Marduk - αθηνα 20/10 - θεσσαλονικη 21/10

Οι MARDUK επιστρεφουν στην Ελλαδα με νεο αλμπουμ και 4 ακομη γκρουπ σε ενα mini festival σε Αθηνα και Θεσσαλονικη τον Οκτωβρη!

Πιο συγκεκριμενα Tριτη 20 Οκτωβριου στην Αθηνα στο Κυτταρο και Τεταρτη 21 , Θεσσαλονικη στο Eightball !

Μαζι τους θα ειναι οι SVART CROWN ,CREST OF DARKNESS ( Norway ) , BIO-CANCER ( Ελλαδα ) και CVINGER REALM ( Italy )

Eισιτηρια περιορισμενα των 15 ευρω θα πωλουνται απο αυριο μεσω του ticketarena.gr ,

τα υπολοιπα εισιτηρια στην προπωληση θα ειναι στα 20 ευρω , ενω στην εισοδο θα κοστιζουν 23 ευρω.

…μια χαρά…μακάρι νά’μαστε σε θέση να πάμε:):!:

Τα εισιτηρια των 15 ευρω εξαντλουνται. 3 εμειναν για Αθηνα και 11 για Θεσσαλονικη , απο το ticketarena.gr.

Γεια. Παίζει να έχει πάρει κάποιος εισιτήριο για Αθήνα; Το δικό μου είναι χωρίς το κομμάτι που κρατάνε στο ταμείο συνήθως και το πρόσεξα σήμερα και δεν μου έχει ξανα τύχει. Έτσι τα δίνουν ή θα έχω θέμα;

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε ήδη αγοράσει εισιτήριο δυστυχώς έχω κάποια άσχημα νέα για εσάς, ακυρώθηκαν οι υπόλοιπες συναυλίες των Marduk, συμπεριλαμβανομένου και των δύο φυσικά ελληνικών ημερομηνιών, όπως δήλωσε το συγκρότημα στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

?Δυστυχώς, το λεωφορείο των Marduk υπέστη ζημιές στην τρέχουσα περιοδεία σε όλη την Ευρώπη. Και παρά τις προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος από τις εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου της  προσπάθειας να νοικιάσουν ένα νέο λεωφορείο  από 9 διαφορετικές εταιρείες λεωφορείων, κανένας από αυτούς δεν ήταν σε θέση να παρέχει ένα λεωφορείο έγκαιρα για έρθει εις πέρας και το υπόλοιπο της περιοδείας, η Massive Music και οι Marduk αποφάσισαν να αναβάλουν τις υπόλοιπες ημερομηνίες για να την άνοιξη του επόμενου έτους.

Αυτό το γεγονός δεν μπορούσε να το έχει αποτρέψει η μπάντα και σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε.

αλλά ? οι ημερομηνίες θα επαναπρογραμματιστούν  και οι Marduk θα επιστρέψουν!?

Μαλακία. Τα εισιτήρια που και πότε τα επιστρέφουμε;

Oσοι εχετε εισιτηρια μπορειτε απο αυριο το πρωι να παρετε χρηματα σας πισω απο τα σημεια προπωλησης. Σχετικα με τα ηλεκτρονικα εισιτηρια, μεχρι την Τεταρτη θα σας εχουν επιστραφει. Επικοινωνηστε με το ticketarena για περισσοτερες λεπτομερειες.

Αυτα γραφει στο facebook ο διοργανωτης

Ξέρει κανείς καμμιά καλή μαστοράντζα να πάει τους το σενιάρει το λεωφορείο?

Τι βλακείες είναι αυτές΄, δήθεν, δεν μπορούν να βρουν κάποιον να το φτιάξει ούτε να βρούν άλλο λεωφορείο. Άμα σκάσεις το χρήμα όλα γίνονται.