http://www.marklanegan.com/#tourdates
το αφισέτο λέει 25 προπώληση και 30 ταμείο.
αν δεν μου εχουν κοψει ολο το μισ8ο μεχρι τοτε[-X, λεω να παω
Θα τον ήθελα μόνο του, αλλά Lanegan είναι, δν χάνεται
Κρίμα που είναι μόνο Αθήνα. Ήθελα να τους δω…
Κανείς δεν πήγε από δω;:-s
Ξεκινώντας με κάποια πράγματα σχετικά με τη διοργάνωση και μετά για τη συναυλία.
Κάποιος πρέπει να μάθει ελληνικά στους διοργανωτές. Το εισιτήριο έγραφε έναρξη 9:00 και οι πόρτες άνοιξαν 9:10. Όσο και να μου αρέσει το κρύο δεν γούσταρα καθόλου που περίμενα 25 λεπτά απλά περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες.
Επίσης δεν μου άρεσε το μερτς. Μόνο το τελευταίο και ένα λαιβάκι είχε. Ούτε καν τα προηγούμενα της συνεργασίας(ήθελα να αγοράσω το Ballad of the Broken Seas)
Στα της συναυλίας τώρα πολύ καλό το σαπόρτ(όποιος άκουσε όνομα να πει γιατί θέλω να το ψάξω). Indie με γυναικεία φωνητικά και ψυχεδελικές πινελιές. Είχε φυσαρμόνικα και κλαρινέτο σε κάποια τραγούδια και τσέλο σε όλα.
Ο Λάνεγκαν και η Campbell άψογοι πάνω στη σκηνή. Φωνάρες και οι δύο. Παίξανε μόνο κομμάτια από τις συνεργασίες τους με έμφαση στο τελευταίο. Ο ήχος στην αρχή βέβαια κλασσικά χάλια(τα όργανα κάλυπταν τις φωνές) σταδιακά έφτιαξε.
Με χάλασε αρκετά η μικρή διάρκεια(1 ώρα και 20 λεπτά) και ότι ήταν πολύ απόμακροι(δεν είπαν ούτε ένα γεια ξέρω γω ήρθαν παίξαν μουσική και έφυγαν). Ίσως θα μπορούσαν να παίξουν και μερικά τραγούδια ο καθένας από την προσωπική τους καριέρα.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Η τελική εντύπωση είναι θετική αλλά θα μπορούσε να ήταν και πολύ καλύτερη.
Τango With Lions:wink:
Να προσθέσω ότι το κοινό στην πλειοψηφία του ήταν απαράδεκτο.
Εναλλακτικοαλτερνατιβ-οτιναναι.
Μηδέν σεβασμός στους καλλιτέχνες. Ε, αή χάσου δηλαδή, αμα γουστάρεις μπιριμπιρι άντε πάνε κανόνισε σουαρέ με φίλες. Κατα τ’ άλλα να’ χουμε να λέμε ότι Lanegan με Campbell γάμησαν. ΟΥΣΤ!
ps: mark θεός, αγαπάω, αν και όντως απόμακρος
Καλά ο Λάνεγκαν ποτέ δε μιλάει απ’ότι ξέρω. Παίρνει κλασσική στάση με το μικρόφωνο κ αράζει.
Πάλι καλά που μίλαγε στα αυτόγραφα δλδ
Αλλά αυτή η φωνή διάολε…
Ειδικά μετά το σημείο που είπε 2 τραγούδια μόνη της η Ίζομπελ και ξεκίνησε το Back Burner ανατρίχιασα.
Άντε και του χρόνου solo γιατί το Wedding dress δεν είναι αρκετό
Ήθελα να το πω αυτό αλλά ήδη είχα κράξει πολύ.
Όχι μόνο μίλαγαν αλλά και γέλαγαν και σχολίαζαν. Ειδικά στα κομμάτια που τραγουδούσε μόνο η Campbell ήταν πάρα πολύ ενοχλητικό.
Υ.Γ.1 Ψόφος σε κάτι τύπους δίπλα μου που έπαιζε το Get Behind Me και χτυπιόντουσαν λες και άκουγαν death metal.
Υ.Γ.2 Αν έγινε αυτό με το μπιριμπιρι εδώ τρομάζω όταν σκέφτομαι τι θα γίνει στους GY!BE
A γεια σου, γιατι νομιζα οτι ημουν ο γκρινιαρης του χωριου χθες. Το εχω τονισει και στο report που αυριο πρωι θα ανεβει
Ημαρτον δλδ
τι σας παραξενευει ρε παιδια…σε ΚΑΘΕ live σε αυτη τη γαμημενα απολιτιστη χωρα γινεται αυτο το πραγμα…απλα oταν βαρανε οι ηλεκτρικες δε γινεται αντιληπτο… και στους Woven Hand τα ιδια χαλια…
Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι κάνουμε λόγο για τον πολιτισμό μας και το πόσο περήφανοι είμαστε γι’ αυτόν, αλλά αυτό μάλλον είναι κουβέντα για άλλο θρεντ.
Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να βλέπουμε πιο καθαρά κάποια πράγματα? Έστω και με αφορμή κάποια λάηβ, αν δεν μπορούμε να τα δούμε αλλιώς.
Μήπως αντί να νιώθουμε σαν τους γκρινιάριδες του χωριού πρέπει ν’ αρχίζουμε να κράζουμε? Και όποιον πάρει ο χάρος, προσωπικά δε με νοιάζει. Ειδικά από τη στιγμή που για μένα το πιο μελανό σημείο, ειδικά για το χθεσινό βράδυ, ήταν το κοινό.
Και οι Ολλανδοί τα ίδια σκατά πάντως εδώ, μας τα 'πρηξαν.
Και εκεί έκατσαν για αυτόγραφα μετά?
my thoughts exactly!
δυχτυχώς δεν μπήκα ποτέ στο κλίμα της συναυλίας, έπρεπε να παίξουν κάπου αλλού, με καθήμενους ίσως, μια μικρότερη αίθουσα, ένα θεατράκι, μακριά από μας πάντως, έξω, σε πόλη που να μην έχει έλληνες ομογενείς για να είμαστε σίγουροι
Δεν θα είχε διαφορά, το ίδιο κοινό θα ήταν.
Γενικώς αυτό το κοινό το εναλλακτικοδήθεν είναι για τον π…
Μόστρα μόνο και φρου φρου και από ουσία μηδέν.
Μόνο στέκονται με ποτ-άκι (όπως το αποκαλούν) και περιμένουν να σχολιάσουν για όλους αυτούς που βλέπουν (τζάμπα συνήθως και με παρακαλετά σε όποιον ξέρουν) πόσο καλύτεροι ήταν στο Βερολίνο, Μιλάνο, Βαρκελώνη κοκ που τους είχαν δει πριν 5 χρόνια.
Αι στα τσακίδια γελοίοι.
Υ.Γ. Κάποιος να φέρει τους Suicidal σύντομα παρακαλώ
ναι αλλά δε θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, αντε να πετούσαν μπαρούφες στα κενά, όπως στον Αγγελάκα πρόσφατα
Εκπληκτικός ο Mark, για μια ακόμα φορά. Όταν επέστρεψε από τα παρασκήνια και είπε το Back Burner έτρεμαν οι τοίχοι από την μπασίλα. Back Burner, Honey Child, Circus και Wedding Dress τα highlights. Η Campbell ποτέ δε μου είχε φανεί τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτό με τον κόσμο με ενόχλησε και μένα, όχι όμως τόσο πολύ όσο λέτε.
Σε λίγες μέρες μάλλον θα ανέβει ηχογράφηση στο γνωστό δικτυακό τόπο (δεκάρα η ντουζίνα) :).
Isobel Campbell & Mark Lanegan
2010/12/12
Gagarin 205, Athens, GREECE
Revolver
(Do You Wanna) Come Walk With Me?
Ramblin’ Man (Hank Williams cover)
Wedding Dress (Mark Lanegan cover)