Mark garneder + paula frazer 2 νοεμβρίου @ rodeo

Πλέον το 2009 μπορεί και επίσημα να ανακυρηχθεί ως η καλύτερη συναυλιακή χρονιά των τελευταίων χρόνων!!!

Ο Mark Gardener των θρυλικών Ride και η ΘΕΑ Paula Frazer των επίσης ΘΕΩΝ Tarnation (ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!) θα βρίσκονται στις 2 Νοεμβρίου στο Rodeo, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Alterground!!!

[SIZE=“3”]WOVEN HAND και PAULA FRAZER μέσα στον ίδιο μήνα!!![/SIZE] 8O 8O 8O

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Λετε η Frazer να παιξει και το “Your Thoughts And Mine” ?

Απιστευτη κομματαρα!!!

Πάντα παίζει πολλά από Tarnation οπότε, ναι, είναι πολύ πιθανό να το ακούσουμε και αυτό μαζί με όλους τους υπόλοιπους ύμνους!!
Και ακόμα δεν έχει μπεί ο Οκτώβριος γαμώτο!!

Η γυναίκα έχει απίστευτη φωνάρα - ανατριχίλα σκέτη!!

Ο Mark Gardener άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα ανεξάρτητα ʽ90s, αποτελώντας ιδρυτικό μέλος των μεγάλων Ride, συνυπογράφοντας δίσκους όπως το Nowhere ή το Going Blank Again (αμφότεροι κυκλοφόρησαν στην Creation) που χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως μουσικά διαμάντια. Πλέον, ως σόλο καλλιτέχνης (έχοντας ήδη κυκλοφορήσει ένα εξαιρετικό στούντιο άλμπουμ) παρουσιάζει τις προσωπικές του συνθέσεις, μαζί με αρκετά τραγούδια από το ένδοξο παρελθόν του με τους Ride.

Γνωστή αρχικά ως τραγουδίστρια των Tarnation, ο πρώτος δίσκος των οποίων κυκλοφόρησε από την θρυλική 4AD, η Paula Frazer μεταφέρει με την υπέροχη φωνή και τις εύθραυστες συνθέσεις της, ένα άρωμα εκλεκτικής folk και alternative country. Με υπέροχες δουλειές στο ενεργητικό της (τόσο με τους Tarnation, όσο και σόλο) έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας.
Μια μοναδική ? double bill ? βραδιά, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο σημαντικούς εκπροσώπους της εύθραυστης, όσο και ρομαντικής πλευράς της δεκαετίας του 1990, με τις απαραίτητες, φυσικά, συνδέσεις με το παρών!

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO CLUB
ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ? ΤΑΜΕΙΟ): 22 EURO
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ/ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO CLUB)

θα παει κανεις σημερα?

Εγώ εννοείται ότι θα είμαι εκεί!
Και με την ευκαιρία, πρόσφατη συνέντευξη της Paula Frazer στο avopolis: http://www.avopolis.gr/interviews/default.asp?ID=545

Εύχομαι μόνο να μην είμαστε 3 και ο κούκος!!

Τελικα δε τα καταφερα να παω, οποτε johnk_dark γραξε κανα σχολειο/σετλιστ μπορεσεις.

Προσπαθώ σήμερα όλη μέρα να ξεπεράσω τον εκνευρισμό μου για να μπορέσω να γράψω κάτι αντικειμενικό για την χθεσινή βραδιά, αλλά μέχρι στιγμής δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει. Βλέπετε, όταν περιμένεις πάνω από μία δεκαετία για να δείς έναν καλλιτέχνη που λατρεύεις και τελικά αυτός καταλήγει να παίξει 35 μόνο λεπτά λόγω κακού προγραμματισμού (ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο έφταιξε…), τότε είναι δύσκολο να δείς τα πράγματα ψύχραιμα. Ενώ λοιπόν οι πόρτες στο Rodeo άνοιξαν λίγα λεπτά μετά τις 9, η Paula Frazer ανέβηκε στην σκηνή στις 10:40, έπαιξε 35-40 λεπτά συμπεριλαμβανομένου και του encore και έφυγε άρων άρων για να ανέβει στην σκηνή ο Mark Gardener! Και αυτό παρ’όλο που λίγες μέρες πρίν στην συνέντευξη που έδωσε στο avopolis έλεγε:

Στις εμφανίσεις μου στην Αμερική συνήθως παίζω μόνο 40 λεπτά το πολύ. Στο Rodeo όμως αναμένεται να παίξω 90 λεπτά, έτσι έχω ετοιμάσει και κάποια παλιά τραγούδια, τα οποία δεν έχω παίξει εδώ και καιρό.

Μέσα σε αυτά τα 35-40 λεπτά λοιπόν προλάβαμε να ακούσουμε και δικά της κομμάτια και των Tarnation, όπως τα Game of Broken Hearts, Always On My Mind, An Awful Shade of Blue, Watercolor Lines, Your Thoughts And Mine, All The Time και μερικά ακόμη, αλλά τί να το κάνεις? Έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή το setlist που είχε μαζί της πάνω στην σκηνή, το οποίο περιέχει καμιά 10αριά (!!) ακόμη κομμάτια τα οποία και προφανώς δεν πρόλαβε ποτέ να παίξει!! Και ήταν ολοφάνερο ότι την πίεζε ο χρόνος αφού και πρίν αλλά και κατά την διάρκεια του encore συνεχώς ανέφερε ότι “τελειώνει” και σε λίγο θα βγεί ο Mark, με μία απολογητική φωνή που σου ράγιζε την καρδιά! Εντάξει, το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι ήταν εκεί για τον Mark Gardener, αλλά από την στιγμή που η συναυλία είχε διαφημιστεί ως double-bill τότε θα έπρεπε και οι 2 καλλιτέχνες που έπαιζαν να παρουσιάσουν ολόκληρο το σετ τους. Και στο κάτω κάτω, ας σταματήσουν επιτέλους οι Έλληνες διοργανωτές να ξεκινάνε τα live στις 11 η ώρα για να μην δημιουργείται πρόβλημα!! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!!! :x

Εννοείται ότι η εμφάνιση της Paula ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ, και ας κράτησε όσο κράτησε…

Για τον Mark Gardener δεν έχω να πώ τίποτα. Ποτέ δεν ήμουν fan των Ride (αν και τους ακούω ευχάριστα) αλλά εχθές σπάστηκα τόσο πολύ με αυτό που έγινε που έκατσα για κανά δυό κομμάτια μόνο και έφυγα. Ό,τι είδα πάντως μου φάνηκε αδιάφορο.

Κριμα, ευτυχως που δε πηγα απ’τη μια, απ’την αλλη η Frazer ειναι εμπειρια. Ελπιζω να ξαναρθει, να τη δω κι εγω, με καλυτερες συνθηκες.

Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα ξανάρθει, αλλά δυστυχώς η Paula παίζει πλέον πολύ σπάνια Ευρώπη - αυτή ήταν η πρώτη της περιοδεία εδώ και πολλά, ΠΟΛΛΑ χρόνια. Ας ευχηθούμε να πέρασε καλά όσο καιρό ήταν εδώ, (Ευρώπη εννοώ) ώστε να μας ξανακάνει την τιμή…
Από την άλλη, το San Francisco είναι μία πανέμορφη πόλη με τεράστια μουσική σκηνή, οπότε με βλέπω για κανά ταξιδάκι μπρος τα εκεί του χρόνου… :stuck_out_tongue: