Married With Children

Al Budy ΘΕΟΣ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ενα τεραστιο ρισπεκτ σε εναν τεραστιο χαρακτηρα!
Επισης η κορη του απλα δεν υπαρχει!

Θεικό σήριαλ, δεν υπάρχουν αυτά πλέον, ειδικά αυτά με οικογένειες που είναι όλοι σωστοί, ηθικοί και Politically correct. O κάθε ένας τους κορυφαίος χαρακτηρας απο τον Αλ μέχρι το σκύλο τους και απο την Πεγκ μέχρι τη γειτονισσα Μαρσυ. Οτι καλύτερο κυκλοφορούσε σε κωμικό σήριαλ εκείνη την εποχή. Εντελώς θείλα ο τρόπος που ο Αλ φώναζε “Pumpkin” την κόρη του και έβαζε το χέρι μέσα στο παντελόνι.
Μερικές φορές το πετύχαινα στο Μακεδονία TV και το έβλεπα. Τωρα δεν ξέρω αν παίζεται ακόμη, κρίμα πάντως γιατι μιλάμε για κορυφή…

Νταξ,στο κλαμπ που ειχανε φτιαξει,το No ma’am,ολοι οι καμμενοι ανδρες που μισουσαν τις γυναικες τους,θυμαμε που ετρωγαν κορν φλεηκς σε μπυρα…τι λεμε τωρα…ενα απο τα καλυτερα σιτκομ εβερ…χαρακτηρες ενας κι ενας…

ατακες al bundy

εχει πολυ γελιο λεμε ,απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εβγαλε ποτε η tv :!:

:bow2::bow2::bow2:

Από τις ελάχιστες σειρές που μπορείς να βλέπεις όσες φορές και να την έχεις ξαναδεί. Συνοδεία πίτσας και μπύρας εκτοξεύει την απόλαυση.

νταχ τα λόγια είναι λίγο για να περιγράψεις πόσο θεϊκή είναι η σειρά!!!
έχω καιρό να το δω στο Μακεδονία,αλλά κρίμα,όσες φορές και να την δεις το ίδιο!!
ΑΛ είναι θεός,μορφάρα,άρχοντας!!!:bow2::bow2::respect::respect:

Now playing: Saturnus - As We Dance The Path Of Fire Or Solace
via FoxyTunes

__Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή τη σειρά! Τι να πεις;! [SIZE=“7”]RESPECT[/SIZE]. Αυτό, τίποτε άλλο!!

[CENTER]
[/CENTER]

__Τι να πρωτοθυμηθείς από την κορυφαία αυτή σειρά?!! Μερικές φορές ήταν τόσο καλή (δεν αναφέρομαι σε production values) που δεν πίστευα πως έρχεται από τις Η.Π.Α.! Τι να πρωτοθυμηθείς?!

__Μάλλον το πρώτο που σου έρχεται στο νου είναι ο Αλ Μπάντι, και πιο συγκεκριμένα, αυτό:

[CENTER]
[/CENTER]

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

__Μετά φυσικά η τρομερή Μπάντι φαμίλια (δεν είναι τυχαίο που είχαν βραβευτεί για το κάστιγκ των ηθοποιών):

[CENTER][/CENTER]

__Και όλο το κάστινγκ φυσικά (εδώ βέβαια, λείπει ο ένας συζηγος της Μάρσυ, που μάλλον μου άρεσε περισσότερο απ’ αυτόν που είναι κι αυτός πολύ καλός!):

[CENTER][/CENTER]

__Οκ, μετά το δίχως άλλο θα σου έρθουν στο νου τα κλασσικά αποτυχημένα γκομενοπεσίματα του Αλ:

[CENTER]

[/CENTER]

__Μα τι φάτσα που έχει;! Εντάξει, είναι καταπληκτικός ηθοποιός και πολύ ταλαντούχος, αλλά μερικές φορές το παρουσιαστικό είναι κι αυτό δώρο! Ανεπανάληπτος:

[CENTER][/CENTER]
(υπάρχει ατάκα του που λέει “είμαι ο μοναδικός άντρας στον κόσμο που βλέπει τον εφιάλτη όταν ξυπνάει” (δίπλα στη γυναίκα του εννοεί) χαχαχα!!)

