March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

Μάρτιο στην Ελλάδα.
Από banner στο site του Νέου Ρεύματος (www.neorevma.gr).

Είμαι ήδη εκεί.-

Κι εγώ…

Θα σκασω καβαλα πανω στο γαϊδουρι (Telisvas) στην συναυλια

Τελειωμένος ποζεράς, σιγά μην δεν παει στους Manowar…

25η Μαρτίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. O χώρος πάντως δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός για metal συναυλίες. Οι Manowar επαιξαν και το 1992 στον ίδιο χώρο και από bootleg της συναυλίας που έχω, ο ήχος έχει πολύ αντίλαλο.

Το banner της εταιρίας λέει για μαραθώνιο. 5 ώρες μουσικής. Θα παίξουν δύο ελληνικά, δύο ξένα support (Rhapsody και HolyHell) και οι Manowar.

Πάντως να είμαστε προετοιμασμένοι όλοι μας για τις απίστευτες ποζεριές από τους Manowar. Το 99 που τους είχα δει ζωντανά, έπαιξαν συνολικά 1,5 ώρα, από την οποία καθαρή μουσική ήταν μόνο τα 60 λεπτά. Το υπόλοιπο μισάωρο, ήταν μπλα μπλα του στύλ πόσο γαμιάδες είμαστε και πόσο true metal είστε στην Ελλάδα, και γενικά το ίδιο παραμύθι που λένε σε όλες τις συναυλίες. Ανέβασε και μια γκόμενα στην σκηνή και άρχισε να την πασπατεύει, ενώ ανέβασε και ένα 16 χρονο με στοιχειώδεις γνώσεις στην κιθάρα για να τζαμάρει μαζί τους. Συν ότι είχαν φέρει και τους super-dooper ενισχυτές τους, για να δείξουν πόσο δυνατό ήχο έχουν σαν μπάντα, με αποτέλεσμα να πέσει τουλάχιστον 3 φορές το ρεύμα.

Διάβασα πρόσφατα ότι τα έχουν σταματήσει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια και παίζουν 2 ώρες καθαρή μουσική. Αλλά με τους Manowar ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Έπαιξαν το 99 στο soundcheck τα απίστευτα κομμάτια, λέμε θα δούμε την συναυλία του αιώνα και τελικά μείναμε με το π@υλ… στο χέρι.

Θα δούμε.

Από το επίσημο site των Manowar:

MANOWAR Guitarist Injured In Motorcycle Accident
Friday - January 27, 2006

Karl Logan, lead guitarist of heavy metal powerhouse MANOWAR, was injured on Tuesday, January 24th 2006 in a motorcycle accident. Logan sustained severe injuries to his left arm, which will prevent him from performing for an as-yet-unknown period of time. “MANOWAR will have to reconsider all of our plans, but the good news is that Karl is ok and he’ll be back stronger than ever,” says MANOWAR bassist Joey DeMaio.

Logan was preparing to record his lead guitar parts for the upcoming, yet to be named, MANOWAR album, the release of which will now be delayed. Touring plans are also expected to change as a result of this unfortunate turn of events. However, MANOWAR will soldier on. “We don’t have any more information at this time,” says DeMaio. “But nothing ever has, or ever will, stop MANOWAR.” More information will be released as it becomes available.

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η εμφάνιση τους στην Ελλάδα είναι και η πρώτη συναυλία της περιοδείας… :frowning:

Μακάρι να αναρώσει σύντομα ο άνθρωπος. Σημασία πάνω απ’ όλα έχει η υγεία και μετά όλα τα άλλα!

Ω γαμώτο. Πάλι μπαταρισμένος θα παίξει ο Logan. Και το 99 είχε παίξει με γύψο στο πόδι και ήταν συνέχεια καθισμένος. Πάλι βλέπω να παίζουν κάτω από ώρα και δε μου αρέσει. Εκεί που είπαμε ότι έχουν κόψει τις μαλακίες, να πάλι τα ίδια.

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά πηγαίνω μόνο για Manowar άντε και Rhapsody. Να δόυμε πάντως τί σκαρφίστηκαν από το Νέο Ρεύμα. Στην κεντρική σελίδα του rocking αναφέρει λεπτομέρειες για το φεστιβάλ. Να δούμε τί θα γίνει.

Παει για ακυρωση…

Δύο σκηνές… Στη δεύτερη headliners οι MOONSPELL. Δύσκολο να ακυρωθεί το live λόγω του τραυματισμού του logan, αλλά ας περιμένουμε.
Το Rockwave είναι τα λεφτά όμως να δούμε τί παίζει! Έλλειψη μεγάλων ονομάτων κι όσο κάτι BON JOVI ζητάνε διπλάσια από τους BLACK SABBATH (δικαιλογημένα ή όχι δεν μας πέφτει λόγος), θα ψαχνόμαστε… Λες να έρθει κανένα “εργαλείο”; Λέω εγώ…

sorry
http://www.metal-temple.com/news.asp?id=5309

Μωρέ δε μας χε… λέω εγώ οι Jovi;;; Να έρθει το “εργαλείο” να γίνει πανικός :smiley: 8) :stuck_out_tongue: :wink: !!!

MANOWAR, RHAPSODY and HOLYHELL Postpone Tour
Thursday - February 02, 2006

Due to an unfortunate accident involving MANOWAR guitarist Karl Logan, all upcoming European dates of the “Demons, Dragons and Warriors World Tour” will be postponed until further notice. This postponement will include the performances of RHAPSODY and HOLYHELL.

Logan was injured on Tuesday, January 24th 2006 in a motorcycle accident. He sustained severe injuries to his left arm, which will prevent him from performing for an as-yet-unknown period of time.

More information, including an updated tour schedule, will be released as it becomes available.


Φυσικά ανακοίνωση από το Νέο Ρεύμα μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει. Και γιατί θα έπρεπε άλλωστε? Ποιός ο λόγος? :x

Επίσημα πληροφόρησε το Νέο Ρεύμα ότι ακυρώνεται η περιοδεία. Το θέμα είναι όμως ότι προσπαθούν να σώσουν τη διοργάνωση. Έχουν κάνει πολλές προτάσεις σε μεγάλα σχήματα και περιμένουν άμεσες απαντήσεις. Ακόμα δεν ξέρουν τί να κάνουν με τα εισητήρια όσων ήθελαν να δουν μόνο τους ΜANOWAR και πιθανώς να μη γουστάρουν να δουν ό,τι άλλο φέρουν. Σαν διοργάνωση την ονομάζουν March Metal Day κι όχι live των MANOWAR. Περίμεναν όλοι μέχρι τελευταία στιγμή τί θα γίνει με τον Logan, αλλά τελικά δεν μπορούν να έχουν ακριβή ημερομηνία επιστροφής του… Επίσης αναβάλλεται και η κυκλοφορία τοιυ δίσκου τους μέχρι νεώτέρας (άλλο που δεν ήθελαν οι MANOWAR. Όλο καθυστερήσεις είναι άλλωστε)…
Ισχύει η εμφάνιση των MOONSPELL στη δεύτερη σκηνή κι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το γκρουπ που θα αντικαταστήσει τους MANOWAR, RHAPSODY και HOLYHELL…

Ποιόν ακριβώς έχει πληροφορήσει το Νέο Ρέυμα? Διότι επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει πουθενά. Καλά κάνουν και προσπαθούν να σώσουν την διοργάνωση αλλά το να μην ενημερώνουν τον κόσμο είναι απαράδεκτο. Μην ξεχνάμε ότι η προπώληση συνεχίζεται (http://www.i-ticket.gr/main/scheduled.jsp?eventid=1000&multiid=10050) και πολλοί θα πάνε να αγοράσουν εισιτήρια χωρίς να γνωρίζουν ότι τα 3 βασικά γκρούπ του φεστιβάλ(?) έχουν ακυρώσει.
Προσωπικά, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και πάλι τα κλασικά ελληνικά φαινόμενα. Θα καθυστερήσουν δηλαδή οι διοργανωτές να γνωστοποιήσουν τις ακυρώσεις για να κοιτάξουν να πουλήσουν όσα περισσότερα εισιτήρια μπορούν με την λογική του ότι, εντάξει, θα στεναχωρηθούν κάποιοι αλλά αφού θα έχουν πάρει που θα έχουν πάρει το εισιτήριο μπορεί και να έρθουν να δούν ότι άλλο τους φέρουμε.

