/AphroditesChild/Katerina_02.jpg
8O 8O

Δεν κακό εεε; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τα εχουμε πει αυτα Ηλια, θα ειμαστε ολοι ΕΚΕΙ!!!:smiley:

Αποφάσισα ότι τελικά δεν θα παω…
Έχει γίνει παρωδία η υπόθεση.

κριμα, επειδη μαλλον θα ειναι καλο σαν λαιβ, αλλα δε σε αδικω, καθως καποια πραγματα ειναι πιο σημαντικα…:wink:

Δυο μερες ειχα να μπω στο forum και διαβαζω οτι οι …τεχνικες δυσκολιες ξεπεραστηκαν. Αφου φανταζομαι μπηκαν καποια χερια βαθια στην τσεπη απο τους διοργανωτες. Ας ειναι κι ετσι…!! Σιγουρα παντως το Νεο Ρευμα κερδισε ποντους απο αυτη την ιστορια.
Εμαθα επισης οτι οι manowar θα παιξουν το black wind, fire and steel στα ελληνικα#-o Δεν παιζουν καλυτερα το “για τα λεφτα τα κανεις ολα” του Αντυπα. Πιο πολυ θα τους παει σα στυλ. Θα ειναι και επικαιρο. :lol:

kourou, ετσι θα την εχετε την κοπελα στο περίπτερό σας?? :roll: :–
Θα τα πουμε εκει!!

και συγκεκριμενα ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Τσεχιας…

H πανσεληνος με καλει
το βασιλειο μεσα ζει
Η μυστικη ψυχη και λιονταριου καρδια
ερχομενα απο το φυλαχτο
Η εκσταση της μαχης με παει
εκει που το γερακι πεταει
Αιωνια νιοτη μου χαρισαν
Ποτε δε θα πεθανω!

α ρε Ερικ… σε λυπαμαι πραγματικα… ουτε δυο σειρες δε θα βγαλει σωστα ο αμοιρος… :lol:

Δεν τους εχω δει ποτε Live και ειχα αποφασισει να παω ετσι, για την εμπειρια. Ρωτησα οποιον ηξερα που τους εχει δει και κανεις δεν μου ειπε εστω λιγα καλα λογια.
Εμαθα οτι επαιξε και τρελλο playback στο live με τη συμφωνικη στη Γερμανια, εγιναν και οσα ξερουμε με το Νεο Ρευμα και δεν βρηκα ουτε κατι ελαχιστο ωστε να πεισθω και να δωσω το 50αρικο…

Δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω, να ουρλιαξω ή να κλαψω…
:-k

de diafwnw mazi sou, kai egw exw xenerwsei me tous manowar. alla prepei auto to festival na petuxei gia spasimo sth gamwdidi… kai to neo reuma exei anevei polu sta matia m meta apo olo auto. exoun prospa8hsei para polu gia auto to festival, me mono arnhtiko to oti epemeinan sto na feroun tous manowar (h alliws periodeia texnikwn provlhmatwn). ama petuxei fetos, tou xronou 8a xei akoma kalutera onomata logika…:wink: :wink:

opote…oloi epica:roll: :roll:
elpizw na mhn yparxoun texnika provlhmata sto periptero sas kai den einai ekei h simons…8a to gremisoume :lol: :lol: :lol:

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Eιναι πολυ τραγικο στα ελληνικα!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Ενας λογος να χαιρομαι που θα χασω τη συναυλια…:-s

Aπαιτω απο αυτους που θα ειναι στο περιπτερο να φυγουν μολις ερθει η Σιμον για να περασω κι εγω σαν ανθρωπας λιγο ποιοτικο χρονο με τη μελουσα γυναικα μου.Αν δεν εισακουσθει το αιτημα υπαρχει και ο βιαιος τροπος να σας πεισω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: