Marduk/Vader/Mastic Scum/Sinate Live In Greece

ποιό πάιξανε οι Vader μετά το Devilizer… το δεύτερο κομμάτι τους δηλαδή…

Όντως… πολύ στρημωξίδι, κάπνα… μπάφοι, έλεος ρε παιδιά… φλομώσαμε!!!:evil::evil:

Προσωπικά περίμενα να γεμίσει λόγω Marduk κυρίως και μετά Vader!!!

Σε μεγαλύτερο χώρο, Γκαγκάριν, πιστεύω πως θα φαινόταν άδειο!!!

Άντε και του χρόνου!!!:metal::metal::metal:

(Σε καλυτερες συνθηκες :p)

ρε μαν (ντεντ) δεν μιλησε κανεις για τρουισμο και τετοιες μαλακιες … ουτε για παραγωγη , στην τελικη γιατι στο those of the unlight παιζανε πιο αγρια ? Το review το διαβασες ? Εγω ειπα με βρισκει απολυτα συμφωνω σε αυτα που λεει , δεν πειθουν καθολου , και ολο ο σαματας γυρω απο το ονομα τους αν το χεις παρατηρισει ειναι λογω Μορτους . Οποτε ειναι project or what ?

weedow ~> grind ? GRIND ???

Το διαβασα. Τι να σου πω εμένα μουσικά στο τελευταιο τουλάχιστον με έπεισαν (για τα πρωτα ουτε λογος φυσικα). Νομιζω ειναι λιγάκι too much να τους πεις project ετσι και αλλιώς η μπαντα ήταν ο πάντα ο Morgan αυτος κινουσε τα νηματα πισω απο τους Marduk αυτος το κανει και τωρα που εφερε τον Mortuus. Και καλα έκανε αφου όπως ξαναειπα ο τελευταιος είναι υπευθυνος για την, αναβιώση να την πω τωρα ισως να ειναι και υπερβολη, για το καινουργιο ενδιαφερον που υπαρχει τέλος πάντων γυρω απο το ονομα τους λογω του Mortuus. Μην ξεχνας πως ο Mortuus συμμετεχει ενεργα στις συνθεσεις των δισκων απο τοτε που ηρθε. Απλα οι Marduk κάπου ειχαν κουρασει τον κοσμο θελαν μια ανανεωση, αυτο το καταλαβε ο Morgan για αυτο πηρε τον Mortuus και τον αφησε να συμμετεχει ενεργα στις συνθεσεις.

Που ειναι ρε παιδια αυτο το review να το διαβασω κι εγω

Εσύ πως θα τους χαρακτήριζες;:?

[CENTER]Οι άνθρωποι δίδαξαν τι σημαίνει Black Metal και εμείς πάνω τους αποζημιώσαμε για τα καλά…Τιμή της χώρας μας να έρχονται τέτοιες μπάντες σαν τους Marduk!Για τους Vader δεν λέω πολλά γιατί παίξανε 7 κομμάτια (νομίζω) μόνο,λόγω προβλήματος του τραγουδιστή στη μέση του.Sinate απλά καλοί.Mastic Scum , δεν εντυπωσιάστηκα.
Τίποτα άλλο.

[SIZE=“4”]MARDUK ΡΕ ΜΟ******ΥΝΙΑ!!![/SIZE][/CENTER]

Παρακαλώ συνεχίστε στο τόπικ για την ελληνική underground σκηνή. Καθότι ήταν ενδιαφέρουσα η συζήτηση σας μεταφέρθηκε εκεί για να μπορούν να συμμετάσχουν κι όσοι δε διαβάζουν αυτό το τόπικ.

Ας επιστρέψουμε τώρα από εκεί που μείναμε:

:lol::lol::lol::lol:

Τhe best ατάκα!!!

σωστη κινηση μεν … αλλα ρε hil ποσο γλυφτρακι εισαι ? :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτή είναι μπεστ ατάκα έβερ. χαχαχαχαχαχ