Massive Attack @Release Athens 17/7/24

10 Likes

:sweat_drops:

1 Like
1 Like

Πολυ τιμια σαπορτ - Beak> ειχα δει εξω σε κλειστο κ ηταν ποπα :ok_hand:

Ανακοινώθηκαν ωρες?

περισσεύουν δύο εισιτήρια από φίλη, στα 55€. αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλε pm

@vadergr οι ώρες ακόμα δεν… λογικά αύριο. εκτιμώ ότι θα είναι κάπως 19:00 - 20:15 - 22:00 με 22:30

1 Like

Απο ανταποκρίσεις και likes στις σελιδες του release, μαλλον οι massive attack θα εχουν τον περισσότερο κόσμο απο τις φετινές συναυλίες στο Φαληρο.

1 Like

1 Like

Καταπληκτικοι οι Massive Attack, με φανταστικο ηχο. Φερανε και Liz Fraser, φερανε και Horace Andy, φερανε και Deborah Miller, ηταν και παρα πολυ πολιτικοι. Τα περασα σουπερ.

9 Likes

Όπως τα λες.

Το πολιτικό κομμάτι με αποπροσανατόλισε άσχημα πάντως. Έχασα το focus στην μουσική τους. Δεν βοήθησε καθόλου που ήταν στα ελληνικά οι υπότιτλοι.
Δεν το περίμενα.

Το δεύτερο μισό της συναυλίας ηταν κορυφή σε όλα τα επίπεδα.

Ο ήχος καμπάνα από το πρώτο κιόλας τραγούδι.

4 Likes

Προσωπικά μιλώντας, μάλλον η συναυλία της χρονιάς.

Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα, από όλες τις απόψεις.

Επίσης φέρατε και τους Young Fathers μαζί σας ρε άτιμοι.

Δεν έχω λόγια, νιώθω λίγος, χαχ. Ποντάρω σε αυτά του @antonis86antoniadis, λογικά συμφωνώ εκ των προτέρων :stuck_out_tongue:

6 Likes

ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΡΕ

Πήγα ψιλοτουριστας και έφυγα με το σαγονι κάτω. Συναυλία της χρονιάς εύκολα (μην πω και περισσότερο).

Νομίζω πολιτικές δηλώσεις/μηνύματα πάνε πακέτο με τη μουσική. Σα να θέλουν τα τραγούδια να είναι το soundtrack των βιντεοπροβολων. Ωστόσο κάτι χανόταν στη μετάφραση…

Μην ξεχνάμε και τους Beak που για μένα ήταν έκπληξη (θα αγόραζα εύκολα δίσκο αν είχαν)

6 Likes

Πήγα κυρίως λόγο παρέας. Όχι πως δεν έχω ακούσει Massive attack, στην εποχή των CD είχα όλα τα άλμπουμ τους.

Τους Beak> δυστυχώς επειδή είχα κάτι θέματα με τη γυναίκα μου ενώ πήγα νωρίς τους άκουσα μισους μέσα μισους απέξω. Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα όμως καταλαβαίνω πως για τους περισσότερους είναι ένα δύσκολο και βαρύ άκουσμα. Δηλαδή άκουσα άσχημα λόγια για τη μπάντα από την παρέα.

Βλέποντας βίντεο από live των Massive Attack στο YouTube περίμενα κάτι χειρότερο αλλά τελικά δεν γράφει καθόλου καλά σε βίντεο το show τους.

Σε γενικές γραμμές ήταν σαν ο Adam Curtis να συνεργάστηκε με Massive Attack. Σαν συναυλία Massive Attack με Adam Curtis οπτικό υλικό.

Το πολιτικό κομμάτι (το οπτικό υλικό) όντως αποσπούσε την προσοχή άσχημα σε κάποια σημεία. Δεν επέτρεπε το απαραίτητο immersion.

Στο unfinished sympathy κάτι δεν πήγε καλά με την ηχοληψία.

Όπως και ναχει έφυγα πολύ ικανοποιημένος από τη συναυλία.

1 Like

Απο τις καλυτερες συναυλιες του καλοκαιριου προς το παρον οπως σωστα ειπατε…
Ενα φουλ πακετο με ακραια visuals, εξαιρετικο performance, δυνατο πολιτικο μηνυμα,

Ειχα να δω MA απο το 2006 (εγκεφαλικο) εκει στο Καραισκακη με Gogol Bordello, και μετα απο τοσα χρονια ειπα να τους ξανα απολαυσω, μιας και μαζευτηκε κ παρεα. Εχω να πω οτι εχουν γινει κατακορυφα καλυτεροι στα live τους - δε το περιμενα να ειναι τοσο καλοι χθες.

Beak> ειμαι φαν - τους ειχα δει κ χρονια παλια στο εξωτερικο - και για μενα πολυ σημαντικο σαπορτ.
ΟΚ μπορει να μην ειναι για ολους, αλλα στη φαση που παιζανε μου ταιριαξαν τελεια.

4 Likes

Beak> ήταν σαν Smile, αλλά καλοί :stuck_out_tongue:

Οι Massive Attack ήταν πολιτικοί σε όλη τους την εμφάνιση, όχι μόνο σε ένα κομμάτι. Και η εποχή σήμερα δεν ευνοεί το να είσαι πολιτικός καλλιτέχνης, θέλει άντερα για να το κάνεις και αυτοί απέδειξαν ότι τα άντερά τους είναι πολλά χιλιόμετρα. Επίσης, οι ελληνικοί υπότιτλοι μια χαρά μου φάνηκαν εμένα. Τέλος, εκπληκτικός ήχος και καταλαβαίνω ότι το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του ήταν ζωντανός - παίζουν με δύο drummers, μεταξύ άλλων.

5 Likes

ακριβώς αυτό έστειλα σε φίλο φαν των Smile :stuck_out_tongue:

εντωμεταξύ τους έβλεπα να είναι τόσα άτομα στη σκηνή και να βγαίνει αυτός ο ήχος και σκεφτόμουν “τι πρόβες πρέπει να κάνουν ρε φίλε!” χαχαχα

συμφωνώ και για το πολιτικό στίγμα (άσχετα αν έχω αρκετούς αστερίσκους, αλλά αυτό είναι άποψη). θέλει κότσια να κάνεις περιοδεία με τέτοιο πολιτικό statement και μάλιστα να το βγάζεις τόσο μπροστά ώς το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σου. και είναι πολύ σημαντικό όταν το κάνουν μπάντες με το εκτόπισμα των Massive Attack.

3 Likes

ε με γαμήσατε τώρα με αυτά και αυτά: έχασα Smashing Pumpinks λόγω δουλειάς, χτες πάλι ήμουν - δεν ήμουν για καταδρομική στη Πλατεία Νερού κατά τις 21.00 που έφυγα από το γραφείο, αλλά στο τέλος λύγισα και πήγα να κοιμηθώ με τις κότες - άλλο ένα συναυλιακό απωθημένο λοιπόν μπαίνει στον πάγο :triumph: και με, από ότι καταλαβαίνω, εμφανισάρα χτες

γτχμ

2 Likes

Horace Grand φέρανε τύπε;

1 Like

ω ναι