Και ναι, οκ, το όλο event μπορεί να διαφημίστηκε ώς March Metal Day, αλλά η όλη ιστορία ξεκίνησε από το πακέτο Manowar-Rhapsody-HolyHell και ύστερα εξελίχθηκε σε"φεστιβάλ". Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έτσι και βάλουμε πάνω από δύο ξένα γκρούπ να παίξουν μαζί τότε η συναυλία αυτομάτως μετατρέπεται σε φεστιβάλ!!! Συγνώμη αν αυτά που λέω ακούγονται κάπως πικρόχολα αλλά την έχουμε ξαναζήσει την ιστορία πάααααααρα πολλές φορές!
Και πολύ θέλω να δώ ποιό θα είναι το όνομα εκείνο που θα αντικαταστήσει τα 3 που ακυρώθηκαν και για το οποίο θα δεχτεί ο κόσμος να δώσει 55 ευρώ!!!

Όσο για αυτό εδώ:
“To March Metal Day έχει πολλές φιλοδοξίες και θέτει τον πήχη πολύ ψηλά! Στο τεράστιο χώρο του φεστιβάλ, εκτός από τις δύο σκηνές θα φιλοξενηθούν πολλά περίπτερα που θα πωλούν ενδιαφέροντα είδη, από cd και ρούχα έως τατουάζ, ενώ θα υπάρχουν και ενδιαφέροντα περίπτερα μη κυβερνητικών οργανώσεων! Ταυτόχρονα θα υπάρχει εστιατόριο και πολλά μπαρ, ώστε η πολύωρη περιπλάνηση στους χώρους του φεστιβάλ να ισοδυναμεί με ημερήσια επίσκεψη σε ένα πολυχώρο! Ο χώρος του March Metal Day διαθέτει τις καλύτερες τουαλέτες που έχετε δει σε ελληνικό φεστιβάλ καθώς και άπλετο χώρο για δωρεάν πάρκινγκ!”
Βρέ να δείς που κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει… Α, ναι, κάπως έτσι δεν περιέγραφε και η Astra το G-fest???
Το ξέρω ότι γίνομαι κακός αλλά τι να κάνουμε, την έχουμε πατήσει πολλές φορές! Enough is enough!! 8)

Από Νέο Ρεύμα:

“Το Νέο Ρεύμα με λύπη του ανακοινώνει ότι η διοργάνωση του πρώτου March Metal Day festival αναβάλλεται. Ο λόγος είναι ήδη γνωστός στους περισσότερους: ο σοβαρός τραυματισμός του κιθαρίστα των Manowar , Karl Logan, μετά από ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του και η ως εκ τούτου ακύρωση της μετάβασής τους στην Ελλάδα και η αναβολή της περιοδείας τους μαζί με τους Rhapsody και τους Holyhell, που ξεκινούσε απο Ελλάδα και περιελάμβανε ακόμα 11 πόλεις Η ακύρωση και των τριών σχημάτων που μετείχαν στη 1η σκηνή του φεστιβάλ March Metal Day άφησε μεγάλο κενό και παρόλες τις προσπάθειές μας δεν κατέστη δυνατό να αναπληρωθεί κατάλληλα, σε τόσο σύντομο διάστημα. Τα προπωλημένα εισιτήρια του March Metal Day θα εξαργυρώνονται έως το τέλος Φεβρουαρίου στα σημεία πώλησης. Το March Metal Day θα επανέλθει δριμύτερο.”

http://www.neorevma.gr/news.php?id=27

den nomizw oti fteei o diorganwtis edw… akirwthike giati oi MANOWAR logo tou atiximatos den mporoun na paixoun.

Συν το ότι μία μπάντα, έστω κι αν είναι οι headliners, άντε και να προσπαθήσεις να την αλλάξεις όπως - όπως. Τρεις μπάντες, όμως, είναι όντως πολύ δύσκολο σε τόσο λίγο μικρό διάστημα.