MARK LANEGAN BAND - 4/4 Principal, 5/4 Fuzz

Μπα, κι εγώ δεν έχω δει Marky Ramone κ το 'ψηνα χοντρά αλλά ο μεγάλος Mark (όχι μόνο λόγο έλειψης υποκοριστικού) έχει μεγαλύτερη αξία για μένα.

Εννοείς ότι τον έχεις δει σόλο;

Οχι ρε. Οτι εχω δει lanegan αλλα δεν εχω δει marky ramone. Εννοειται lanegan θα παω παλι αλλα θα ηθελα να μην ειναι ιδια μερα να παω και στον Ramone

Lanegan σόλο είναι άλλη φάση :wink: σε σχέση με όταν παίζει με άλλους.

^ Πλάκα κάνεις! Τί αφισάκι ειν αυτό;;

Γαμάτο; :slight_smile:

Yeap. Κ λογικά το principal μετράει πιό πολύ απ τη δική μας τη βλακεία το fuzz… :?

Το πρώην Principal γαμούσε… τώρα πάει αλλού. Θα δούμε :stuck_out_tongue:

Η φωτογραφία είναι η ίδια που υπήρχε στο flyer του 2003 :D.

Oι τιμές των εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη;

Δεν μπορώ να βρω κάπου τιμές για Θεσσαλονίκη αλλά δεν νομίζω να ξεφύγουμε από το 28άρι της αθήνας… άντε να είναι 25 στο ταμείο…

Kαι εγώ είμαι περίεργος να δω τί “ανακαίνιση” κάνανε
Κάνανε τίποτα με τον ήχο και τον εξαερισμό ή αλλάξαν κανένα πατάκι και καμιά καρέκλα και το είπαν ανακαίνιση?:stuck_out_tongue:

Το δίλημα πάντως είναι Mark η Marky?:-k
Το κακό είναι οτι απ’οτι είδα στα setlist δεν λέει τραγούδια από Screaming Trees.
Λίγο ξενέρωμα γιατί πίστευα να πει κανένα από το εκπληκτικό Dust

Μπα αποκλείεται. Εισητήρια που πωλούνται Θεσσαλονίκη. Παίζει να κατέβω κέντρο το απόγευμα

Στις Βρυξελλες παντως προχθες επαιξε το Crawlspace.Μπορει να παιξει τπτ απ’το τελευταιο των Screaming Trees.

Kατέβηκα αλλά δεν έχουν βγει ακόμα Θεσσαλονίκη για Lanegan

Το '98 είχε παίξει Sworn And Broken. Το 2008 με τους Gutter Twins είχε παίξει μια στροφή από το Shadow Of The Season.

Και μην μαλώνετε για το που θα πάτε. Μark ή Μarky οι Θεσσαλονικείς. Θα πάτε σε όποια γίνει :stuck_out_tongue:

ξέρεις κάτι και δεν το λες…?

Δεν ξέρω τίποτα απλά με την κρίση 2 συναυλίες ροκ ταυτόχρονα στην πόλη δεν ξέρω αν μπορούν να επιβιώσουν …