__Και επειδή, πολύ το άργησα, η αλήθεια είναι πως η σειρά πάντα ήξερε και το αλατοπίπερο του μυστικού της επιτυχίας…!

[CENTER][/CENTER]

__Ε; ποιός ξεχνάει κάτι τέτοιες εικόνες;! Αν και ήταν τόσο τέλειοι οι χαρακτήρες, που δε σε πείραζε, γιατί δεν πουλούσαν μόνο μαλλί και εμφάνιση όπως κάτι “Λεωφόροι” και “Χτυποκάρδια” -το έχει πει ο ίδιος ο Ααρών Σπέλινγκ, το μυστικό (τα άλλα ήταν τα αυταπόδεικτα) ήταν ότι πάντα έντυνα και χτένιζα καλά τους ηθοποιούς μου. Οπότε δε ξενέρωναν κάτι τέτοια (προσέξτε τη συμμετρία στο στραυροπόδι, το πως προσέχουμε ποιά θα κάνει αριστερό και ποιά δεξιά για να έχει ισορροποία το πλάνο και να φαίνεται όση περισσότερη σάρκα γίνεται! μη γελάτε ρε, όλα είναι μελετημένα, τι νομίζατε…!):

[CENTER][/CENTER]

__Μία υπέροχη σειρά, με συνεχώς αξιομνημόνευτες σκηνές. Μία σειρά που ήθελες να βλέπεις ξανά και ξανά, μια σειρά που πάντα σε έκανε να… ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ:

[CENTER][/CENTER]

__Ελπίζω να απολαύσατε αυτή τη mini αναδρομή όσο απολαμβάνει ο ΑΛ μια παγωμένη μπύρα ενώ βλέπει ράγκμπι με το χέρι μέσα στο παντελόνι! :lol: :smiley:

__Και μη ξεχνάτε!! ENA EINAI ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ! [SIZE=“7”] [SIZE=“5”]NO MA’AM[/SIZE]!!![/SIZE]

[CENTER]
the “National Organization of Men Against Amazonian Masterhood”

:stuck_out_tongue: :smiley: :lol: 8) :lol: :smiley: :p[/CENTER]

{delete me!} :slight_smile:

Ειδικα οι ατακες του Μπαντυ,σε καθε ασχημη,χοντρη,περιεργη κτλ πελατισσα που ηθελε παπουτσια,ολα τα λεφτα…ο δευτερος συζυγος της Μαρσυ μου αρεσε κι εμενα πιο πολυ,ο Τζεφερσον,πρωην πρακτορας της CIA,φιλος του Φιντελ και σουπερ φλωρος…

double post. delete.

Χαχα νταξει, θεικη σειρα, ειδικα το “αφιερωματακι” του Shadow τα ειπε ολα! :respect::respect::respect:

Μενα μ’αρεσε ο γιος λιγουλακι. :oops:

συμφωνω με ολα οσα λετε…επισης για οσους δεν ξερετε στον 6ο κυκλο νομιζω υπαρχει επεισοδιο με τους Anthrax…My dinner with anthrax.ωπου τα παιδια κερδιζουν ενα δειπνο με τους θεους της Θρας…και διωχνουν τους γονεις τους σε δωρεαν διακοπες.ερχονται οι Ανθραξ για δειπνο και καταληγουν να τρωνε μια αγνωστη ουσια που βρισκουν στο ψυγειο…απιστευτο επεισοδιο…τελειωνει με ενα απεραντο σπασιμο του σπιτιου…>!!!.

Ο φλωράκος δευτερος σύζυγος ήταν πολύ μεγάλη μορφή και μου είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η παρουσία του γιατι μέχρι τότε ήταν ψιλογνωστός απο κάτι σήριαλ τύπου Δυναστεία ή κάτι τέτοια και από ταινίες σε στυλ NERDS που έκανε τον αθληταρα του σχολείου. Εντελως για γέλια.

Οντως τον Αλ τον σημάδεψε ο ρόλος, μην πω ότι τον έφαγε κιόλας. Σε ταινία που τον έχω δει μου προκαλεί αμέσως το γέλιο, έστω και αν μιλάμε για το Bone Collector. Μεγάλη μορφή…

Proskyname Shadowcaster prota kai meta pairnoume seira gia ton Godfather :lol:

BIG AL…WE’RE NOT WORTHY WE’RE NOT WORTHY :bow2::bow2::bow2: :lol:

I really liked his wife…

ok, ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο όρισμός του ΧΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ κυρίες και κύριοι!
όταν όλοι ξερογλυφόμασταν με την κόρη, ο Daz ξερογλυφόταν με τη σύζηγο!

τι μουσικές προσεγγίσεις και κουραφέξαλα.

Το ρισπέκτ μου και από εμένα στον μόνο άνθρωπο που μπορεί να συναγωνστεί σε σοβαρό επίπεδο τον Homer Simpson. Με μελέτη και των 2 αποκτάς στάση ζωής με πραγματικές αρχές, όχι μαλακίες!

H Christina pire argotera pontous filos. Ego panta goustara ta baria pyrobolika. Yparxei skini pou mana kai kori forane to idio dermatino synolo. Stin koroula eplean kai stin manoula itan ola kollita.
Liga gia tin Peg re alitara…

απο τα τοπ της σειρας:psycho dad
http://www.youtube.com/watch?v=8GFq6usPg6U
διαβαστε στιχους απο κατω και λυθητε στα γελια…

νταξ θέουλας!!!
:lol3::lol3:

Now playing: Forest Of Shadows - Open Wound
via FoxyTunes