Maryland DeathFest (MDF for short)

http://www.supremebrutality.com/fest/

Πρόκειται για το μεγαλύτερο indoors fest(ναι indoors) μπορεί και του πλανήτη…Γίνεται στο club Sonar,στη Βαλτιμόρη του Maryland,που από αυτά που μου περιγράφει ο Αμερικανός φίλος μου που πάει κάθε χρόνο, at full capacity χωράει max 500 ατόμα.Έτσι όπως μου το έχει εξηγήσει το φαντάζομαι λίγο μεγαλύτερο από το Aν…Λόγω της φάσης όλες οι μπάντες θα είναι στο χώρο που σημαίνει ετοιμάστε booklets κλπ θα μας τα υπογράψουν όλα.Ο φίλος μου λέει είχε γνωρίσει τους Dismember στο ασανσερ του ξενοδοχείου του χαχαχαχαχ.Βέβαια on the downside,τα αεροπορικά και το τρέξιμο για διαβατήριο/βίζα…

Αλλά ρε π@@στη μου τι πιθανότητες εχουμε να δούμε στην Ελλάδα τους Bolt Thrower?Ή όλο αυτό το τρελό billing με 115$ δλδ κάτω από 90???3 μέρες full death metal???και με τον αγαπημένο μου τρόπο no less σε κλειστό,μικρό venue!!!

αχχχχχχχχχχχχ να δω που θα πρωτοπάω…Ολλανδία ή εκεί…

ντεθάδες ενωθείτε…

ntaksei

den yparxei

kseroume kostos paketou panw katw ?

sorry gia ta greeklish

Τα λέγαμε με άνγκμαρ και νάιλιστ με αφορμή την αφίσσα του.

Νταξ’ το φεστιβάλ είναι ένα όνειρο!

Κάθε φορά που βλέπω την αφίσα δακρύζω… ας έβλεπα μια χρονιά κάτι ανάλογο στο Ελάντα και ας μην γίνονταν ποτέ ξανά συναυλίες.

ε υπολόγισε…περιπου 1000 στο νερό αεροπορικά.και μετά αν θες κοντά στο venue 100 το βράδυ διαμονή,90 το εισ.και να μην έχεις και μια 500(δολλάρια αυτή τη φορά,όλα τα άλλα τα γραφα σε ευρώ)??να μπορείς να κινηθείς άνετα???do the math

Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν απ’ευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Βαλτιμόρη/Washington DC, ψάξε για πτήσεις προς Nέα Υόρκη/Νew Jersey (λογικά θα βρείς γύρω στα 800?) και πως μπορείς να πας από εκεί Βαλτιμόρη με λεωφορέιο/τρένο. Είναι πιθανό να σου έρχεται φθηνότερα.:wink:
Eιδικότερα για το λεωφορείο ψάξε για “κινέζικο”. Δεν κάνω πλάκα, υπάρχουν εταιρείες λεωφορείων από Κινέζους που κάνουν δρομολόγια από την Chinatown της μίας πόλης στης άλλης στην ανατολική ακτή και είναι σημαντικά φθηνότερες από τα συνηθισμένα Αμερικάνικα υπεραστικά λεωφορεία (Greyhound, Peter Pan κλπ.)

Πάντως βρε Κορπσέτα, εγώ θα προτιμούσα στη θέση σου τους Marillion αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα μουσικού γούστου… :p:)

Ρε Νασια και εσυ τι μας κανεις την καρδια περιβολι με το φεστιβαλ?!?
Βρωμοαμερικανοι!

Ακόμα χαζεύω την αφίσα και φαντασιώνομαι…

βασικά αν πάω θα με μαζέψει ο φίλος μου από Ν. Υόρκη και θα πάμε Maryland οδικώς.οπότε δεν ανησυχώ γι αυτό…(μου είπε πήγαινε όπoυ σου βγει φθηνότερα,EAST of Detroit-που μένει αυτός-)

όσον αφορά αυτό που λες για τους Marillion…η μισή μου καρδιά είναι marillion και η άλλη μισή death metal…how can i choose???

Διάλεξε Cynic, στη μέση είναι, τα έχουν όλα και συμφέρουν.

Τους ειδα προχθες! Ζηλεια! :Ρ

Πραγματικά αυτό το festival είναι ένα όνειρο. 730? με Ολυμπιακή. Θέλω να πάωωωωω.
Immolation+Bolt Thrower+Devourment =:bow2:

Bolt Thrower έλα κόσμε…αχχχχ

ΑΜΑΝ!8OΌλα αυτά τα συγκροτήματα σε ένα φεστιβάλ…όνειρο.Πούστηδες Αμερικάνοι…Εδώ στο Ελλάντα αν τις δούμε αυτές τις μπάντες,θα τις δούμε μία μία με 30 ευρώ το λιγότερο εισητήριο.

Προσθέστε και UNEARTHLY TRANCE και κλάφτε μαζί μου… :cry::cry::cry::cry::cry:

www.myspace.com/utny

Αυτο ηταν το τελειωτικο χτυπημα. Αει στο διαλο…:frowning:

Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.- Τους μισώ αυτούς που θα πάνε. Έχω και μία απορία - πώς γίνεται ένα τέτοι festival να διεξάγεται σε τόσο μικρό ΄χωρο? Δλδ έιναι και αχάριστοι αυτοί οι αμερικάνοι. Σε Ευρωπαικές συνθήκες αυτή η διοργάνωση θα συγκέντρωνε πάνω από 5000 άτομα.

Θέλω να πάααααααααααααω[-o<

η νεα αφισα παιδες…

ρε αποπληξια θα παθω ρε
ρε
ρε
ααα

Γιατι το κανες αυτο τωρα?:(:frowning:

ελεος γιατί το επαναφέρατε???καλά δεν ήταν που κοιμόταν???:(:(:(:frowning: