MARK LANEGAN BAND - 4/4 Principal, 5/4 Fuzz

Μας έκαναν τη χάρη τελικά και μετά την Ισπανία, όπου τελείωνε (μέχρι πρότινος) η Ευρωπαϊκή του περιοδεία, θα μας τον φέρουν κι από εδώ! Πρώτη φορά που θα έρθει σόλο από το 2003, μεγάλες στιγμές!! Στην Αθήνα το εισιτήριο έχει 25? στην προπώληση και 28? στο ταμείο, για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω.

Γουστάρω κάργα! Έχω λιώσει και τον νέο δίσκο οπότε θα είμαι εκεί!!!

Kαλη φαση.

Αν βγαιναν τα οικονομικα μου και βολευε να ανεβω Αθηνα, θα ηθελα να τον δω.

Μονο και μονο για τα οσα εχω κερδισει απο αυτον μεσω των QOTSA (κυριως), αλλα και των Screaming Trees.

Aν και η αληθεια ειναι πως προσωπικες του δουλειες δεν εχω ακουσει, κι απ’ οσο θυμαμαι ειναι παρα πολλες.

Άκου το τελευταίο του “Blues Funeral” και τις δουλειές που έκανε μαζί με τον άλλο θεούλη Greg Dulli υπό το όνομα The Gutter Twins.

Kαλή φάση αν και δεν είχα ξετρελαθεί την πρώτη φορά στον μύλο όμως κυρίως λόγω ήχου. Μαλλον θα είναι και η πρώτη συναυλία στο νέο Principal δηλαδή στην παλιά αποθήκη του μύλου δηλαδή στο χειρότερο ηχητικά μέρος για συναυλίες ever. Λένε ότι το έκαναν ανακαίνιση. Άντε να δούμε.

Χμμμμ ίδια μέρα με Marky πάνω… άκυρο δυστυχώς

Κι εμάς στο Fuzz είναι, που ο ήχος του είναι ανεκδιήγητος, ελπίζουμε να τα σκεπάσει όλα αυτά η φωνάρα του Mark.

Σκέφτομαι αν βρω τίποτα εισιτήρια τραίνου με 9? μήπως ανέβω και Σαλόνικα :).

Αν και Τεταρτη δε βολευει καθολου θα γινουν προσπαθειες και κατα πασα πιθανοτητα θα ανεβω.
Επιτελους κι ενα ευχαριστο ρε γαμω!

Ωχ δεν το προσεξα αυτο. Δεν ξερω τι να διαλεξω

Τι να διαλέξεις ανάμεσα στον καλύτερο τραγουδιστή του κόσμου και σε κάποιον τύπο που έπαιζε drums στους Ramones πριν κάτι δεκαετίες; Έλα, εύκολο είναι 8).

Καλα ειπα μια μαλακια :slight_smile:

Τι στο διάολο, ακόμα δεν έχετε δει live τον Marky; :stuck_out_tongue:

εννοείται ότι έχουμε δει :slight_smile:

αλλά θα ακουστούν ramones διάολε. πολύ εύκολα marky για μένα. μη βαράτε δε προσπαθώ να μειώσω τον lanegan αλλά priorites are priorities :slight_smile: :slight_smile:

Ρε παιδια, ειλικρινα, συγκρινετε τον περιοδευοντα θιασο του Marky με τον Lanegan? OK κεφι θα εχει ο Marky, ολοι τον εχουμε δει και εχουμε περασει καλα αλλα ο Lanegan ειναι “status: active” και θεωρω πως εχει μεγαλυτερη αξια απο την μπαντα του drummer των Ramones, που παιζει… Ramones

Έρχεται και με δισκάρα οπότε με ψήνει πολύ…

Marky έχουμε δει ξανά οπότε μάλλον για lanegan με βλέπω… βέβαια αν δεν παίζουν φράγκα πάμε Marky που έχει και σχεδόν μισό τικετ…:wink:

Εχουμε κριση ρεεεεεεε μη φερνετε αλλους καλλιτεχναρεςςςςςςςςς !! :!:

[SPOILER]Θα ειμαστε εκει,με ματωμενες τσεπες,αλλα θα ειμαστε εκει ! :)[/SPOILER]

προφανώς και θα είμαστε εκεί!!! :smiley:

ω ρε φιλε ωρε φιλε ω ρε φιλε8O

Εγω ειμαι μαλλον ο μονος που εχω δει μονο lanegan :slight_smile:

Όχι 8).

Είδα σετλίστ, όσοι περιμένετε παλιά να μην τα περιμένετε.

EDIT: τη συναυλία στο Μύλο το 2003 την έχω σε CD κάπου.